|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi storile,
10.6.2009 8:45:49   
Rožica80
če bi vam partner rekel, da ste najslabše od najslabšega. Ja, to je namreč meni rekel včeraj, ko sva se nekaj sporekla. Ponavadi nima take navade, da mi reče kaj takega, me ne zmerja, pravi, da me ima rad, ampak to včeraj mi pa ne gre iz glave, celo večer sem jokala, tak me je prizadelo. Vprašala sem ga samo, zakaj pa je potem še z mano, pa je rekel, da ne ve.

Ne, vem kaj si naj mislim, sem šokirana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi storile,
10.6.2009 8:49:00   
ssevin
Ja kakšna pa si? Kaj je bilo?

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2009 8:51:38   
higuys
Kaj bi storile, če bi vam partner tekel , da ste najslabše od najslabšega?

Darling, izvoli,  najdi si najboljšo od najboljših.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 8:52:53   
ssevin
Jooj zdaj sem se spomnila onih filmov Best of the best, Eric Roberts, dober je bil.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2009 8:56:32   
MetiLu
ojoj, to so pa res težke besede  user posted image  z mojim prejšnjim partnerjem sva imela zelo burno zvezo, brez prave komunikacije in kadar se nisva znala "civilno"pogovorit, so padale besede na takšnem nivoju ... no, po kakšnem letu sem končno spokala ...

Sploh si ne predstavljam, da bi mi moj mož zabrusil kaj takega ali pa jaz njemu user posted image  se mi zdi da take besede zrušijo vsaj en delček tebe, ki se potem še kar naprej trga ...

Ne poznam tvoje zgodbe, ozadja vajinih prepirov oz. vajine veze, lahko ti le svetujem, da si kaj takega nikdar več ne dovoli. Če te tvoj partner ne bo spoštoval in stal za tabo, potem si v tej zvezi sama user posted image  Ženska, močna bod, pa ne dovoli si takšnega besednega obračunavanja ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 8:58:15   
uwaga
Rekla bi mu, da " gliha vkup štriha", torej je on tudi eno "govedo", da je z mano!

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2009 9:00:13   
blaža
najbrž je to rekel v afektu, ampak to tega ne opraviči. če mu je blo pol žal, da ti je to rekel, bo moral še marsikaj narditi na sebi.

jaz sem se navadla, da če se kregava, raje manj rečem kot preveč, razmislim v sebi in ko se skulirava se pogovoriva. Zelo otročje in neresno je, da ko se kej razkurimo, da mečemo žaljivke vse povprek iz sebe.

Dajta se pogovorit malo o temu, ko se stanje znormalizira.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2009 9:03:57   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

najbrž je to rekel v afektu, ampak to tega ne opraviči. če mu je blo pol žal, da ti je to rekel, bo moral še marsikaj narditi na sebi.

jaz sem se navadla, da če se kregava, raje manj rečem kot preveč, razmislim v sebi in ko se skulirava se pogovoriva. Zelo otročje in neresno je, da ko se kej razkurimo, da mečemo žaljivke vse povprek iz sebe.

Dajta se pogovorit malo o temu, ko se stanje znormalizira.

Samo ni tisto kar moški rečejo v afektu pravzaprav na nek način iskreno? Tak se mi zdi, da izkoristijo takšne napete situacije in zinejo, tisto kar si že dolgo želijo in ne upajo drugače ob eni normalni atmosferi.

Hecam se user posted image

< Sporočilo je popravil ssevin -- 10.6.2009 9:04:54 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 9:06:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2009 9:08:30   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Po mojih izkušnjah, začne moški žensko žaliti, ko je ne more več sexualno zadovoljiti.user posted image user posted image

Dobro si to rekla KL, mučo dobro...može bit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2009 9:13:28   
higuys

Po mojih izkušnjah, začne moški žensko žaliti, ko je ne more več sexualno zadovoljiti.user posted image user posted image

Povej, prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2009 9:16:02   
blaža

Ajojaa, pa ne jo zdej še z tem strašit.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2009 9:17:15   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ajojaa, pa ne jo zdej še z tem strašit.user posted image

Zakaj bi jo strašla s tem? Naj pove Rožica80, če je zadovoljena ali ne.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2009 9:21:19   
ronja
Bila bi paf, razočarana in žalostna, tako da bi bila verjetno na začetku samo tiho in bi se umaknila. Kasneje bi mogoče vprašala, zakaj. Povedala/pokazala bi mu, da me je to zelo prizadelo. Potem bi bil pa on na potezi, da popravi, kar je zrušil.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 9:29:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.6.2009 9:32:22   
higuys
Kl, to kar si povedela user posted image

Nikoli nisem razmišljala tako, imamo enega takega patrona v družbi , ki se res obupno obnaša do svoje žene ...in večkrat sem razmišljala kaj je v ozadju. Očitno je lahko tudi to.

Rožica80, no , kako štima spolnost?

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2009 9:32:36   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica80
Kaj bi storile, če bi vam partner rekel, da ste najslabše od najslabšega.

Niti predstavljati si ne morem...res ne, da bi moj lahko samo pomislil na kaj takega, kaj sele izustil kaj takega...

Na tvojem mestu, bi bila pa zelo uzaljena.

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2009 9:35:46   
Rožica80
Spolnost pri tem nima nič veze, skregala sva se zato,ker kaj mu rečejo in svetujejo sodelavci je zakon, včeraj pa je bila pika na i, ko mu je ena sodelavka svetovala - in zdaj bi po njegovem moglo zopet tako bit, tukaj pa ne popustim, ker ta ženska mi pa gre zelo na živce in on to ve, pa njen predlog mi res ne ustreza. Ponavadi je vedno tako, da mene ne upošteva kaj dosti in imam zdaj tega dovolj in mu ne popustim.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2009 9:37:16   
ssevin

Spolnost pri tem nima nič veze, skregala sva se zato,ker kaj mu rečejo in svetujejo sodelavci je zakon, včeraj pa je bila pika na i, ko mu je ena sodelavka svetovala - in zdaj bi po njegovem moglo zopet tako bit, tukaj pa ne popustim, ker ta ženska mi pa gre zelo na živce in on to ve, pa njen predlog mi res ne ustreza. Ponavadi je vedno tako, da mene ne upošteva kaj dosti in imam zdaj tega dovolj in mu ne popustim.

Zakaj pa se o svojem lajfu posvetuje s sodelavci? user posted image  

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.6.2009 9:40:14   
Rožica80
očitno ga zanima mnenje drugih, ne vem

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.6.2009 9:41:50   
ssevin

Nee, saj to ni slabo, če ga zanima mnenje drugih, hvala bogu..samo praviš, da so oni "zakon"...kak zdaj to gre?

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.6.2009 9:44:55   
Rožica80
gre tako, da ponavadi potem naredi tako, kot mu kateri od sodelavcev reče, kar mu pa jaz govorim pa mu je nesmiselno, čeprav sem že res velikokrat imela prav

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.6.2009 9:45:46   
ssevin

Ma veš kaj ti rečem, kaj boš s tako pusiko, ki ne ve sam kaj je dobro za vaju in mora druge spraševat user posted image

Daj povej o kakšni zadevi se je šlo to včeraj?

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.6.2009 9:47:32   
ssevin

gre tako, da ponavadi potem naredi tako, kot mu kateri od sodelavcev reče, kar mu pa jaz govorim pa mu je nesmiselno, čeprav sem že res velikokrat imela prav

Jaooo take pusike so najhujše variante..pol pa te še doma ****, da se počutijo boljše.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.6.2009 9:48:12   
ronja
Zakaj pa se o svojem lajfu posvetuje s sodelavci? user posted image

jah, no, vsi kdaj iščemo še 2. mnenje - pri prijateljih, sodelavcih, starših, na forumu... Problem je, ker navadno ti vedo samo eno stran medalje in svetujejo glede na to - skratka so navadno pristranski - kar tistemu, ki je spraševal sicer paše, ni pa nujno najboljše za njegove odnose... Zato ti bo pravi prijatelj velikokrat svetoval nekaj, kar ti ni preveč všeč - samo ve, da je to najboljše zate - na dolgi rok...

Rožica, postavi se zase - sicer je lahko predlog v redu, tudi če ti gre človek na živce, ampak če ti predlog ne ugaja, pa ti seveda ni treba popustit samo zato, ker so sodelavci tako rekli... Predlagaj mu, da sama najdeta rešitev in kompromis - potem ko se ti opraviči, seveda.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?