|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bi storile,
10.6.2009 9:52:52   
Rožica80
ok, saj taka pusika tud ni, zna veliko stvari naredit sam in se dobro znajde, ampak, ko se pa kaj zmeniva in si potem premisli zaradi njih, tako kot včeraj - pa imam dovolj. In včeraj je bila res pika na i, zakaj se je šlo pa se mi ne da pisat - je dolga zgodba in nisem najbolj pri volji. Pa še tu v pisarni ne bom nič naredila danes, ko tukaj čvekam. Zdaj še moja služba trpi zaradi najinih problemov, groza

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.6.2009 9:55:55   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jah, no, vsi kdaj iščemo še 2. mnenje - pri prijateljih, sodelavcih, starših, na forumu...

Sem napisala da je vprašat za mnenje ok, če pa ti sodelavci postanejo "zakon" to pa ne.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.6.2009 10:00:36   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica80

ok, saj taka pusika tud ni, zna veliko stvari naredit sam in se dobro znajde, ampak, ko se pa kaj zmeniva in si potem premisli zaradi njih, tako kot včeraj -

Saj to je super, če zna omaro skup sešraufat brez navodil, samo to ni tisto kar moškega nardi moškega v pravem smislu besede. Ko bo sposoben sprejemat odločitve na koncu sam oz. skupaj s tabo in tako vozit življenje skupaj s tabo, takrat bo vredno se z njim đebat.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.6.2009 10:01:33   
Rožica80
Me res zanima, če se bo opravičil, nima take navade, ker ponavadi za vse krivi mene. Če sem kriva, ali ne - po njegovem sem vedno.
Zdaj sem se odločila, da ga bom enostavno ignorirala in ne bom popustila.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.6.2009 10:03:55   
ronja
ja,ssevin, sem videla potem, sem pisala vmes, ko si ti pisalauser posted image

rožica, danes trpi služba zaradi odnosov, drugič bo pa odnos zaradi službe, to je tako dinamično ravnotežjeuser posted image Sicer je možno, da ko se nekaj zmenita, z dogovorom ni čisto zadovoljen, da ga hoče potem spreminjat. Ko naslednjič prideta do kompromisa, ga vprašaj, če je z njim zadovoljen. Če je, potem ga nima kaj spreminjat. Če ni, pa se dalje pogajajta, dokler ne prideta do nekega konsenza. LJudje, sploh moški včasih rečejo, ok, čeprav v resnici niso čisto zadovoljni - samo se jim ne da več dalje premlevat. Potem pa se pogovarjajo s kom drugim, pa jim da drugo idejo in bi zadevo spremenili.
Povej mu, da dokler se dogovarjata, se da vse zmenit, ko pa se enkrat dogovorita, pa to velja in naj bo mož beseda - na to so navadno moški kar občutljivi, pa lahko uporabiš v svoj priduser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 10.6.2009 10:06:09 >

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.6.2009 10:05:35   
higuys

Me res zanima, če se bo opravičil, nima take navade, ker ponavadi za vse krivi mene. Če sem kriva, ali ne - po njegovem sem vedno.

Kako za vse kriva? user posted image  Koliko časa pa sa skupaj? Imata otroka?

Premisli pri sebi, če želiš celo življenje biti sostanovalka in boksarska vreča nekomu, ker , oprosti, vidva sta daleč od partnerstva.

Še to, drugače si samozavestna?

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.6.2009 10:22:12   
liliana
No jaz bi pa rekla, da sta za kreganje potrebna dva......in večina v resničnem življenju (na tej temi izgleda manjšina) se nas kdaj skrega in pove partnerju kako pikro, ki je mogoče resno ne misli.....

In Rožica80, glede na napisano sklepam, da se pri vajinem prepiru ni samo on drl nate, ti si ga pa zgolj nemilo gledala, ampak si mu z ustrezno mero vračala.....mogoče celo začela.......

Tako da po moje še ni sile, da bi morala kufre pakirati.......

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.6.2009 10:24:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

No jaz bi pa rekla, da sta za kreganje potrebna dva......in večina v resničnem življenju (na tej temi izgleda manjšina) se nas kdaj skrega in pove partnerju kako pikro, ki je mogoče resno ne misli.....

In Rožica80, glede na napisano sklepam, da se pri vajinem prepiru ni samo on drl nate, ti si ga pa zgolj nemilo gledala, ampak si mu z ustrezno mero vračala.....mogoče celo začela.......

končno ena, ki ne pakira takoj kufrov user posted image  meni se tud zdi, da je ta izjava le ena izmed ostalih user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.6.2009 10:28:57   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: higuys
Kaj bi storile, če bi vam partner tekel , da ste najslabše od najslabšega?

Darling, izvoli,  najdi si najboljšo od najboljših.

user posted image user posted image  ja, nekaj takega bi rekla tudi jaz svojemu ob taki izjavi

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.6.2009 10:29:07   
ronja

se strinjam. Sicer se še nisva zmerjala, vseeno pa se mi to (če se ne ponavlja pogosto ali stopnjuje) ne zdi taka stvar, da bi zato moral kar spokat. če sicer štima. Sicer pa včasih moramo slišat kaj bolj na oštro, da sploh zaležeuser posted image .

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.6.2009 10:30:41   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Po mojih izkušnjah, začne moški žensko žaliti, ko je ne more več sexualno zadovoljiti.user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.6.2009 10:30:51   
Rožica80
Ne, ne pakiram kufrov, samo še to, jaz ga nikoli ne žalim in mi na kraj pameti ne pride, da bi mu rekla kaj takega, zato me je tudi presenetilo to iz njegove smeri. Res je da sta za prepir potrebna dva, samo ta njegova izjava me je pa res prizadela in mislim, da si kaj takega nisem zaslužila, ker ta moj gospod ima vedno vse zlikano, skuhano kosilo in pospravljeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.6.2009 10:33:45   
MLADAMAMICA

pri vama je velik več, kot le tista arogantna izjava... mene bi tut to vrglo iz tira, da mi na podlagi drugih kroji najino življenje, da me ne upošteva... torej, stvari se kopičijo, dokler... 

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 10:34:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
10.6.2009 10:36:32   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
Po mojih izkušnjah, začne moški žensko žaliti, ko je ne more več sexualno zadovoljiti.user posted image user posted image

user posted image user posted image
Kaj pa je smešno? Ko boš to doživela, se ne boš več smejala.

smešno mi je, da je pri moških vedno "vse" povezano s seksom... ko bom to doživela, si bom našla novega, tako da tudi to velikokrat ni žalostno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
10.6.2009 10:37:26   
itata
moj pa nima kosila nikol skuhanega, si ga mora kar sam, ker sva oba v službi, likat mora pa tudi sam pa mi še nikol ni kej tazga rekel pa sva se tudi že kdaj močno skregala, pa tud ni noben pakiral nikamor. tko da mislim, da to kolk je popedenan s tvoje strani ne sme biti merilo, niti te besede niso imele veze s tem o čemer sta se kregala. bi rekla.
se strinjam s tisto ki je napisala, da če se nekaj zmenita, da mora to potem držat, razen če ti potem lahk lepo pove zakaj se mu pa en drug predlog zdi ful boljši in predvsem se ti pol strinjaš s tem!! ne pa da sam neki spreminja zadeve. to pa ne. tebi gre pa mogoče na živce sodelavka, ker jo on preveč obrajta? predlog če je dober je dober, vseen kdo ga da. itak bi se pa moral na tvoje mnenje bolj ozirati, če te spoštuje. po mojem te ima bolj za gospodinjo, ostalo pa on bolj po svoje štima al pa po nasvetu drugih - preveč mu pomeni njihovo mnenje. moj tud če bi naknadno dobil boljši predlog kot sva se dogovorila, da bova naredila, bi se moram še enkrat z mano pogovorit in če bi se jaz strinjala, potem bi se to spremenil. če ne bi pa ostal kot sva se zmenila!!! sam se že ne bi tkole zmišljeval, ker me upošteva.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.6.2009 10:46:18   
water lily

Ne, ne pakiram kufrov, samo še to, jaz ga nikoli ne žalim in mi na kraj pameti ne pride, da bi mu rekla kaj takega, zato me je tudi presenetilo to iz njegove smeri. Res je da sta za prepir potrebna dva, samo ta njegova izjava me je pa res prizadela in mislim, da si kaj takega nisem zaslužila, ker ta moj gospod ima vedno vse zlikano, skuhano kosilo in pospravljeno.

Mene vedno znova preseneča kako se ženske obnašajo do svojih dedcov k da so bogovi.
To da se pa človek razkuri pa kkšno neprimerno reče(čeprav ma vse zlikano domauser posted image ), je pa meni čist nekaj, mislim ni konc sveta no. Ne razumem sploh ljudi, ki se nikoli ne razkurijo.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 42
10.6.2009 10:53:48   
ronja
Ne razumem sploh ljudi, ki se nikoli ne razkurijo.

Saj ne da se ne razkuriš, samo ga ne nazjaš. To je tako kot ko se razjeziš na otroka, pa ga zato ne natepeš, recimo. Še vedno si jezen, samo drugače to pokažeš.
Jaz nisem super ženska in likam samo za novorojenčico, kadar pač imamo kakšno, skuham navadno, ko pride domov, ker je prej precej neizvedljivo... Včasih gre super, večinoma pa je brezveze sploh probavat, ker rabim za isto stvar cca 100x več časauser posted image . Vseeno probavam, da ni dolgčasuser posted image .

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 43
10.6.2009 10:54:47   
TomTaylor

če bi vam partner rekel, da ste najslabše od najslabšega.

Jz bi mu pa rekla nazaj: Smiliš se mi, da ti najslabše od najslabšega dejansko čisto odgovoraja.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.6.2009 11:13:52   
Volga
Po moje ima pa drugo.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.6.2009 11:35:16   
Splišni
Po moje te je v prepiru pač hotel kar najbolj prizadet in mu je uspelo. Grdo, ampak tako pač je. Človek v prepiru reče marsikaj, česar dejansko ne misli. Je pa lepo, da se potem opraviči, samo pri moških ....

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.6.2009 11:45:37   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Po moje te je v prepiru pač hotel kar najbolj prizadet in mu je uspelo. Grdo, ampak tako pač je. Človek v prepiru reče marsikaj, česar dejansko ne misli. Je pa lepo, da se potem opraviči, samo pri moških ....

Aa, sem mislila, da gre samo mojemu možeku to težko z jezika, pa vidim, da ni edini.user posted image

Pol mu pa sama povem, da bi blo lepo, če se opraviči, al meni al pa ta starejšemu sinu, če je treba.user posted image  In to tudi argumentiram, da če slučajno ne ve, da zakaj bi se blo treba opravičit.user posted image user posted image

Jaz se vedno opravičim, če pol vidim, da sem ga posračkala. Čeprav sem precej trmasta se tudi to včasih zgodi in se opravičim. pa čeprav moj misli, da jaz to z lahkoto rečem, pa ni tako in rečem res iskreno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.6.2009 11:48:36   
Tonchka
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Mene vedno znova preseneča kako se ženske obnašajo do svojih dedcov k da so bogovi.
To da se pa človek razkuri pa kkšno neprimerno reče(čeprav ma vse zlikano domauser posted image ), je pa meni čist nekaj, mislim ni konc sveta no. Ne razumem sploh ljudi, ki se nikoli ne razkurijo.

Ja, se spet kar podpišem pod tole, če lahko. Sej si pridna, da mu kuhaš, likaš, pereš itd. ampak mogoče bi te pa bolj cenil, če mu ne bi. Povej mu, da je tudi on čisto zanič, če mora biti v zvezi z najslabšo med najslabšimi, zakaj ne poišče najboljše med najboljšimi. 

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.6.2009 12:32:57   
kamilija
In potem moraš tekmovati z njegovimi sodelavci? Jao..res.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.6.2009 12:54:59   
david
Po mojih izkušnjah, začne moški žensko žaliti, ko je ne more več sexualno zadovoljiti.

Pa tudi takrat, ko ona več ne more oz. noče seksualno zadovoljiti njega. Prijaznost moškega je obratno sorazmerna s časom, ki je minil od zadnjega praznjenja. user posted image

d.

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?