Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 13:31:09
|
|
|
|
Raho
|
Zakaj pa ga ne dostaviš k nam? Moji so doma, edino jaz sem odsotna. Ob 15.00 bo tudi moj že doma. Pa mi nisi čisto nič rekla. Pravzaprav sem za vse zvedela šele sedaj
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 13:52:34
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Če dovoliš, bi ti svetovala , da pojdi na pogreb, a brez malega babyrija. Sestrična verjetno danes sploh ne bo dojemala, kdo bo vse na pogrebu a čez čas se bo spominjala vseh, ki ste ji stali ob strani in se poslovili od otroka. Tudi moje sožalje vsem žalujočim. Se podpišem. Sama vem, da čeprav nimam otroka in se mi to ni zgodilo (hvalabogu in upam da se mi ne bo) ampak bi zamerila vsakomur, kogar ne bi bilo. Tu ste, da ji stojite ob strani...
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 14:05:22
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA Sama vem, da čeprav nimam otroka in se mi to ni zgodilo (hvalabogu in upam da se mi ne bo) ampak bi zamerila vsakomur, kogar ne bi bilo. Tu ste, da ji stojite ob strani... -------------------- To se tudi vidi po tvojem razmišljanju ! Ob taki tragediji človek komaj še sam živi, ne da bi še gledal okrog kdo je prišel in kdo ne... In (trkam na les, da nikoli tega ne doživim) takrat, verjamem, ni osebe ne stvari na svetu, ki bi lahko bila človeku v oporo... Rija- moje sožalje ...
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 14:09:52
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: higuys Če dovoliš, bi ti svetovala , da pojdi na pogreb, a brez malega babyrija. Sestrična verjetno danes sploh ne bo dojemala, kdo bo vse na pogrebu a čez čas se bo spominjala vseh, ki ste ji stali ob strani in se poslovili od otroka. Tudi moje sožalje vsem žalujočim. Se podpišem. Sama vem, da čeprav nimam otroka in se mi to ni zgodilo (hvalabogu in upam da se mi ne bo) ampak bi zamerila vsakomur, kogar ne bi bilo. Tu ste, da ji stojite ob strani... Tebi ni pa še nihče umrl ne? Rija moje sožalje
< Sporočilo je popravil water lily -- 9.6.2009 14:10:26 >
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 14:15:19
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: higuys Če dovoliš, bi ti svetovala , da pojdi na pogreb, a brez malega babyrija. Sestrična verjetno danes sploh ne bo dojemala, kdo bo vse na pogrebu a čez čas se bo spominjala vseh, ki ste ji stali ob strani in se poslovili od otroka. Tudi moje sožalje vsem žalujočim. Se podpišem. Sama vem, da čeprav nimam otroka in se mi to ni zgodilo (hvalabogu in upam da se mi ne bo) ampak bi zamerila vsakomur, kogar ne bi bilo. Tu ste, da ji stojite ob strani... - Nisi razumela mojega posta, ona verjami, da ne bo dojemala ničesar. Ničesar. Nikogar. Kje šele , da bo razmišljala komu bo zamerila in ne. Čez čas ji bo pa spomin, da je toliko ljudi imelo rado njenega otročka in so se poslovili od njega.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 14:57:18
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: higuys Če dovoliš, bi ti svetovala , da pojdi na pogreb, a brez malega babyrija. Sestrična verjetno danes sploh ne bo dojemala, kdo bo vse na pogrebu a čez čas se bo spominjala vseh, ki ste ji stali ob strani in se poslovili od otroka. Tudi moje sožalje vsem žalujočim. Se podpišem. Sama vem, da čeprav nimam otroka in se mi to ni zgodilo (hvalabogu in upam da se mi ne bo) ampak bi zamerila vsakomur, kogar ne bi bilo. Tu ste, da ji stojite ob strani... s tem se sploh ne strinjam,ker jaz osebno v taki situaciji ne bi želela veliko ljudi okrog sebe ,ampak bi se želela od svojega otroka poslovit v najožjem družinskem krogu ker je to tak težek trenutek da je bolje če si v manjši družbi kot pa skoz sprejemat sožalja kar vse skupaj še poslabša. Pa iskreno sožalje vsem sorodnikom.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 15:45:44
|
|
|
|
mama54
|
Rija sožalje iz vsega srca
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 17:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi ve šle Nikakor ne.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 22:42:53
|
|
|
|
rija
|
Hvala vsem, ki ste mi ponudile pomoč Sem šla in našla mir v sebi. In neskončno žalost.
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 9.6.2009 22:57:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Hvala vsem, ki ste mi ponudile pomoč Sem šla in našla mir v sebi. In neskončno žalost. Mene je groza in strašno mi je hudo, ker si raje niti v snu ne predstavljam vaše bolečine
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 10.6.2009 7:56:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: rija Hvala vsem, ki ste mi ponudile pomoč Sem šla in našla mir v sebi. In neskončno žalost. Mene je groza in strašno mi je hudo, ker si raje niti v snu ne predstavljam vaše bolečine Rija sožalje ob izgubi.
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 10.6.2009 9:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja jaz osebno v taki situaciji ne bi želela veliko ljudi okrog sebe ,ampak bi se želela od svojega otroka poslovit v najožjem družinskem krogu ker je to tak težek trenutek da je bolje če si v manjši družbi kot pa skoz sprejemat sožalja kar vse skupaj še poslabša Ja, saj jaz tudi. Ampak če je tako, potem pač eksplicitno poveš, da je pogreb v ožjem družinskem krogu. Sicer pa moraš računati, da bodo iz takšnih in drugačnih vzgibov prihajali vse sorte ljudje (eni zaradi otročka, drugi zaradi staršev, tretji zaradi firbca, četrti zaradi bogvečesa). Jaz grem na pogrebe prvenstveno zaradi tega, da - kot je lepo napisala Raho - najdem mir v sebi. Če me pa žalujoči porajtajo ali ne, je pa drugotnega pomena. Enim veliko pomeni, da vidijo, da se je od njihovega ljubljenega prišlo poslovit veliko ljudi, ker so ga imeli radi, drugi pa bi žalost raje delili samo z najbližjimi. Ampak, kot sem rekla, v takem primeru moraš to pač nakazat.
|
|
|
|
RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? 10.6.2009 15:43:42
|
|
|
|
PIRANJA
|
Rija kaj se je zgodilo, da je tako zgodaj ugasnilo mlado življenje? Sožalje tudi v mojem imenu! P
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?