Kaj bi storile na mojem mestu :(? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


rija -> Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:21:34)

Torej danes je pogreb malega angelčka moje sestrične[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

Čutim potrebo, da bi šla.

Po drugi strani pa nimam čisto nikjer pustiti tamalega, ker moj dela, starši gredo itak na pogreb. Se mi pa ne zdi nekak najbolje, da gre mali zraven, ker ne bo pri miru niti minute [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in se bojim, da bo samo skakal naokrog, jaz pa za njim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Nočem, da spemeni ta tragičen in žalosten trenutek v skakanje po pokopališču.

A bi ve šle ali bi počakale in šle kakšen drugi dan na pokopališče in do staršev?

Res ne vem, kaj mi je storiti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:25:28)

imas kako prijateljico, da bi imela ta cas malega?
pa magari da je z njem na pokopalicsu, pa ko bi zacel skakatokoli, da ga odpelje na kak sprehod?




tanikaa -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:25:33)

Jaz že drugače ne vem, če bi prenesla ta pogreb. Verjetno ne bi šla, ker bi me čisto sesulo. Na tvojem mestu pa bi izbrala drugo varianto. Šla na grobeka pozneje in seveda tudi do staršev.

Rija sožalje tebi in staršem.




oka -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:25:43)

Rija moje sožalje. Kaj pa kaka prijateljica, soseda? Če pa res nimaš nobene možnosti pa raje ostani doma. Še vedno lahko greš do staršev in jih v miru potolažiš in objameš in sama greš na grob, da se posloviš.




Anonimen -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:27:35)

Šla bi edino kropit tik pred pogrebom. Pogreba se pa ne bi udeležila.




higuys -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:27:39)

Rija, najprej iskreno sožalje tebi in staršema malega otročka, ki se je moral prezgodaj posloviti. Sožalje tudi vsem, ki so ga poznali in imeli radi.

Če dovoliš, bi ti svetovala , da pojdi na pogreb, a brez malega babyrija. Sestrična verjetno danes sploh ne bo dojemala, kdo bo vse na pogrebu a čez čas se bo spominjala vseh, ki ste ji stali ob strani in se poslovili od otroka.

In res se mi nekako ne zdi primerno, da mamica, ki ima svojega otroka v krsti gleda druge otroke ....tako žive. Je še prezgodaj.

Če bi bila bližje , bi ti jaz prišla popazit malega. Resno.

Polno moči, razumevanja, ljubezni, upanja pošiljam vsem vam v Prekmurje.




rija -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:28:32)

Mah, pogreb je ob 13.30 in je uro in nekaj vožnje iz MS, vse prijateljice pa seveda v službah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Pa tudi jaz ne vem, kak bi prenesla vse skupaj, ko sem glih preveč občutljiva na otroke in vse, kar se jim hudega zgodi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] 

jokam že dva dni skupaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

pa ravno danes ima očitno tamali zopet dan, ko nič ne posluša, ko je v pogonu 200 na uro in še ura je taka, da je že po defoltu tečen, ker je čas za spanje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Marogica -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:34:10)

Tudi jaz mislim, da je bolje, če ne greš na pogreb, če nimaš varstva za T. Jaz bi ji poslala telegram in se ob prvi priliki oglasila pri njej doma, da bi ji osebno izrekla sožalje. Ob tej priliki pa ji tudi povedala, zakaj nisem prišla na pogreb. Mislim, da bo razumela, saj je sama mama.

Ej, res grozno...





Anonimen -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:35:37)

Iskreno sožalje.

Jaz sem bila zadnjič v isti situaciji. Mala je želela iti na pogreb, ker je strica poznala. Sem se potem odločila, da jo pustim v varstvo tašči.

Nimam pametne ideje, samo verjetno ga s sabo ne bi vzela, ker je premajhen. In sploh zadnje čase opažam, da otrok sploh ne vozijo na pogrebe.




Šaki -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:44:27)

sožalje..


kolko pa je star otrok<<>?




mojamura -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:46:45)

jaz verjetno ne bi šla




čebelica01 -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:47:32)

jaz pa mislim ,da bi mogel biti možek tisti , ki bi počuval malega in ti bi se morala posloviti saj vem hudo je vendar ste si le v sorodu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. iskreno sožalje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]. In mislim , da če bi možek razložil kaka je situacija bi dobil tistih par uric frej.




madela -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 8:52:41)

Jaz bi pa na pogreb šla. Tamalemu pa daj v roke,kako lizalko ali kaj podobnega kar ima rad,da ga zamotiš.
Sama sem šla s tremi otroci na pogreb in smo tako naredili,pa ni bilo težav,smo se pa ravno zaradi tega umaknili malo bolj v ozadje.
Če pa bi bilo prehudo,pa se še vseeno lahko umakneš.

Iskreno sožalje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




TomTaylor -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:02:37)

IZVIRNO SPOROČILO: higuys



In res se mi nekako ne zdi primerno, da mamica, ki ima svojega otroka v krsti gleda druge otroke ....tako žive. Je še prezgodaj.



Sožalje najprej.

Bi šla na pogreb, ampak se pa podpišem pod citirano. Držim pesti, da najdeš varstvo.




Volga -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:10:02)

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz pa mislim ,da bi mogel biti možek tisti , ki bi počuval malega in ti bi se morala posloviti saj vem hudo je vendar ste si le v sorodu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . iskreno sožalje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] . In mislim , da če bi možek razložil kaka je situacija bi dobil tistih par uric frej.


Se strinjam.




Naja31 -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:10:51)

Otroka sigurno ne bi peljala s seboj. Majhni otroci na pogrebe ne sodijo, ker niso pri miru, ker se ne zavedajo resnosti situacije, ker jim zna biti vse zabavno,... Še najmanj pa tak razposejen in vesel otrok sodi na pogreb drugega otroka.

Otroka bi čuval mož. Tudi v službi se da vse zmeniti. Če pa ne, bi pa doma ostala.





mala maja -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:14:29)


RIja iskreno sožalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Se pa strinjam da je to izredna situacija in da tudi možu nimajo kaj sikat v službi. Pride naj domov čuvat malega, ti pa na pogreb malega angelčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:18:42)

Jaz bi na pogreb sigurno šla. Z otrokom ali brez. Nekaterim ljudem zelo veliko pomeni, če prideš na pogreb, tudi če z malim, vsaj jaz bi to ZELO cenila, češ poglej, ni imela varstva, pa se je kljub temu prišla poslovit od mojega otroka.




špelin@ -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:20:42)

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja


RIja iskreno sožalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Se pa strinjam da je to izredna situacija in da tudi možu nimajo kaj sikat v službi. Pride naj domov čuvat malega, ti pa na pogreb malega angelčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Podpišem tole.

Sožalje iz vsega srca tudi od mene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




rija -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:30:45)

Hvala punce.

Grem seveda, gre pa zraven tašča, da bo zamotila malega za časa pogreba.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




urška -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:30:55)

na pogreb bi šla. mislim, da bo tvoji sestrični to veliko pomenilo. če prideš. otroka naj popazi mož. ni hudič, da mu ne bi dali frej tiste 2 ali tri ure. kaj pa tašča?

pa iskreno sožalje....




FLASK_A -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:32:08)

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja


RIja iskreno sožalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Se pa strinjam da je to izredna situacija in da tudi možu nimajo kaj sikat v službi. Pride naj domov čuvat malega, ti pa na pogreb malega angelčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Podpišem tole.

Sožalje iz vsega srca tudi od mene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]


Mislim enako. Jaz bi se poskušala zmenit z možem.

Sožalje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




FLASK_A -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:33:44)

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Hvala punce.

Grem seveda, gre pa zraven tašča, da bo zamotila malega za časa pogreba.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


A ona si tudi želi it? Mogoče bi ga pa lahko doma čuvala, da boš mirna glede malega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.6.2009 9:35:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Naja31 -> RE: Kaj bi storile na mojem mestu :(? (9.6.2009 9:38:17)

Zakaj ga pa tašča doma ne počuva?

Razen če sta si tvoja tašča in tvoja sestrična  tako blizu, da je prav da gre tudi tašča na pogreb.




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>