Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:10:20
|
|
|
|
Nyah*
|
Ne bos verjela aljča, vsak mesec sem imela kao vec znakov kot sedaj:)-:)-! Sva se z :love: ta mesec zmenila, da odklopiva, na morju sva bila 4 dni, rada sva se imela se bolj :bravo:, pa je kar ratalo. Znaki pa, hmmm, razen lulanja na 20 minut in zamujene :hudicek: skorajda nic! Sedaj me trebuh boli, pa prsi so tak cudne, da komaj modrc nosim :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:13:44
|
|
|
|
Nyah*
|
Ojla :nosecka:udb, kak si kaj? Si se najedla? Jaz sem zdaj :love: zbudila, da mi gre v pekarno nekj iskat, k sm tok laacnaaaaaa :)-:)-:)- Zdaj lahko pozabim na hujsanje, diete,... Kaj novega pri tebi?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:18:41
|
|
|
|
Udb
|
Nyah, nič novega. Zgaga me peče!! :grrr: Zoprno, ker imam občutek, kot da mi gori od želodca do grla!! :)- Sem se najedla - samo tudi hrana ne paše preveč! Hujšanje...kaj je že to? ;) Ampak zanimivo - do sedaj sem se zredila samo 1,5kg, vsi me sprašujejo, če je kaj narobe, da sem tako suha (halo?!!). Mi je kar hecno!! Jaz pa ful jem! Je pa res da mi sladkarije ne gredo več tako kot prej!! ;)
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:21:58
|
|
|
|
aljča
|
Punce sej mate še cajt da se malo bolje poredite,vse ob pravem času ,takle začetek je kar ok.Čisto zadovoljiv.Ampak sladkarije pa le dejte na stran moja izkušnja v prvo je bla da sem jih jedla preveč in kg so prišli kar iza ovinka.:) Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:24:38
|
|
|
|
Nyah*
|
Ne bosta verjeli, meni pasejo le solate, pa take stvari k gredo zlahka dol :)-:)-:)-, sam me skrbi, ker zgubljam na tezi, da ne bo kaj narobe :zmeden2:! Sladko, sadje,...bl svoh laufa!
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:26:09
|
|
|
|
simonas
|
Evo mene spet, da se vam javim za minutko. Udb, kdaj pa začneš delat, da ste že imeli malico. Jaz si bom morda okrog 12h skočila po kakšno štručko, ponavadi pa dopoldan preživim ob sadju. Že tako se mi gensko obeta obilno rejenje, tako da raje malo pazim. Pa niti lačna nisem. Po pravici povedano se mi zdaj že par dni popolnoma ničesar ne lušta. Nyah upam, da bo prehlad kmalu minil. Za mano mama non stop leta z nekimi jopicami in oblačili, tako da je imam že poln ..., pa je očitno to dobro, ker še nisem nič staknila. Joj kako se danes pozna, da je ponedeljek... Nikakor se ne morem prav k delu spravit - pa toliko ga je :(... Lepo bodite! Simona
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:31:04
|
|
|
|
Udb
|
simona, jaz začnem ob 6-ih. Malico imam pa ob 8.30 - že fajn paše!! ;)
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:40:20
|
|
|
|
TANTRA
|
Dobro jutro, ene čisto sveže morske pozdrave iz Malega lošinja, kjer je bil prekrasen vikend:), brez gužve na plaži, kjer je voda še brrr in le za pogumne. Uživanje, lenarjenje, dobre ribice, ckljanje....idila.... Oj, kolk se je težko spravit v normalo - delat! :( Sicer pa moje M:hudicek: od ss še ni...:zmeden:... Če je ne bo do naslednjega tedna grem malo k ginekologinji....No, da bi se kaj ujelo pa skoraj ne verjamem, ker se super počutim :rozica:....
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:46:23
|
|
|
|
Udb
|
Jutro Tantra! sem te kar pogrešala!!
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:55:29
|
|
|
|
Linda25
|
Punce, imam eno vprašanje. Kako se pri :nosecka: prsi spremenijo- razen tega da bolijo?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:13:54
|
|
|
|
aljča
|
Linda to pa moža vpraši bo prvi vedel kako je s tvojimi zizikami.:)Deci so taprvi ko vidjo da se nam začnejo prsi spreminjat.:)-V glavnem postanejo nabrekle,otrdele,gumbeki te bolijo pa možnost je tud, da ti tekočina malo priteče ven ,če jih stisneš (ne pa zmeraj).Aja pa bolj temne gumbeke imaš. L.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:15:36
|
|
|
|
Linda25
|
Aljča, hvala ti.
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:28:03
|
|
|
|
PiaM
|
Pozdravljene, punce. :kava: Lepo ste nakvačkale že 9 strani...;) Mene tudi nekaj zvija, bi mogla tetka prit 20.5., pa je še ni.:zmeden:.Ampak prsa in ostalo - nič znakov.:zmeden2: :rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:40:12
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljena PiaM, Jaz se počutim, kot da bom dobila :hudicek:, čeprav jo ne čakam 5.6. Ali je to mogoče? A si delala test?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:52:44
|
|
|
|
PiaM
|
Linda25, verjetno imaš sedaj Ovulacijo.Nisem delala testa, ker jih imam že poln kufer, eni pokažejo prav, eni ne...:zmeden:Probala še bom ene 3 dni počakat, če mi bo ratalo, če ne bo M prišla, ga bom pa vseeno naredila.Sem si zadala ta mesec, da ga nardim , ko mi bo zaostajala 1 teden.:zmeden2: Prejšnji mesec sem imela 2 rahla +, pa prave znake za :nosecka:, 6.dan zamujanja pa je M prišla.Verjetno je šlo za oploditev, pa ne do vgnezditve, mi je odgovoril dr.Pušenjak.Zato me malo ta mesec stiska, da se ne prenaglim.:( Ti pa lepo veselo :sloncek::sloncek: s tvojim:love: te dni!! :rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:53:20
|
|
|
|
Udb
|
Pia, zakaj pa nočeš narediti testa???
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:54:34
|
|
|
|
PiaM
|
Me prpa daje, da ne bodo spet + +, pol pa šok, če bo prišla M. :rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 10:56:45
|
|
|
|
Udb
|
Pol pa le počakaj vikend...da bo bolj ziher!:miska:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 11:23:53
|
|
|
|
PiaM
|
Hvala, Udb. :rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 12:37:23
|
|
|
|
pupika
|
PiaM, ti si po moje kar srečka, jaz ti samo še pošiljam :angel::angel::angel:, da :duda: ostane pri tebi dobrih 8 mesecev. Ostale :nosecka:, kako ste, kako se kaj počutite?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 13:07:38
|
|
|
|
Udb
|
oJLA PUPIKA!! Jaz sem kar fajn! Komaj čakam da grem domov...se mi ne da sedeti za rač. - bi rajši kaj drugega delala! Za popoldan - plan: lovljenje :muca: in sajenje :rozica:!! :)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 13:54:33
|
|
|
|
Nyah*
|
Jaz sem zaspana, zoprna, utrujena,... Grem k zdravnici zaradi prehlada pa malo podebatirat o :nosecka:, ker mam G sele cez 18 dni! Moram marsikaj vprasat:ups:. Uzivajte, pa se kaj se pisemo ane:rozica::rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 13:55:16
|
|
|
|
pupika
|
Udb tale je dobra lovljenje :muca:. Sem se morala malo nasmejat. Kako kaj tvoj buši, pridno raste in ali že kaj brca?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 13:57:56
|
|
|
|
Udb
|
pupika, to z :muca: je pač posledica, da imam 7 enomesečnih mucik, ki so ravno začele okrog letat, mama jih pa zaradi skrbi kar naprej nosi na podstrešje!! :)-:)-:)- Buši je kar majhen (se vidi v albumu) za moje tedne, ampak počasi raste!! Brca pa kot divjak!! Ful je hecno, ko začne prevale delati!! ;)
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 14:35:40
|
|
|
|
pupika
|
Potlej boš imela, danes kar pestro, celo 7 :muca: jih boš mogla polovit. Kaj tvoj buši je še vedno tako majhen ali je že kaj zrasel, sem mislila, da je tisto stara slikica. Imaš ti svojo :duda: bolj zadaj na varnem. Že prevale dela tvoja mala pikica, bo pa živahna. Lepo pazi nase in na :duda: mami.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.