Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:49:53
|
|
|
|
Udb
|
Simi, ti kar še kaj povej!! Mene nič ne moti če sva sami!! ;)
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:50:23
|
|
|
|
Udb
|
neva, lepa nova slikica!! Nič ne bodi živčna!! Saj bo vse OK!! Je pa mal zoprno!!
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:53:02
|
|
|
|
simi73
|
Neva, a je to mali Timi? Čedno:) Ne bodi preveč živčna, vse bo OK, mi bomo pa :miska::miska::miska::miska::miska: stiskali!:rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej vem udb,amoak iz svoje kože ne moreš,pa če se še tako trudiš;) Ampak v dveh dneh se mi pa je le uspelo posončit,nabiram barvo,da ne bom šla jogurt na plažo:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Simi73 ja to je moj sonček,moj zaklad,moja ljubezen...:angel:9nebesa
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:55:37
|
|
|
|
simi73
|
udb, a že kaj poletje čakaš? Jst že kar tedne do konca pouka odštevam:)-. Pol pa dam mal živčke na pašo:)-:)-:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:57:24
|
|
|
|
Udb
|
:)- Poletje!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!! Moj najljubši letni čas!!! Itak - ga čakam že od oktobra 2004!! :)-:)- Saj res - ti si učiteljica, simi!! Saj tudi jaz komaj čakam, da bo konec šole - moj srči bo imel počitnice (je tudi učitelj), pa še meni ne bo več treba 2x tedensko v LJ!! Samo da še tile izpiti minejo!!!
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:57:34
|
|
|
|
simi73
|
Neva, sem ti kar fouš, ker si za morjem doma. Tu pri nas mamo pa bolj kmečko morje, pol nas pa sonček pordeči in mamo majčko kr na koži narisano:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 7:59:36
|
|
|
|
simi73
|
Udb, nisem učiteljca, ni ja po profesiji že, sam delam pa v šoli kot pedagoginja. Je mal boljš kot pa not v razredu bit, ker mamo ful težavne otroke8) Počitnice, počitnice, počitniceeeeee:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:02:14
|
|
|
|
Udb
|
simi, se opravičujem!!:ups:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:04:32
|
|
|
|
simi73
|
Udb, ni panike8) Sej smo vsi v istem zosu:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:06:09
|
|
|
|
simi73
|
Pupe moje, eno gužvo sem dobila, tak da se poslavljam za nekaj časa. Mejte se lepo, pa kratek in nestresen delovnik vam želim!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:08:51
|
|
|
|
aljča
|
Dobro jutri čvekice:kava::kava::kava::kava: Pred pol ure sem vstala,sedaj pa gledam kok ste že danes zgodnje.Vsaka vam čast.Jaz ob 6 vzamem dabrostonček pol pa mal nazaj zaajčkam.No dons sem pa vstala,ker moram kosilo že prpravt pa malo z vami poklepetat,ker imam ob 12 opravke.Morva peljat avto v Lj na popravilo.Pa še nekaj je dons:imava 13 obletnico poroke.:zmeden2:kar dolgo že ane pa številka je tako čudna upam, da nama bo prinesla srečo, da bomo v tem letu zvedeli veselo novičko za:duda:.Danes je pa tud en teden od kar sem imela zadnjo inseminacijo.Za čudo se zdajle še kar nekak lepo počutim,ker sem imela 3 ali 4 dni kar hude probleme.Pa se ne bom preveč hvalila, ker dopoldneva še ni konec in pa tud ponavad so tahudi problemi zjutraj.:)Tko mal grem pred štedilnik pa še vskočim nazaj.Lepo se mejte,če ste v službi,tiste,ki pa smo doma pa ne bit preveč delovne;). l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:10:43
|
|
|
|
Udb
|
aljča, kaj dobrega skuhaj!! ;) Jaz pa že komaj čakam malico - še 20 minut!!:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:13:08
|
|
|
|
aljča
|
Ja Udb dons bodo pa puranji zrezki padli pa omaka pa......ma ne smem vsega izdat pa še ti boš lahk take lušte dobila da bo ojoj:)-.Dons se spodobi imeti dobro kosilo.Nekaj moram prpravit ,ker ne vem kdaj bova doma,ostalo pa bom kasnej dokončala.
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:13:45
|
|
|
|
Udb
|
Mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobro!!!!!!!!!
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:27:30
|
|
|
|
Nyah*
|
Dobro :zaspan: jutro :zaspan:! Namesto :kava: mam cajcek, ostala sem doma, prvic v zivljenju na bolniski, zaradi mocnega prehlada:(! Kak ste kaj?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Nyah:hudicek:tebe pa v tem vročem prehlad najde:hudicek:Drugič pa obuta pejt spat,pa se ne boš prehladila;) Pocajtaj se,pocrkljaj se,hitro ozdravi!!!!:love::rozica:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:38:52
|
|
|
|
Nyah*
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)- ti faca ti! Ves, sej me ne bi skrbelo, ce ne bi bila ravno na frisno :nosecka:! Pa se bojim, da ne bo kaj....:(( Jooj, same skrbi:(
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nyah,ne skrbi,smo tud vse ostale,ko smo ble noseče prebolele prehlad.Lahko pa se posvetuješ z dohtrjem,da boš bol mirna. Sam ko kkihaš podpri trebušček,objemi ga močno. Ja bogi:duda:mamica kiha njega pa premetava:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:51:49
|
|
|
|
Nyah*
|
:)-:)-:)-:)-:)- hvala :bravo::bravo: za podporo :rozica::rozica:! Kje pa so ostale? A so ze vse usle? :nosecka: udb je najbrz na malici, ki jo je tako tezko cakala :)-:)-:)-
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:54:12
|
|
|
|
aljča
|
Oj Nyah jaz sem še tu gori ampak vmes skačem za štedilnik.Tebi pa želim velik počitka in čimprej spravi stran bacile od vaju;) Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 8:56:06
|
|
|
|
Nyah*
|
Ja saj plesem bojne plese :sloncek::sloncek::sloncek: in jih jagam stran! :)-:)-:)- Danes se ze bolje pocutim, vrocino pa sem imela le v soboto:bravo::bravo:! Kaj pa dobrega kuhas?
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:04:32
|
|
|
|
aljča
|
Puranje zrezke v gobovi omaki.Ponavadi nisem tolk prcajtna ker pa imam opravke dans moram to poštimat prej.In kako se drugače počutiš ko si vesela:nosecka:? A si že pred testom kaj čutila-kakšne znake? Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Dobro jutro v novem tednu 23.5.2005 9:09:50
|
|
|
|
Udb
|
Nyah, sem že nazaj!!!!! :) Kako, mami :nosecka:? Prehlajena?? Ja, bogica!! Saj bo bolje!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?