januarčice!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

A & T -> januarčice!!! (24.5.2005 10:50:39)

Hojla punce, tudi jaz sem januarcica, vendar bolj na koncu meseca. Danes sem noseca 5 tednov, cez dva tedna imam prvi pregled, ki ga ze komaj cakam. Slabo mi ni, malo sem napihnjena, prsi so vecje, vendar mehke, koza na obrazu je lepa, naj taka tudi ostane.

Tudi jaz sem mnenja, da je prvi pregled v 12. tednu malo pozno, takrat se gre na nuhalno.

Pazite nase in se kaj beremo.

Cao...:kuza:

tinkamiška -> januarčice!!! (24.5.2005 10:53:50)

Hojla Andrejka:rozica:

Tudi tebi vse lepo še naprej, pa da teh 14 dni hitro mine:)

Tinka

_katka_ -> januarčice!!! (24.5.2005 11:18:00)

Evo, še ena srečka nosečka. Sem ujela še zadnji vagon za to skupino.Glede na datume bo dan D 28.1.2006. Bomo videli, kaj na to pravi G.
Imam pa neke čudne znake nosečnosti, ki jih nisem pri nobeni zasledila. Usta do ušes in moža okrog vratu NON STOP. Ampak mislim, da to ne pomeni nič slabega.

LP vse srečnicam in tistim, ki to še bodo.

tinkamiška -> januarčice!!! (24.5.2005 11:20:17)

Katka:)-:)-:)- to si pa tako dobro povedala:)-:)-:)- Vidiš na te znake sem pa čisto pozabila:)-

Dobrodošla med nami:nosecka:srečkami:bravo::bravo::bravo:

Tinka

_katka_ -> januarčice!!! (24.5.2005 11:45:37)

Ma ja, nama se kar trga od veselja. Upam, da bom zdržala in ne bom prehitro povedala moji mami, ker bo potem celo reč naredila iz tega.

Kdaj ste pa ve povedale? Kaj pa v službi? Jaz imam občutek, da me bodo kar pogruntali, ker se skoz smejim.

tinkamiška -> januarčice!!! (24.5.2005 11:53:36)

Jst sem mami povedala takoj, ker pri meni je blo pač malo bolj zakomplicirano. Dva meseca preden sem zanosila sem bila namreč na operaiji, kjer so mi odstranili zarastline in so pač vedeli, da se z možem trudiva, tko, da nisem nič zavlačevala, tudi pri moževih doma sva takoj povedala in nekaj najbližjih prijateljev ve. Nisem zaposlena, tako mi nikomur ni bilo treba razlagat. Čakava zdej na 2.junuj na pregled, če bo takrat vse vredu bova pa nehala skrivat;)

Tudi jst se skoraj ves čas smejim, razen, kadar mi je slabo, to je pa zdej bolj pogosto:)-

Jančika_ -> januarčice!!! (24.5.2005 12:37:25)

Pozdravljene! Zgleda, da se vam bom pridružila tudi jaz.:) Sicer nisem noseča prvič, ampak tretjič, in doma že imam enega krasnega fantka.

Tinka, ful sem vesela, da bova skupaj odštevali!

tinkamiška -> januarčice!!! (24.5.2005 13:26:40)

Juhuuuu!:bravo::bravo::bravo: Jančika jst tudi:rozica::rozica::rozica:

Nannn -> januarčice!!! (24.5.2005 20:16:30)

ja zdele nas je res veliko....prav zanimivo branje :bravo::bravo:

puri -> januarčice!!! (24.5.2005 21:45:25)

Ojla!

Tudi jaz bi se vam pridružila, pa čeprav nisem noseča prvič, ampak se mi je pa enako zanimivo pogovarjati o tem, kot prvič:)

Sem pa glede na zadnjo M v 7 tednu, glede na O, pa v 6 tednu, ginekologa imam pa čez en teden!
Upam, da bo tokrat vse O.K., saj sem imela začetek marca ss!

Drugače sem pa zelo utrujena, slabo mi je in imam povečan apetit,...pa malo večkrat obiščem WC!

Upam, da se bomo brale vse do januarja in potem še naprej :)

Jančika_ -> januarčice!!! (24.5.2005 21:47:05)

Puri, madona, kako sem pa jaz tole zamudila:zmeden::zmeden::zmeden:! Čestitke:bravo:!!! Pa sva spet na istem:)!

puri -> januarčice!!! (24.5.2005 21:51:55)

Jančika, saj nisi nič zamudila, ker vbistvu sem šele danes prvič tukaj napisala!

Ja, zdej pa upam, da bova obe prišle do konca, ane:)

Jančika_ -> januarčice!!! (24.5.2005 22:35:50)

Saj se mi je zdelo, ker tega pa res ne bi kar tako spregledala:). Tokrat pa bo!

ZOOJA -> januarčice!!! (25.5.2005 18:22:27)

Pozdravljene :nosecka: meseca januarja,

naj se vam pridružim. PDP 25.01.2006.
Upam, da bo vse o.k. To je moja druga nosečnost. Prva je bila brez zapletov, pa tudi znaki so bili od vsega
začetka čisto drugačni. Zdaj pa prebiram ta forum in se sprašujem od kod ideja, da če nimaš slabosti in drugih znakov, nekaj ni O.K. Ali imate take izkušnje?
Moram priznati, da sem zdaj veliko bolj pozorna na vse, kot sem bila prvič.

Vsem želim vse najlepše, pa čuvajte svoje:angel:

Pozdravček Zooja.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]