januarčice!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nejca1 -> januarčice!!! (22.5.2005 21:17:35)

No, zdaj smo pa tudi me, ta frišne :nosecka: na vrsti. Kako ste? Imate hude težave? Jaz osebno sploh ne vem, da sem noseča, razen napihnjenosti, vse ostalo - od večjih prsi, slabosti ... pa se za enkrat še ni pojavilo. Upam, da je vse Ok, ker ponavadi nenosečniški znaki ne pomenijo nič dobrega, vsaj v večini primerov. Komaj čakam na pregled, 31. 5., da vidimo pikico in njen srček, takrat bom približno 7 tednov noseča.

Imejte se fajn!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

tinkamiška -> januarčice!!! (22.5.2005 22:12:03)

Hojla Nejca:) po mojem ti bo takrat enkrat tudi začelo bit slabo, pa upam, da ne preveč:)-

Moj skoraj edini znak je slabost, pa da sem za vsako figo zadihana, pa joškice so drugačne, če pa ne bi blo tega, pa res nebi vedla, da mam pikico pri sebi;)

Ti želim, dati čimprej minejo dnevi do pregleda:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imejte tudi ostale:)

Tinka

simonas -> januarčice!!! (23.5.2005 7:40:16)

Jaz tudi še nimam nobenih znakov razen :zaspan:, pa sploh ne razmišljam o tem, da bi bilo to kaj slabega. Moja mama je imela tako lepo nosečnost, skozi brez problemov, brez slabosti, brez vsega, pa upam, da bo tudi pri meni tako...

Ve pa imate vse tako hitro prvi pregled. Jaz ga imam komaj v 12 tednu. Moja G prej ne naroča. Saj me moti a kaj naj??

Simona

Tida -> januarčice!!! (23.5.2005 8:42:03)

Ne skrbi tudi naša G raje kasneje naroča. Sama ga imam v 10. tednu. Pravi da takrat lepše in bolj sigurno vidi pikico.

Tako da mislim da je to odovisno od G.

LP

Nyah* -> januarčice!!! (23.5.2005 8:55:05)

Evo se mene, frisno srecko :nosecka:!

Tudi pri meni razen lulanja ni kakih posebnih znakov, vcasih me trebuh boli, a baje je to cisto normalno:ups:

Upam, da nam ne bo slabo, jaz sem sicer po mojem se cisto na zacetku, nekaj tednov, pregled pa imam zacetek junija, je rekel moj G, ko sem ga klicala, da se bo takrat na Uz ze kaj videlo:bravo::bravo::bravo:

Sem pa mocno prehlajena, tako da me amlo skrbi, danes grem k zdravniku!

Drzite :miska::miska: da bo vse ok!

:rozica::rozica::rozica: za nove :nosecka:!

Nannn -> januarčice!!! (23.5.2005 10:05:17)

Hojla januarcice...

Se spomnim se dva tedna nazaj ko sem se sama cepela v seznamu :nosecka: sedaj pa kar poplava :nosecka: :)- nas je ze kar nekaj :bravo:...jest sem zadnje case zelo lenobna in cist nic se mi ne da...predvsem me vcasih dajejo slabosti ampak zadnje case bolj poredko...trebuh imam fuuul velik in zdej ne vem a je to ze zaradi :duda: ali pa sem vsa napihnjena...mogoce ker sem fuuul zaprta...apetit imam kar dober...edino mesa ne morem ker mi je pretezek za zelodec...sedaj sem pojedla en kroznik cokolinota :bravo: ....danes imam G in po eni strani komaj cakam da vidim utrip srcka po drugi strani me je strah da bo kaj narobe...

Punce kok vas je kaj doma in koliko vas hodi v sluzbo?

Simonas men osebno se zdi malo prepozno tale tvoj pregled saj je v 12 ze NS ne pa prvi pregled...na tvojem mestu bi sla samoplacnisko da sem bolj pomirjena da je vse ok...to je samo moje mnenje...

Lepo prezivljajte te soncne dneve...saj jest sem lahko samo v stanovanju in na balkonu...

Nannn :rozica::rozica::rozica:

Nannn -> januarčice!!! (23.5.2005 10:10:00)

Tida je ze res da se v 10 tednu lepse vidi....ampak a si predstavljas da je to zelo dolga doba...in do takrat ne bos vedela ce je vse v redu z tvojo :duda:

Glede G pa ni nic odvisno...od tebe je odvisno kdaj bos sla na pregled...imas malo morje G ki ti naredijo UZ samoplacnisko...tako da naj vsaka za sebe mal razmisli...

Sorry ce sem vas prestrasila...

Nannn :nosecka:

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 10:17:21)

no, meni je začela kava smrdet, apetita nimam, utrujena sem in zaspana, 2 modrčka sta se mi že strgala (pa drugače nimam obilnega oprsja)...pa sem šele v 7 tednu...:)-:)- Najhuje je to, da sem brez volje in energije. Upam, da bo kmalu bolje, sicer sem pa vesela, da mi ni tako zelo slabo, da bi bruhala. Nann, sporoči, kako si/boš opravila danes na pregledu!

pat -> januarčice!!! (23.5.2005 10:20:57)

uuuhhh...
pa nas je res veliko...
tud js sem tam nekje do 8 tedna, čakam na prvi pregled.
drugače sem pa študentka, trenutno delam prek študenta, čakajo pa me izpiti, ki pa bi jih rada dokončala, da končno prilezem v višji letnik.

drugače tud js nimam občutka,da sem noseča, razen paničarske mame, ki mi bo vse skup pokvarla.
slabo mi ni in resnično upam, da mi ne bo zdaj začelo bit, ko so izpiti pred vrati.prsi me ne bolijo več (imela pa sem velike bolečine do nedavnega:(( )
apetita prav nasprotno nimam! se kr matram,da kej pojem(sam se ne bat, kr mam itak zaloge;))drgač pa se veselim klepetanja vse tja do januarja... fajn se mejte:sloncek::rozica:

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 10:24:42)

Tut jz sem še študentka, absolventka pred diplomo. Na srečo so vsi izpiti za mano.

tinkamiška -> januarčice!!! (23.5.2005 10:26:21)

Jst sem doma, nisem v službi, že prej nisem bla, pa mi zdej kr paše, ker mi je večino dneva slabo, še dobro, da ne bruham, se da kr zdržat, moram pa kr naprej nekaj jest, ker je potem boljše, čeprav se moram prav prisilit, mi nič kaj ne diši:(. Zaprta pa nisem, upam, da tudi ne bom. Moderčka sem si pa že dva kupila, ker tastarih sploh ne morem nosit:)-

Nannn seveda bo vse vredu danes na pregledu, boš občudovala svojo pikico:bravo::bravo::bravo: Pa potem javi kako je blo:)

Tinka

Nannn -> januarčice!!! (23.5.2005 10:32:40)

Ja tinka jest tud upam da bo vse v redu...sem v cetrtek ko sem sla na urgenco zaradi krvavitve ze videla kako mojemu :duda: srcek utripa :love:....ampak to se lahko spremeni v enem dnevu...imam pa kar dober feeling da bo vse ok...upam da bom lahko mojo G prepricala da gre se moj z mano in da tudi on vidi kako srcek bije :love: Sporocim ko pridem iz pregleda :)

A imate tud ve malo bolj poln trebuh?

Nannn :nosecka:

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 10:38:53)

Malenkost bolj napihnjen je. Kot da bi imela poln mehur.

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 10:41:47)

Ej, a katera ve, al se lahko na trebuhu spi ali ne?! Mene namreč zelo na trebuh vleče spat, pa ne upam, kljub temu, da je pikica še mala...

tinkamiška -> januarčice!!! (23.5.2005 10:49:42)

Nannn, vem ja, da si mela težave, ampak mi smo optimisti in moramo upat na najboljše:rozica::rozica::rozica:

Upam, da je G dovolj "odprta" da bo pustila tudi tvojemu uživat ob srečanju s pikico:miska::miska::miska: Moja G je dovolila, s tem, da je najprej pogledala, če bije srček, potem pa ja poklicala že možeka, da ga je lahko občudoval:)

Caffee, jst spim na trebuhu kolikor mi paše, mi ni nihče rekel, da ne bi smela, je pa res, da mi bolj paše spat na boku, ker na hrbtu in trebuhu mi ponavadi čez čas rata slabo. Do takrat po veselo spančkam na trebuščku:) Dr. Pušenjak je rekel, da nosečnice naj spijo tako kot jim paše;)

Tinka

Nannn -> januarčice!!! (23.5.2005 11:09:13)

Ja ja tud jest spim na trebuhu...ampak se potem premaknem ker me zancne spikat pa zategovat v trebuh...

Tud jest rada berem Pusenjaka :bravo:

Komaj cakam pregled...me pa skrbi kako naj povem mojemu direktorju kaj se dogaja z mano...:(

tinkamiška -> januarčice!!! (23.5.2005 11:12:59)

Uf, ja to z direktorjem...ampak je neizbežno. Ti pa ne znam najbolj svetovat, ker nima izkušenj s tem. Jst bi pač pogoltnila slino in povedala:zmeden:

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 11:22:16)

Jz sicer še delam preko študentskega servisa, vendar mi že par let obljubljajo, da me bodo po končanem študiju zaposlili, tko da...jih bom morala počasi postavit pred dejstvo. Me pa zelooo skrbi kako se bodo odločili.

Nyah* -> januarčice!!! (23.5.2005 11:36:44)

Jaz sem tudi zaposlena, ampak se ne za nedoloce cas :(!

Drugace pa komaj cakam, da mine vsaj kak mesec, da v sluzbi povem, ko bodo babe dolge ksihte dobile, ker ze nekaj casa pletejo pa ugibajo :)-:)-:)-!

nc bat za sluzbo, :duda: ne more nc slabega prnest!

Jaz tudi na trebuhu spim, pa mi je poj slabo, pa grem na bok,...

Nimam apetita, pa upam, da ni s tem nic narobe, zaloge imam dovolj za nekaj mesecev :)-:)-:)-!

A ve ste koj domacim povedale? Jaz ne upam, bi z :love: rada vsaj do prvegwa pregleda pocakala, da se prepricava, da je vse ok:bravo:!

Pa tako bi rada vseeeeem povedala, da seeeeeeeeeeeeem :nosecka:!!!

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 11:48:52)

Midva nisva še nikomur povedala, no, jz se držim dogovora, moj se je pa v službi že pohvalil pred sodelavci...
Najini starši in prijatelji še ne vedo. Misliva počakat do 1. pregleda (1.6.) potem pa bova povedala še staršem, da se ne bodo spraševali, zakaj ne jem tega ali onega, zakaj ne pijem več vinčka in kavice po kosilu...in zakaj hudiča sem tako bleda:)-:)-

Nannn -> januarčice!!! (23.5.2005 11:59:12)

ja sej jest sem tud hotla pocakat in nobenmu nic povedat...zdej se je pa mal zadeva zakomplicirala in doma lezim na bolniski...tako sem povedala moji mami in moji najboljsi prijateljici...me pa danes vsi klicejo kaj je z mano narobe da me ni v sluzbo...mislimmm sej se sploh ne znam lagat pa prikrivat...ampak sem rekla da ne bom povedala...je pa res da sem ze po prvem SS ko sem mela sem cist zamolcala vsem in tudi direktorju sedaj pa vidim da mi zmanjkuje in ne morem vec prikrivat ker mislim da sumi da sem 9nebesa sploh ne vem kaj naj naredim...sva pa z direktorjem danes dogovorjena da ga poklicem in povem kaksni so izvidi :)-:)-:)- sej mi je tole smesn sam dobesedno ne vem kaj naj mu recem...

Anonimen -> januarčice!!! (23.5.2005 12:11:48)

Odkrito se pogovori z njim, navsezadnje, tudi on je človek in verjetno tudi oče (če pa še ni, pa verjetno še bo). Nima smisla, da šefu prikrivaš kako je v resnici s tabo.

pat -> januarčice!!! (23.5.2005 13:11:43)

držim pesti, da bo šlo v ok:bravo:

nejca1 -> januarčice!!! (23.5.2005 14:46:47)

Oh, koliko nas je :bravo::bravo::bravo:. Super, da ste dobro, ampak jaz ne morem iz svoje kože, ko enkrat doživiš nekaj slabega (pikica je umrla pri 12 tednih), te je potem pač strah. In dejansko se počutim super in nič nosečniško?! Mogoče sem ena redkih srečnic. No, saj poskušam biti pozitivna.

Simonas, se ti ne zdi, da si malo pozna za pregled??? V reviji Nosečnost je Pušenjak napisal, naj bi bil prvi pregled okoli 8. in pred 12. tednom.

Jaz sem še vedno v službi, do 31. 8. imam pogodbo, potem bomo pa videli, povedala še ne bom, ker sem prvič prehitro ...

uživajte pa čim več sončka :metulj:

pat -> januarčice!!! (23.5.2005 16:05:26)

tudi tebi veliko sreče!:bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>