|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
1.7.2009 22:06:26   
snikolina
vrjetno je 3.mastitis na potiuser posted image ...si masiram in vse..ampak ne vem no...neki rdeče že prihaja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Naj se ti hitr pozdravi.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.7.2009 22:07:27   
khurde
ej, fuuuuul ste napisale!

jancci, pr men ma kdaj obdobje, da raj z ene pije kot iz druge, pa sem naštudirala, kako jo okrog prenesem user posted image v glavnem, ležim kot ponavadi na boku, ona zraven, pa če iz desne noče pit, samo iz leve, se uležem na lev bok in se tok nad njo nagnem, da ji desno uturim... nejprej je šlo tko-tko, zdej pa sva tut tko ulaufani, pa se mi ni treba ponoč nič več prestavljat user posted image

najstniki oz. najstnice... načeloma se kr z ullo strinjam. mislim pa tut, da je glede tega velik pretiravanja na način "prej tega ni bilo", "to je šele zdej", "današnja mladina" ipd. ... sej so razlike, to so zmer, sej mi smo tut poslušal. kako drugač je bilo včasih... sam edin kar res ni bilo (tok dostopno) je net, prej ga je mel en v vasi, zdej ga en mogoče nima... in s tem so ratal tut novi načini komuniciranja oz. deljenja podatkov itd. ... jaz vem, da če bi bilo z netom tko, kot je zdej, takrat k sem jaz v oš hodila, bi marsikatera sošolka mela vse razne slikce gor... se še spomnim, k smo bili ene 5, 6 razred, pa smo se na enem rojstnem dnevu twister igral, pa je mela ena sošolka čipkaste spodnje hlače in kavbojke na pol riti spuščene... lih tok, da s(m)o vsi lah videl... in prav tiste hlačke, seksi, za odrasle... in je bilo par sošolk, k se jih je lah šlatal kokr so sošolci želel (tut v oš)... sam zdej je "moda" res drugačna... pač, na način ameriških pop zvezdnic: manj je, boljše je... user posted image ... instant... une fotke, k je ulla linke dala... pomoje ni nobena polnoletna, mogoče ena, več pa ne... zdej je itak tko, da pod tono mejkapa tut osnovnošolka zgleda k študentka... in včas bi za katero, če je ne bi poznala, skor lah rekla, da je starejš od mene in ne skor 10 let mlaj...

pa jaz nisem drugač zadrta al karkol... sam je ogromna razlika med okusnimi, estetskimi erotičnimi fotkami in prevladujočim crapom... kakšno hudo ogromno črnobelo fotko bi z veseljem mela na steni spalnice... se mi pa zdi, da večina punc, k se tkole, ceneno, slika, ne razmišlja kej velik... in men se tut zdi razlika med biti ponosen na svoje telo in golim razkazovanjem... včas bi celo rekla, da je to dvoje povezano v obratnem sorazmerju...

o tem, kakšna "današnja mladina" okol hod, pa ne bi user posted image se mi je prevečkrat zgodil, da sem šla v petek zvečer ven in prišla v nedeljo zjutraj al pa celo popoldne domov... niti ne bi hotla videt, kako sem izgledala po skor 48 urah nespanja in žuranja... k en zombi verjetn user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.7.2009 22:13:05   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

vrjetno je 3.mastitis na potiuser posted image ...si masiram in vse..ampak ne vem no...neki rdeče že prihaja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Naj se ti hitr pozdravi.

se podpišem :)

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.7.2009 22:13:44   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

To je naša pupa.

super da ti je ratal tole lepljenje.

Mala miss... user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.7.2009 22:14:08   
Anonimen
vrtnicauser posted image user posted image vidiš da gre user posted image

ULLA, kje se nabavijo ti vaflji? K jst bi mu že dala kej tazga za probat.

ma povsod jih majo, lidl, hofer, v vseh ostalih trgovinah...sam morš gledat da so brez soli.

nad njo nagnem, da ji desno uturim... nejprej je šlo tko-tko, zdej pa sva tut tko ulaufani, pa se mi ni treba ponoč nič več prestavljat

jst skoz tko dojim, ko ležimuser posted image

o tem, kakšna "današnja mladina" okol hod, pa ne bi user posted image se mi je prevečkrat zgodil, da sem šla v petek zvečer ven in prišla v nedeljo zjutraj al pa celo popoldne domov... niti ne bi hotla videt, kako sem izgledala po skor 48 urah nespanja in žuranja... k en zombi verjetn

uf, to pa jst tud raj nebiuser posted image   jezusmarija, če se spomnemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.7.2009 22:17:46   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

jancci, pr men ma kdaj obdobje, da raj z ene pije kot iz druge, pa sem naštudirala, kako jo okrog prenesem user posted image v glavnem, ležim kot ponavadi na boku, ona zraven, pa če iz desne noče pit, samo iz leve, se uležem na lev bok in se tok nad njo nagnem, da ji desno uturim... nejprej je šlo tko-tko, zdej pa sva tut tko ulaufani, pa se mi ni treba ponoč nič več prestavljat user posted image

Sej to jest tud že izvajam.. se pol kar na taprazno uležem in pije še iz druge! user posted image
Sam tole dons me pa boliiiii! user posted image

Khurde dobr si napisala o teli mladini.. se kr strinjam s tabo.. pa tale zadnji del tut.. so se ljudje kar umikal ko sem šla mimo  user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 1.7.2009 22:21:46 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.7.2009 22:19:25   
spetko
vrtnica84 res je prava lepotička

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.7.2009 22:19:49   
VRTNICA84

Ulla ratalo mi je po tvoji zaslugi, ker si mi pomagala. Hvala ti!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.7.2009 22:20:37   
Anonimen
janci topu tuš, pa masiraj, masiraj, masiraj....probaj stisnt ven, al pa tamalo priklopi....pol pa mrzu obkladk gor, da mal zapremza proizvodnjo, sej dolgoročno to ne bo vplivalo, sam tolk da se ti porihta.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.7.2009 22:21:10   
Anonimen
Ulla ratalo mi je po tvoji zaslugi, ker si mi pomagala. Hvala ti!

zdej pa lohk še kako prlimašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.7.2009 22:21:12   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

vrtnica84 res je prava lepotička

Spetko, sej tvoj je tut prečudovit, pa user posted image za čupco. (še ga nisem pohvalila  user posted image )

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.7.2009 22:23:54   
Jancci
Vrtnica je pa res cukerček. Pa u nulo spedenana! user posted image

Grem se masirat! Ulla hvala.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.7.2009 22:25:50   
khurde
vrtnica, lušten deklič!

jancci, pol pa ne vem user posted image sam men je zdej tok čudn... je začela na večje razmake jest, pa mam pol tok vse nabit, da res ni... in me je zanč tut bolel, pa sem ji dala, da je večinoma sam iz une pila, pa je bilo pol ok... edin še to se spomnim

ulla, mogoče bova pa pr najinih otrocih vidle, približn kako sva takrat izgledale user posted image aha pa jancci se je tut pofočkala v klub zombijev user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 1.7.2009 22:28:20 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.7.2009 22:28:28   
spetko
snikolina ..hehehe hvalauser posted image ,res ima čupo..sploh mu niso odpadli samo novi rastejo naprej..:))

aja pa hvala...zvezdica in snikolina...upam da se mi ne razvije tolko da bi morala spet antibiotike piti...

ja sej to je res da smo  hodli pozno domov pa vse to...samo pomislite kaj ste ve delale takrat da ste tko pozno prišle..kaj pa delajo zdej ko pridejo takrat domov..
mislim da ti ne bi bilo lepo videt svojega otroka tko kot vidiš pri ambasadi pa ne vem če imajo 18let...ah nema veze..dane bom izpadla da sem staromodna pa ne vem kaj..:))))

Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.7.2009 22:32:16   
snikolina
Jst sm rekla, da bom malemu rekla, da sem bla ful pridna in da sem se samo učila in nikamor hodila.... pa prjavi moja mami: nč se sekerat, mu bom že jaz povedala za tisti tvoj ruzak v katerem sta bila vedno dva litra cvička, liter in pol kokakole pa par plastičnih kozarčkov in tvoj stavek: mami, jst grem malo ven.

Takle mamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.7.2009 22:35:57   
Anonimen
je začela na večje razmake jest, pa mam pol tok vse nabit,

sej to se porihta, dan, dva pa se prlagodi...pa ko spusti kak nočni obrok, je isto, pa ko zamenjaš kak obrok dojenja z gh, je isto, pa kak dan ver rabi, mogoč crkljanja, pa proizvodnja podivja, drug dan pa ne tolk, je pa višek in tko....joške skoz delajo pod polnouser posted image moje dve leti, tko da so že fajn ulavfaneuser posted image

ulla, mogoče bova pa pr najinih otrocih vidle, približn kako sva takrat izgledale

matr ejuser posted image k smo bli v hrastniku ( al trbovljah, matr, nkol ne vem kjeuser posted image ) na motozboru od petka do nedelje in skoz je dež scal, jst pa v allstarkah in z onim super šotorom, k sem ga skurla poluser posted image pa celo noč  (oz. obe skala in plesala pod odrom, ker spat tak nisem mogla, ker mi je na šotoru streha prepuščala vodo, podn jo je pa držaluser posted image uglavnem mokra in usrana ko praseuser posted image tja sva šla na štop, nazaj sma se pa z kolegi peljala, sam uni so šli pol na prej, midva pa v šentrupertu dol in kao na štop naprej...valjda nama ni noben ustavu, k sma bla taka k prascauser posted image oz. par km naprej naju je en kmet zapeljal v nekem kombiju, k je zgledal ko svinjak, pol naprej pa ni šlo...sma sedela za cesto na pločniku in zokne in čevlje sušila tam na tlehuser posted image pol je šu tip k štormanu (!!!user posted image ) sestro poklicat, da je po naju pršla...je rekla, da ko naju je zagledala, se je mislila kar neprej odpeljat, ker ji je blo skor nerodno, da bi jo kdo vidu da naju poznauser posted image

pa enkr sm pršla tolk nažgana domov, da sm pred vrati zaspala, ker nism ključa mogla utrofituser posted image ajej...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.7.2009 22:38:30   
Anonimen
da sem staromodna pa ne vem kaj..:))))

sej vemo kaj misliš...jst sem tud bla čist divja, madnona res, adijo pamet....sam takle se pa nismo šli,vseen ne...

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.7.2009 22:43:17   
VRTNICA84

Spetko, Khurde, Jancci, Zvezdica in Snikolina hvala za vaše komentarje. Sej vaši user posted image so tudi full lepi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
1.7.2009 22:44:16   
spetko
heehehehehhe..ulla tebi pa res ni manjkalo zabave..
hvala bogu..si se vsaj razlaufala pa ti zdej ne manjka...pa tudi boš vedla pri tvojih otrocih kako ravnat...:))..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
1.7.2009 22:44:18   
khurde
uf, men tut ne bi bilo lepo videt otroka tazga, kokr sem bila kdaj jaz... sam ok, jaz sem bila zmer bol za metelkovo kot ambasado user posted image in nad unimi prekrokanimi kolegi, k so iz ambasade prišli, sem se še jaz kdaj zgrozila user posted image

spetko, res ma hudo čupco! sem čist pozabila pohvalit, k sem že čez dan slikco videla, pa sem zdele sam zadnji dve strani prebrala. pa upam, da se ti porihta, da ne dobiš spet mastitisa.

sem pa prej na 24ur ujela, da se zdej marihuana umika z mesta najpogostejših nedovoljenih substanc in da to postaja kokain... čeprav ne vem... na 24ur radi prav senzacionalistično pretiravajo... pa da uporaba e-jev upada...

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pa enkr sm pršla tolk nažgana domov, da sm pred vrati zaspala, ker nism ključa mogla utrofituser posted image ajej...

zelo poznana situacija user posted image sam ena stvar, k je ne bom pozabila, je pa to, da sem si šla obraz umit, pa sem se na pralni stroj usedla, spodi banja, sem zakinkala, v banjo na glavo padla, mat prileti, začne spraševat, kaj je bilo, če sem padla, pa ji rečem, da mi je sam žajfa iz rok zletela... in ta banja je bila v pralnici, dva štuka nižje od stanovanja, kjer je bila mat... user posted image user posted image

ja, ti festivali so pa zgodba zase... mene je stara mama vsak let konc junija vprašala, če grem spet na "un festival k zmer" - rock otočec. in pol sta z atom gledala poročila in čekirala kaj počnemo tam user posted image pa zmer sem slišala "zdele se zdivjej, da te ne bo kasnej začel metat" user posted image sem vzela ta nasvet za zlatega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
1.7.2009 22:44:36   
Zvezdica
ok...punce ste ga sračkale. jast sem bila pa res pridna. pri 20ih sem ga začela mal srat, tko da sem 2x pila zunajuser posted image user posted image user posted image
sem bila bl zapečkarska..
Bom tole moji matki pokazala...sem bila in sem user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
1.7.2009 22:45:06   
Zvezdica
si bom mogla nik sprement v angelcouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
1.7.2009 22:48:04   
khurde
uf, zdej z omenjanjem nickov si me pa spomnila na un firbec od jancci user posted image ... khurde pomen otrok v enem dialektu ene romske skupine nekje v vzhodni evropi. se mi zdi, da me je že enkrat ronja vprašala, sam pomoje še na temi "v pričakovanju"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
1.7.2009 22:48:30   
kiara24
Čer,
je pestro sem skuhala marmedalo je prišlo 20 kozarcev in pa 12 vrečk sem dal v skrinjo.
Pa film sem gledal na POPu je bil ful dobr.

Ali katera ve kje bi dobila papajo,user posted image sem že spraševal pa nobena ni odgovorila.

Farfala- niso naše so pa domače in jih pozam tiste k so mij jih dali in niso nič špicane. Midva kar je sadj in kaj je v vrtu nič ne špircava.

Naša se je pa danes tako lepo popoldan zabavala z mjhnimi otrokiuser posted image ena je bila stara 9 mesecev, ena 4 mesece, pa 3 leta. KOlj je bilo cviljenja in smeha, jojooooo.

Spetko- kjutek mali.

Vrtnica- joj kolk je kjut.

Mene pa najbolj skrbi pri teh stvareh, da bi se ji košček zaletel, ker naša ful grize in ko ji daš piškot da pol odgrizne in jaz vedno paniko zaženem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
1.7.2009 22:49:24   
snikolina
"un festival k zmer" - rock otočec.

ZAKON!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obiskala vse od prvega naprej, no lani pa letos nisem bla!!!

Pa še blizu mi je blo takrat. Joj, keri pripetljaji!!!!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.