khurde
|
ej, fuuuuul ste napisale! jancci, pr men ma kdaj obdobje, da raj z ene pije kot iz druge, pa sem naštudirala, kako jo okrog prenesem v glavnem, ležim kot ponavadi na boku, ona zraven, pa če iz desne noče pit, samo iz leve, se uležem na lev bok in se tok nad njo nagnem, da ji desno uturim... nejprej je šlo tko-tko, zdej pa sva tut tko ulaufani, pa se mi ni treba ponoč nič več prestavljat najstniki oz. najstnice... načeloma se kr z ullo strinjam. mislim pa tut, da je glede tega velik pretiravanja na način "prej tega ni bilo", "to je šele zdej", "današnja mladina" ipd. ... sej so razlike, to so zmer, sej mi smo tut poslušal. kako drugač je bilo včasih... sam edin kar res ni bilo (tok dostopno) je net, prej ga je mel en v vasi, zdej ga en mogoče nima... in s tem so ratal tut novi načini komuniciranja oz. deljenja podatkov itd. ... jaz vem, da če bi bilo z netom tko, kot je zdej, takrat k sem jaz v oš hodila, bi marsikatera sošolka mela vse razne slikce gor... se še spomnim, k smo bili ene 5, 6 razred, pa smo se na enem rojstnem dnevu twister igral, pa je mela ena sošolka čipkaste spodnje hlače in kavbojke na pol riti spuščene... lih tok, da s(m)o vsi lah videl... in prav tiste hlačke, seksi, za odrasle... in je bilo par sošolk, k se jih je lah šlatal kokr so sošolci želel (tut v oš)... sam zdej je "moda" res drugačna... pač, na način ameriških pop zvezdnic: manj je, boljše je... ... instant... une fotke, k je ulla linke dala... pomoje ni nobena polnoletna, mogoče ena, več pa ne... zdej je itak tko, da pod tono mejkapa tut osnovnošolka zgleda k študentka... in včas bi za katero, če je ne bi poznala, skor lah rekla, da je starejš od mene in ne skor 10 let mlaj... pa jaz nisem drugač zadrta al karkol... sam je ogromna razlika med okusnimi, estetskimi erotičnimi fotkami in prevladujočim crapom... kakšno hudo ogromno črnobelo fotko bi z veseljem mela na steni spalnice... se mi pa zdi, da večina punc, k se tkole, ceneno, slika, ne razmišlja kej velik... in men se tut zdi razlika med biti ponosen na svoje telo in golim razkazovanjem... včas bi celo rekla, da je to dvoje povezano v obratnem sorazmerju... o tem, kakšna "današnja mladina" okol hod, pa ne bi se mi je prevečkrat zgodil, da sem šla v petek zvečer ven in prišla v nedeljo zjutraj al pa celo popoldne domov... niti ne bi hotla videt, kako sem izgledala po skor 48 urah nespanja in žuranja... k en zombi verjetn
|