Zvezdica -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (9.6.2009 20:00:14)
|
sonček: še ni rezultatov, vsake pou ure preverjam že kaj več veš? Vrtec zelena jama, enota zmajček. Ja res je ena skrb manj, pa ravno ta teden sem imela namen enga privat obiskat, da vidim kako je..tko da sem si kar odahnila. Ali pa te variante, ko ga daš v privat varstvo jaz ful ne zaupam, čeprav imate nekatere dobre izkušnje. ja super :) Vem katera enota je to...super je. od mojga bratranca hči je tam in so super zadovoljni. tudi sama nisem za privat varstvo, ker res svašta slišim. Ampak to je stvar posameznika. spremljaj če izgine. Pa zobkov še nima? da se ni slučajno ugriznil v ustnico. Naš je jeziček tko ven porival navzgor zaradi zobk mislim, da so zobki, ker ga taka tečnovba daje.... Aja, pa danes sva presedlala v športni del in je super zadovoljen. Danes grem pa še k frizerju, bi se kar na paža postrigla, pa na rjavo barvala. in......kako zgledamo? jast si piščam lase, pol se pa kr skoz strižem :) Pa vsakič rečem, ok, zdaj pa res pustim lase rasti. Evo ga, moj 600 post, ne morš verjet. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mene pa zanima s čim ji naj mažem luliko, ko ma čist rdečo, pa joče zraven ko jo previjam. Trenutno ji mažem z Weleda kremo, pa ni učinka? bepanten...jast ga mam skoz in smo vedno brez problema Midva pa sva bila danes v razvojni in je vse OK , ne rabiva več hodit. Sem vprašala, če je OK, da mu včasih v košari dvignem vzglavje in je rekla, da ja. Super, da je vse ok. mi2 sva v športnem delu od danes in je super. pr nas je pa dans mal akcije ....sem sama z obema...smo že skopani in v pižamah ...nejc gleda fifi, mala ziza, jaz pa hitro izkoristim priliko . Naš tamičken spi že od 18.30 - klasika, ta velik ga pa biksa v kopalnici. Ga grem zrihtat[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|