sonček33 -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (21.6.2009 13:59:58)
|
Pediatri - Khurde, tudi mi imamo težave z njimi... namreč pomanjkanje le-teh je... tako dela le ena pediatrinja + tri, ki so že vse v pokoju in pač še delajo občasno. Od tega je ena res zelo zelo fajn. No tale, ki jo imamo mi, pa ni. zelo neosebna je. Otroka pregleda čisto hladno, nobenega nasmeha mu ne nameni, ne pogovarja se z njim... Skratka grozno res. Zadnjič mi reče, naj vprašam, če imam kaj vprašati in ji zastavim vpr.da semu zadnje dni na nogici pojavljajo pikice, ki izginejo, če jih namažem z Bepanthenom. In ona meni: " Se zgodi!" halo?????? jaz že cel vikend perem...to je grozno, koliko se nabere. En stroj rdečih, en stroj črnih, en belih, pa en stroj dve deki, en stroj 2 tepiha, en stroj samo Lovrovih in glej ga zlomka, še dva imam - moževe športne drese. pa to ni normalno! pa sicer jaz rada perem in obešam...sam kaj, ko niti prostoira nimam toliko. Kosilo - velika skleda solate + pečen krompirček polit s kislo smetano, jajcem in ful drobnjaka. Ati in lovro sta šla spat, jaz pa hopa na RR. Plohca sej prov da si gledala film, jaz nisem za filme...razen za kaj pocukranega.
|
|
|
|