Zvezdica -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (15.6.2009 21:40:41)
|
Zvezdica, jaz sem ravno danes kupila ta voziček, ki se ti dopade. Ma ni mi všeč, da ne moreš naklona čisto dol spustiti, npr. ko zaspi. Drugače pa sem zadovoljna, res je lahek, pa ful na malo se ga da zložiti, ker sem potrebovala takega, ki bo v avtu zasedel malo prostora. Meni ni žal, da sem ga kupila. super...pol ga grem jutri iskat [sm=smiley36.gif]. ker tale maxi cosi je res fantastičen, dokler se kam ne odpravljaš in ga daš v avto...[sm=smiley29.gif] joj mimi, to je pa res štala pa tolk se res motoristov pobije, groza...jst mam že kar nekaj kolegov pokojnih zarad tega ja hudo je, mojih nekaj znancev je tudi šlo...žal. Sicer sem si vedno želela, da bi mi2 kupila kako tako žvalco ampak sem pač mama in bi rada bila še nekaj časa s svojima otrokoma. po dooooolgem doooolgem cajtu živjo vsem.. skarjen čas [sm=smiley36.gif] in kok luštna mala[sm=smiley1.gif] No, našemu malemu je nekaj dni nazaj pognal zobek, zdaj mu pa očitno rine ven desna enka, pa dvojka na obeh straneh spodnje čeljusti. In je tako trpel danes.... da je ob štirih zaspal in zdaj prav slišim kako lepo diha...ves zadovoljen. no upam, da bo vsaj do petih spal[sm=smiley1.gif] mi smo bii čez vikend pri tašči (mi2 imava gor stanovanjček...ki sva ga zrihtala, ko smo še tam živeli) in smo se imeli fantastično. bazen je zakon, res je grande 8,5 x 3,5 m in se da kar lepo zaplavati. Liamu se je čist utrgalo, ker zna plavati in take akrobacije izvaja, da sploh nisem mogla verjet . Lansko leto ga je tast "zabrisal" v vodo, ker ga je tamal prosil in potem se je ustrašil in ni hotel celo poletje v tavelik bazen. Pa sva ga jeseni vpisala v plavalni tečaj in se je izkazalo, da je bila to odlična poteza. Ne sam da je premagal strah, je sproščen, res rad plava in si celo želi nadaljevati plavanje. Sploh pa je plavanje zanj, ker ima nogo veliko 31, bemti kot michael Phelps [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tako,veste kje sem se potepala čez vikend. Zdaj vas grem pa za nazaj brati...morda pa še uspem kaj komentirat, če me prej spanec ne sesuje.
|
|
|
|