|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
7.6.2009 14:54:05   
Anonimen
joj boga, to je res sranje, tkole metuser posted image

no, kul, če veš za sojo, velik jih ne ve, pol pa dajejo sojino mleko, pa jogurte, pa pudinge, pa polpete, pa ni da niuser posted image katastrofa...

jannci, pa zakaj se točno rabi ta pisker al kaj jeuser posted image jst sm bl trotl, zame je šprohert pa adijouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.6.2009 14:54:24   
farfala
ploha a potem ti dosti stvari ne smeš jest?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.6.2009 14:57:52   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ahoj

še vedno kuham kosilo....

ja kaj pa delaš, da te je tolk zamudlo user posted image

krompir pečem, pa film se gledala kramer proti kramerju menda že 5.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.6.2009 15:00:49   
Ploha
farfala: ja kao ne smem, samo se pregrešim oz. se sploh ne držim, ker pol se lah uprašam kaj lahko jem?? Tko da bomo že prežvel,...mene bolj skrbi za meto,...sej pomoje tko deformirano kožo k jo imam jst je že težko imet, tko da lahko da bo imela samo bolj občutljivo, suho,...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2009 15:03:54   
Anonimen
ploha če se boš držala navodil, pa previdno uvajala, se izogibala teh živil tahudih do 3jega leta  ( takrat je navadno pol kul), lohk da bo čist ok in ne bo nič narobe, nobenih alergij. če se pa tega ne držiš, pol pa ja, lohk kr fajn zafuraš otroka.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.6.2009 15:37:42   
Ploha
ja ulla sej ne vem kaj je prou: patronažna je rekla: naj imam brezmlečno dieto,...pediatrinja pa je rekla, da to ni dobr, da mam skos dieto,...pol pa ne vem,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.6.2009 15:49:50   
Anonimen
ja, če je alergija na KM (oz. sum), bi mogla bit na brezmlečni dieti ( jst sem bla 10m - za crknt), pa pazit, da dodajaš kalcij.  sam se je splačalo - pri nas je alergija po 1. letu izzvenela, smo normalno pol uvedli mleko in mlečne izdelke, zdej je pa tak vse kul.

jst sem si pol svoje mleko dala v kavouser posted image pa čokolino sm si tud tko nardila, k nisem zdržala večuser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 7.6.2009 15:50:55 >

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 16:32:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
7.6.2009 17:06:33   
Nea
Hojla!

zvezdica - ja, še vedno smo v Slo. Ostanemo do konca tedna in v naslednjo nedeljo šibamo domov. Do petka omo verjetno še na Ptuju, potem pa spet do Ljubljane.
bučke, cvetačo in brokoli sem jaz EMi in Lari kuhala že na začetku goste hrane... mislim pa da skupaj s pire krompirjem in je šlo brez težav.

Vreme je danes pravi obup. Ema in Lara sta celi dan bili doma in se jima je čisto zrolalo. Na koncu sta se v dnevni sobi igrali cirkus user posted image . Ob 4ih sta potem šli s sestro in njenim fantom v Male Moravce, v toplice. V stanovanju je pa taki mir. Erik namreč spi, jaz pa se mu kmalu pridružim.

Jutri se grem naroči k frizerju. Zadnjič sem šla samo na pramene, zdaj pa samo striženje in feniranje. MOram priznat da so me cene kar šokirale. Sem mislila, da je frizer v Nemčiji dokaj drag, ampak zdaj vidim da niti ni tolko.
A ja... pa tukaj je razen kruha ter sadja in zelenjave vse veliko dražje kot pri nas user posted image  Plače pa prilično nižje.

Internet imam verjetno samo še danes, potem se pa spet oglasim ko bomo doma.

Uživajte,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.6.2009 17:11:41   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jannci, pa zakaj se točno rabi ta pisker al kaj jeuser posted image jst sm bl trotl, zame je šprohert pa adijouser posted image

Nimam pečice..sploh, pol pa še tamladga krompirja ne morem spečt al pa kšne kure sm pa ke.. tko da sem se za to konvekcijsko odločla. Pa sem mau spraševala in folk kar pohvali. Ni treba dajat maščobe in je pol vrjetno bolj "zdravo" pa vrjetno posledično tud bolj brez okusa.. user posted image  ka pa vem. Bom probala, pa vam poročam.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.6.2009 17:13:39   
Anonimen
A ja... pa tukaj je razen kruha ter sadja in zelenjave vse veliko dražje kot pri nas user posted image Plače pa prilično nižje.

a ne, a ni to kriminal, no...

jancci aja...to je pa drugo....kaj pa tist si gledla kej, une mini pečice, k je tko velika kt mikrovalovna, sam je prov pečica?
sm mal gledla zgleda zanimivo, sam je pa hecno, k je kot en lonc res - pa pečicauser posted image no sprobej pa poročej...

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
7.6.2009 17:28:35   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

...kaj pa tist si gledla kej, une mini pečice, k je tko velika kt mikrovalovna, sam je prov pečica?

Ne to pa nč ne vem. Sem se za tole zapalila... bomo vidl.

Moj je tamalo odpelou, je mogla it revca volt. Men pa še na misel ne pride da grem tja. Mi grejo na user posted image  vsi povrst. Tko da jest pakiram za toplice. Sem prej cote prala, pa sem premišljevala kako pol Zvezdica cote pere k ma tok težav s tem strojem.. a hodš dol za Savo pa maš ribežen in žajfo sabo???  user posted image user posted image

Mimi maš fajn čupo! Zdej polet je praktično, da si pol lahko čopek nardiš. user posted image

Ploha nč se sekirat zaradi kože.. kokr si rekla, važno je, da imaš okrog sebe ljudi ki jih imaš rada in imajo oni tebe!  user posted image  Vrjamem pa, da zna bit zoprno...

Kok sem smotana.. zdej bolj neki napol sledim telim debatam o GH, čez en mesec bo pa panika... bom pa visela tle gor in vam težila! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.6.2009 18:35:58   
farfala
jancci a se meni samo zdi da ti že nekam dolgo pakirašuser posted image user posted image . A je dolg seznam?
Jaz tud nisem šla volit, škoda časa.

Vreme je prav tečno sem spet zaspana, sam včeraj mela otroka sama, tud ponoči, danes pa spet, ker ma oče naš mačka.user posted image Je bil na fantovščini in se vrnil danes ob 6-ih zjutraj pa je popolnoma "neuporaben". Malo se mi smili, malo pa mi gre na živce, ker mame pa moramo vedno funkcionirat ne glede na to kak se počutimo (ne ulla?).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.6.2009 18:39:49   
Ploha
a kera ve, a Jelinčič je na listi za volt user posted image user posted image

niia: nism nikol šla na teste, pa sej itak ni važn, ker se nam držala diete, ker to je pa ressss stroga dieta,...nimam več volje,..mrbit 1x se pa odločm, mrbit drug let, ko se bom upam poročila, pa bom mogla met kratke rokave, pa se bom potrudla user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 7.6.2009 18:42:06 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.6.2009 19:34:33   
snikolina
No, pa se še jst pofočkam. Mi smo bli cel dan okoli, ful dobr.

Pa tut domač KROMPER sem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa domače bučke, kumare in jajca.

Jeeeej, zdej pa grem Anžeta tuškat, papa.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
7.6.2009 19:55:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2009 20:43:54   
barba
Evo, še meneuser posted image

Mi smo šli dons popoldne obiskat moja stara starša po mamini strani. Sta bal zlo vesela, da sta spet svoja pravnuka vidla. V petek sta dobila že tretjega pravnuka.user posted image  Sta pri 81-ih še zlo vitalna, skrbita zase, za 3 krave in mačke. Sej jima stric s familijo mal pomaga, v glavnem pa še vse sama porihtata.user posted image

Ploha - te alergije so user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2009 20:44:12   
Jancci
Oooo niia kok pa mali modro gleda... kt da mu je že čist vse jasno!!user posted image user posted image

Farfala ne me zajeb.... še ti zdej, k me že moj skos. Jest ta pakiranje tok sovražim da mam že 3 dni naprej more in sanjam kaj vse moram pripravit, in pol v pol ure vse spedenam. Sam jamranja je pa en kup!! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2009 20:48:53   
sonček33
Ploha joj, kaj to tebe muči... poznam to, ima moja nečakinja, 4 leta, eno hudo alergijo...revček mali je samo riž, purana pol se pa že skor konča... Ampak, ona je tok zadovoljna, ko ji daš to...

Punce, kako je s temi zdravili (za na morje, dopust...) a to moram kupiti v lekarni (svečke, Calpol(a je to že za tko majhe???))))...) Pa tale calgel za zobke, a to je tuid samoplačniško al dobiš na recept?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.6.2009 20:52:30   
farfala
niia res lepi slikiciuser posted image user posted image

jancciuser posted image user posted image ....pa uživajte!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.6.2009 21:10:43   
sonček33
jancci uživajte

niia kakšen pogled res

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.6.2009 21:28:00   
snikolina
Niia LUUUŠKAAANuser posted image user posted image

JANCCI FSM!

Sonček calpol in svečke na recept, Calgel samoplačniško.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.6.2009 7:20:52   
sonček33
Jutro!
Prav pa danes jaz kavo skuham.

Midva sva že redi za ven. Komaj sem čakala takole vreme.

Spali smo sicer ok, ampak naš mali je pogruntal, da je čist fajn ponoči jest, tako da na 3 ure jemo. kar pomeni 2x na noč. Tudi prav.

Sirena. Letim.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.6.2009 7:32:12   
Ploha
niia: res se modro drži, že študira neki! user posted image

kaj je to calpol in kaj calgel?? Za zobe?

barba:
jst mam tud še staro mamo, samo jih ima okoli 75 let....

niia: ja sej vem, sej pravm obupala sm,...ja upam da se bova ressss poročila, čeprou zdej po razmerah bi se najraj v sredo, v kavbojkah user posted image

aja še to, zvija me k pr norcih, strah me je, grem na izpit pole, pa še rezultate čakam od kolokvija,...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.6.2009 8:00:46   
PAJO
no še jaz se na hitro malo pofočkam,žana je lih vstala pa jo bom
mogla jt zrihtat.

kako ste kej ???mi smo dobr,jz sm že 2 žehti cunj obesla,kuhinjo pospravla....
mal sm bla pridna,ker me včerej skor cel dan ni blo doma in se poznauser posted image

no danes je pa spet sonček,user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim,papa

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?