Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:08:50
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: frrrr uf, sonček33, kolk dobr bomo jedli jutr... se mi bodo celo noč cedile sline lepe sanje... pa spočij se! fak, sm misnla da mimi o ribah piše jaz sem pa mislila, da frrrr misli, da bodo pr sonček moje ribe jutr
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:10:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha nama se vid da sma s kmetov, sma praktične ja pa jst sm za povrh uzga še gorenjka, je pač treba izkoristt tist trenutek kar nam je pač dano jst sem pa savinjčanka ( smo menda krivi za nastanek martinčka - dobili smo krokodile v rejo ) a toj blo pr vs?? ker moj dec zmerj k pir pije, pa da mu muha not pade jo vn vrže pa reče: izpljuni!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:10:53
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: frrrr uf, sonček33, kolk dobr bomo jedli jutr... se mi bodo celo noč cedile sline lepe sanje... pa spočij se! fak, sm misnla da mimi o ribah piše jaz sem pa mislila, da frrrr misli, da bodo pr sonček moje ribe jutr lejo mimi kva se buji za tiste ribe svoje, kva pa maš za eno sorto?? a majo redovnik?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:12:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha tole s poštevanko je pa že stara informacija... meta obvlada že slovnico in osnove angleščine aja? ja super genij je no
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:14:41
|
|
|
|
Ploha
|
grem spat, dons sm ob 12 jedla pa pol ceu dan nič in zdej mi v želodcu kruli da bom sosede zbudila, grem raj spat da bo hitr jutro da se ga napokam sam to je supr shujševalna, da pozabm jest
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:18:12
|
|
|
|
frrrr
|
ampak ste pa čveke... mislite kr dans 200tko napast al kaj? rib pa ne maram... tut takih z rodovnikom ne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:21:31
|
|
|
|
zaja23
|
jeeeeeeeee i'm on the list!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:24:50
|
|
|
|
mimi30
|
lejo mimi kva se buji za tiste ribe svoje, kva pa maš za eno sorto?? a majo redovnik?user posted image user posted image nč posebnega , tabolše so že vse hin, zdaj so še skor same neonke ostale....je treba stvar spet mal porihtat, očistit in kej novga not dat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:27:31
|
|
|
|
zaja23
|
Poštevanke sicer še ne znamo, se pa pravkar učimo na pamet Slavo vojvodine Kranjske.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:27:36
|
|
|
|
mimi30
|
evo zdajle vmes sem nejca porihtala (gledal je smrkce, zdaj pa že dve noči gargamela sanja) in špelo nahranla šibam spat počas....lahko noč zaja ažurni smo ni kej
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 23:29:26
|
|
|
|
zaja23
|
počasi pa z užitkom!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 6:49:50
|
|
|
|
Ploha
|
morgen...sm mislna da smo že na tretjem delu, pa ste vse pobegnile...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 9:21:37
|
|
|
|
krtekxx
|
Dobro jutro. Danes je princeska še nekoliko bolje, vendar pa sitnaaa...no, le kdo bi ji zameril. Sedaj pa prosim za mnenje - objektvno: moj mi teži, da gremo na morje jutri. Meni se zdi, da je prezgodaj glede na to, da ima punca še vedno drisko, mokro kašlja, nos za pucat na pol ure. Kompliciram?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 9:30:53
|
|
|
|
farfala
|
ploha, kolk si shujšala? krtekxx nič ne kompliciraš, jaz tud ne bi hotla iti, če je tak mali dojenček buban , kak dan al dva pa že lahko počaka, da se mala pozdravi. Pa še sitna je praviš, kaj bi jo potem še matrali z vožnjo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 9:56:45
|
|
|
|
symona
|
Čao! Amadeja je zaenkrat v redu, pa upam, da ne bo nobene reakcije več, se smeji, igra, skratka je dobre volje. Pa tudi noč je minila mirno, je spala celo noč. Ploha, ulla, kak vama gre kmetovanje? Kolko dnara rabiš, da lahk kupiš traktor?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 9:57:46
|
|
|
|
Jancci
|
Matr ste napisale.. ČVEKE! še dobr, da sta bila ene dva seznamčka vmes, drugač mi nebi znesl. Jancci- ti si super, kaj vse se lotiš... ti ful športaš... . Ne pa jaz ko ne vem kaj sem MA nisem. Sm pa mau zmešana. No, pri plavanju sem bila PRVA (sm trenirala v OŠ), pol so me pa skoraj vsi prehiteli. Nas je bilo 12 in sem bila na koncu 8a. 25 minut sem bila slabša kot prejšna leta. Vseen sem vesela, da sem zmogla. Sonček vreme je bilo pa IDEALNO. Ko smo nehal plavat se je uscal in je do konca scal. Saj nismo bili žejni. Si mal usta odpru, pa je kar notri teklo. Med kolesarjenjem se mi je pa ful vode v čevljih nabral. Je blo ko v ribniku. Še dober da sem imela rezervne nogavice za tek. jancci tvoj je pa strog, kaj on tud ni imel nobene igračke? Ja se neki dela enga težaka včasih. Čeprav je bil on tud prvi otrok v familiji in je imel vsega polno. Pa ima zgleda slabe spomine, al kaj?? Symona moja frajla je padla iz kavča in iz vozička. Pa ni bilo panike. No, je bila pri meni, ona je pa OK. So zgleda res male elastike. Zdej jo pa privezujem še skor na tla. Danes jo ima moj čez, jo je s kahlico vred v na sredo dnevne prinesu. In ko je ona tasvoje nardila, je "vstala" oz. se je prekucnila s kahlice in jo prevrnila.... se nisem premaknila s tele žoge. Kar naj jo zrihta, pa še un drek sredi dnevne. FArfala jest sem igralni center že oprala in pospravila. Ni več aktualno. Zaja živjo! pa ena clo poštevanko zna Ja, to pa moja. Do 20. Naprej še nisva jemale k ni bilo časa. Mogoče zdej k se šola začne.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 10:01:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Symona, najbrž se ni nič pripetilo njeni glavi in kostem. Farfala, hvala. Še eno vprašanje: mene je čist uničil virus - glava me boli in strašno smrkam. A si lahko vsake 12 ur privoščim lekadol (dojenje???).
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 10:50:53
|
|
|
|
petra88
|
Meni je tud DAvid padel s postelje in pristal v igralnem centru. sam se mu je zameru in se pol en teden ni niti probal obrnit v centru. po postelji je pa skakal še naprej kot da neb blo nič sam men je blo tko hudo, še bl kot njemu zihr drgač pa, me je blo zmeraj zlo strah tega, ker sem na praxi vidla enga dojenčka, starga 8mescev, ki je mami pri 3mescih padel s previjalne, in so mu možgani otekl in nebi o tem kakšne posledice so ble.. eni poštevanko, eni vojvodino, naš bo pa kmal imel vse avte naštudirane, bo prej reku avto kot tata
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 10:53:48
|
|
|
|
khurde
|
evo, ful čvekate! nisem še vsega prebrala krtekxx, zate in za brito - da bosta kmalu obe super; pa glede morja pomoje ne kompliciraš v brezveze. lekadol... meni so v porodnišnici po porodu dajali daleron (zarad šivov predvsem, da se kej ne vname), pa se mi zdi, da so rekli, da je isto k lekadol, sam druga firma. in sem lah dva na dan vzela, pol doma pa mi je tut patronažna rekla, naj še jemljem (pa tut po odpustu so mi rekli, da je dobro, mal proti bolečinam - kao - pa proti infekcijam al kako). bom komentirala še kasneje, sem totalno bizi (pa ne sam ss farmo )
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 13:16:21
|
|
|
|
mimi30
|
krtekxx, jaz bi vzela lekadol, oziroma sem ga tudi enkrat na začetku, ko je bilo prehudo....na pot pa jaz ne bi šla, če bi se malčica slabo počutila, bila razdražljiva, slabe volje, imela res zabasan nosek, da ji moreš non-stop čistit....mogoč čez dva dni ko bi bila boljše volje in je ne bi pot še dodatno utrudila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 13:18:58
|
|
|
|
mimi30
|
špela danes nima več driske , včeraj sem jo mal silila z razkuhanim rižom in kuhanim korenčkom mogoče pa je res to pomagalo, ker oboje zapira
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 14:08:09
|
|
|
|
uršika***
|
Živjo, samo na hitco se javljam, da vam povem na kateri starni sem bila ravnokar.... o, kako lepi spomini na zimo, december, januar, debele trebuhe, neučakanost, nažiranje s hrano,... malo nostalgije še za vas, babe moje drage, pejte si prečitat zadnje strani na temi januarčice 2009, če imate malo časa, ne bo vam žal. Se mi zdi, da smo bile vse takooo tečne Pri nas vse po starem, : zobk še ni, spimo tako, da smo čez dan kot zombiji, drugače je pa Alen zelo priden fantiček. lp
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 15:15:19
|
|
|
|
krtekxx
|
Mimi30, bravo Špela. Jancci, pa ti si prava korenina v včerajšnjem vremenu. Čestitam.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 16:59:36
|
|
|
|
uršika***
|
vprašanje : Ali že lahko dajemo sadne čaje- filter vrečke tamalim za pit? midva vedno pijeva hladen sadni čaj- nesladkan in mal cvikam če bi mu ga dala ali ne. Saj če je sadje mu tudi po sadnem čaju nima kaj bit- ali se motim?? Ulla???? Kakšno pametno razmišljanje prosim in ostale seveda. pa še tole: mogoče je kakšna slavistka med vami: Spreganje imena Alen. Moja slovenščina je bila v šoli sedi 5, ampak se najdejo ljudje, ki mislijo, da se ime sprega np. Z ALNOM (kao saj je podobno kot Tilen in Tilen se sprega s Tilnom). pa saj to ne more bit no....a ne, da ne??? Help. Moja dva sta šla s triciklom naokol
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 30.8.2009 17:00:54
|
|
|
|
uršika***
|
pa kaj je zdaj to... toliko vas je prijavljenih, pa nič ne dogaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.