krtekxx
|
Ploha, men je P rekla, da če se presnova spremeni naenkrat, je vedno nekaj čudnega in za razmislit. Premisli, če je kaj novega jedla, pila... Mimi, vročine Brita nima več oz. je mogoče ene 37. Ima pa totalno zabasan nos, ki ga pucam parkrat na uro. Z BioGaia sem sedaj prekinila, dokler spet ne začne jest. V bistvu se samo doji in včasih kaj spije. Še največ haska je, če ji dam lubenico. Totalno navali nanjo in jo sesa. P mi je rekla naj ji dam govejo juho, ki naj bo normalno slana. Pa vodo. Ampak kaj, ko se samo stran obrne in stisne usta skupaj. Sem pa čist zmatrana v glavo in od nespanja. Moj mi skozi teži, da preveč kompliciram, ampak jaz mislim, da on premalo skrbi za take reči in misli, da bi naš dojenček moral biti tako taf kot fantje (zakaj bi ji dajala kapo na glavo, zakaj bi jo preoblačila, če ima moker bodi po prsih, ker sem jo polila medtem ko sem ji dajala za pit....). Včasih bi ga najraj izstrelila na luno in naj pride nazaj, ko bo ta mala sama znala povedati, kaj bi in kaj ne in kaj jo boli. Mene res skrbi dehidriranost, saj ful poredko in malo lula. Sicer imam v torbi napotnico za pediatrično, da ji dajo infuzijo če bo preveč dehdrirana. Moj pa še vedno teži, da preveč silim vanjo s skodelico, joško, vsem. No, kakorkoli že, jaz nimam psihe za te otroške bolezni. Verjamem, da bo Brita preživela, vprašanje pa je, kako jo bom jaz odnesla.
|