|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
28.8.2009 9:41:39   
farfala
ploha a ti se odseliš čez pol leta? kam daleč stran?ma, saj dovolj je že, če nisi v isti hiši

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
28.8.2009 9:53:59   
ronja
jst sm jih tud slišala češ sej jo boš pa ja zdej doma imela k si na porodniški ...

hehe, meni pa ravno obratno govorijo:pa kaj si nora, da boš mela obe doma?, zakaj pa ne daš ronje v vrtec ipd...user posted image in to čisto vsi, no, razen pediatrinjeuser posted image

jaz pospravljam in pokam zadnje reči, cartam lejlo, ki danes ponoči ni kaj prida spala in simultano delam robidov sladoled, da ne grejo v nič, ker pičimo ob 2h na morje, jupiiiii!!!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
28.8.2009 10:59:24   
krtekxx
Oj, na kratko. Vročina ji skozi narašča, driska še, na bruhanje jo samo sili. Trenutno skozi na joški.
Res je, da ji fanta nosita viruse, zmotil me je le ton stavka P, ne pa vsebina. Če bi ona vedela, kake m preživljamo z vsemi tremi...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
28.8.2009 11:04:52   
mimi30
krtekxx in kaj so rekli, da ji je? Naša nima vnetih ušes, grlo ok, zgleda da samo trebušna virozauser posted image z vročino.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
28.8.2009 11:06:36   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ploha a ti se odseliš čez pol leta? kam daleč stran?ma, saj dovolj je že, če nisi v isti hiši

ja mi trije, ja hiša je kuj zravn, nimam kej, pa šenkanmu konju se ne gleda zobe....bolje kot nič...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
28.8.2009 11:13:48   
sonček33
Ronja, škoda ker imaš le dve roki, kajne?
Kam jo torej mahnete na morje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
28.8.2009 11:15:12   
sonček33
Krtekxx saj bo....ne ženi si k srcu besed...Briti želim, da se čimprej pozdravi. Dojenje je ok, kar crkljajta se.

Mimi tudi Špelca naj se hitro pozdravi.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
28.8.2009 10:39:53   
nina166
Dan!

Danes pa sem tako jezna...včeraj je bila nevihta in nam je neslo klimo. Vse sem odšekala razen klime, ker moj dragi pravi, da klima pa se ne bo odklapljala, ker ji itak nima kej bit...in zdej mamo user posted image . Mamo pa hišo zavarovano in vso opremo...ampak seveda klime ni zraven...vsa ostala oprema razen klime. Ko bo nam pa hladilnik neslo bo pa rekla...vse rezen hladilnika. Sem jezna ko user posted image

Spali smo tud bolj slabo...se mi zdi da je čedalje slabše...samo nekaj se premetuje, nonstop išče zizo, če je ne najde je jok...in zjutraj vstanem ko bi bla zadrogirana. Pa še glava me že 14 dni skupaj boli pa ne vem ali od pritiska ali pa od kontracepcijskih tablet. Eh bo že.

Daša pa je boljše...vsaj to. Vnetja nima, tako da so očitno krivi zobeki. Včeraj zjutraj sem ji še dala scečko, ker je mela skot 39 vročine, popoldan je mela 38,5, pa ji je do večera sama padla. Je še pa vedno sitkana, kar na rokah bi bila in kar precej je skoz zaspana. Se mi smili revica boga.

Grem zdaj za nazaj prebrat in malo pokomentirat

aja ulla kak se ti je zdelo včeraj?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
28.8.2009 11:04:51   
nina166
ronja lepo se imejte na morju...kam pa grete?

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

No midve s Klaro sva sedaj spali 2 uri in pol... kolk je sedl. Zdej greva pa na kavo....

kaj bi jaz dala za tako spanje user posted image

Vrtec: tudi jaz mislim, da je prav da gredo otroci v vrtec, predvsem zaradi družbe. Domen tudi gre v torek prvič, pa bi lahko bil še doma, ker sem trenutno jaz na porodniški, pa še moja mama je doma tako da bi ga lahko komot pazla skoz dokler ne bi šel v šolo. Pa smo se že na začetku odločli, da bo na začetku doma, ko pa bo star 3 leta pa bo šel...sploh pa opažam, da zelo pogreša družbo in je ćist navdušen kadar pride kdo z otroci na obisk.

barba super slikce user posted image  user posted image  user posted image ...kaka cukra sta

Brita in Špela čimprej se pozdravita user posted image  user posted image

Podatki za na seznam. pri 7 m je imela 6960g, 68cm in obseg glavice 41cm. GH je od 5m, plazit se je začela kak teden predno je bila stara 7m, spodnja 2 zobeka je dobila 25.7....več pa jih itak še nima. Mislim da je to vse.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
28.8.2009 11:05:11   
Jancci
pa zarad igrač isto, jancci posluš

Ti me kar draži.. user posted image sam bi ob mojem vrjetno popi.zdila. Sej jest nisem za ful igrač. Ampak moj ne bi imel NIČ.. niti igralne podloge.... Naj jo dam na tla pa naj v zrak gleda. Vozička tud ne. Ničesar. Niente. NIČ. 90% tistega kar je dobila daril niti odprla nisem. Bom vrjetno na rdeč križ nesla!? Moja mati in taščica še nista kupili ene stvari razen plenic. Pa veš kako je to za babice? Sam kje pa upata... mamo špartansko vzgojo! user posted image user posted image

Sama sem pa mnenja, da sem pa tja kakšna stvar otroka malo zamoti in kakšna igrača je lahko tudi "pametna" za razvoj otroka.. a kako?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
28.8.2009 16:59:46   
krtekxx
Mimi, rekla je, da ima eno črevesno virozo. Isto sr...je imela že 1 mesec nazaj. Kri je super. Torej čakamo, da mine. Ji je pa po zadnji virozi mal obrnilo presnovo - sedaj že cel mesec kaka precej redko , veliko in pogosto. Je pa problem, ker ji vročine s paracetamolom 120 sploh ne moremo zbiti dol. Poleg svečke jo cele ure namakam v vodi, skozi je samo v bodiju s kratkimi rokavi in plenički. Paziti je potrebno le na hidracijo. Če bi opazili znake dehidracije moramo na infuzijo.
Drugače pa si je danes po tel. vzela P 20 minut in me kar tolažila, da sploh ni tako hudo, da bo punca pa prej prekužena in da je seveda razumljivo, da ne moreta biti fanta doma...pa da bi bilo dobro, če je januarja ne damo v vrtec. No,saj je ne bomo dali. Vsj do septembra ne.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
28.8.2009 17:02:52   
sonček33
No, vidiš krtekxx saj bo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
28.8.2009 17:07:35   
kiara24
oj,

mi smo spali še kar ok, razen tega da se je ful premetavala ker ji je bilo tolk vroče. Pol k sm shladila je bilo pa kul.
Še druge podatke, sedi od 6 meseca dalje, GH pri 4,5 mesecev, plazi se tam nekje od 6 meseca, zobki pri 5 mesecih oba.

No potepali sva se, pol je bila kolegica na kavi. Sedaj je zaspala, to je bilo ob12tih pa je spala do pol dveh. Sosedovi gredo na morje in dobim v varstvo činčilo za en teden :).

Joj pa danes očka pride nazaj domov.

Sploh nisem mogla na ta forum sem skor živčenga fasala.
Klara je spet zaspala. Ful se drgne po dlesnihuser posted image .

Barba- ful sta huda.user posted image user posted image

Ronja- uživaj na morju, joj jaz bi tudi naredila kak sladoled.

Kako je za navadnimi bejbi piškot, a jih že lahkouser posted image Sem gledala pa sem videla da je notri tudi jajček...

Krtexxx- upam, da bo boljeuser posted image . ne meni se na ton glasu mogoče je imela P samo slab dan tako kot ga imamo včasuh miuser posted image .

Mimi- tudi za vas upam, da boste kmalu boljeuser posted image

Jancci- naša ima igrače in se ful igra z njimi. Meni je to malo čudno. Zakaj pa ne igračuser posted image z vsemi stvarmi ki jih prijema se ji izboljšuje motorika..... malo se zamoti.
Zakaj ne vozička? Saj jo ne morš skoz nosit....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
28.8.2009 17:09:01   
Ploha
krtekxx: user posted image user posted image

barba: super slikce,...meta in tine sta fackota mala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
28.8.2009 19:27:06   
Jancci
Zakaj pa ne igrač

Pa sej men tudi ni, da bi bilo celo stanovanje polno igrač, da človek nima kam stopit. Sem pa tja kakšna pa že lahko je. Moj pa noče nobenih igrač.. u bistvu bi moglo bit vse tako, kot je bilo preden smo dobili otroka. Če to kdo razume?!? Vozička pa po njegovem ne rabimo, ker on jo bo skos v slingu nosil.. no sej zdej je mal utihnu, ker v vozičku tud vedno zaspi, prej se je pa drla ko sraka in sva jo res vedno mogla v sling dat. Tam je bilo pa vedno fajn. Odkar pa sama sedi in vidi dogajanje je pa tud voziček OK. Ma bomo že. Sej men ni tak problem.. user posted image

Barba tamala je pa huda tam na toboganu. Fajn slikca! Tine je pa tud že pravi dečko - skos bolj očiju podoben user posted image

Krtekxx za dežjem vedno posije sonček. user posted image

Ronja lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.8.2009 19:28:19 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
28.8.2009 19:57:44   
Anonimen
jancci no ajd, mal pa mogoč res pretiravauser posted image vsaj kako žogo pa lohk majo mendauser posted image pa ne tako iz cajtng in tarjavga salotejpauser posted image user posted image

čeruser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
28.8.2009 20:51:29   
sonček33
Večer

kako smo?
tale vročina  sparina ubija

jutri bo dež, za štrudlanje in takšne stvari. mi mamo sicer en piknik napovedan, samo se mi zdi, da bom kar jaz doma mogla kuhat

Lovrenc se igra, oči večerjo pripravlja, jaz pa tipkam pa gledam atletko

sem ravno pojedla narabutano koruzo...njami

a sem vam že povedala, da imam jaz najlepšega fantka na svetu? sej vem, da jih iamte tudi ve ...

čuk se mi je ravno priplazil pod noge in me pogledal gor, pa zagrabil za noo  in začel glodat...user posted image

sem vmes skočila še previt ga ...zvčer se obvezno v frišno plenico pokaka

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
28.8.2009 21:24:13   
sonček33
Kateri jogi za posteljico priporočate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
28.8.2009 21:24:24   
Anonimen
ploha as vidla, zdej lohk kombajn kupišuser posted image user posted image za une tvoje njive ogromneuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4844
28.8.2009 21:25:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kateri jogi za posteljico priporočate?

sam da je trd, vse ostalo je pr teh tamalih brezpredmetno.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
28.8.2009 21:26:46   
Anonimen
sem vmes skočila še previt ga ...zvčer se obvezno v frišno plenico pokaka

neo se pa zjutri, pa k je že itak čist polulana plenica, pol ga še pa nakida, tko da vsepovsod ven udariuser posted image in je vse posrano...tko da tam k leži pr nama, mam pod rjuho še eno zloženo rjuhco, k dvakrat je drek že do jogija pršuuser posted image pravi seronja jeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4846
28.8.2009 21:27:02   
Jancci
pa ne tako iz cajtng in tarjavga salotejpa

Sej taka bi bla tut ql. Sam da je! user posted image user posted image

Grem spat, ju3 imam 3atlon user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
28.8.2009 21:35:24   
Anonimen
Grem spat, ju3 imam 3atlon

user posted image ti si čist nora....jst zmorem kavč - hladilnik - računalnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
28.8.2009 21:37:53   
sonček33
Ulla hvala za info.

Jancci a si kej trenirala ...mogoče te pa vidim, kako plavaš do otoka ...

Aja, dons sem bial pri frizerju! Jupi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
28.8.2009 21:44:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ploha as vidla, zdej lohk kombajn kupišuser posted image user posted image za une tvoje njive ogromneuser posted image

ne kombana še ne morm kupt, loh pa traktor kupm,...sm še razmišlam, zdej ko imam dnar pr seb al bi mal kmetijo povečala, pol bi loh več posadila in pol več zaslužla....ker un dnar FV šparam, ker si bom hišo kupla, zdej jih mam 16 našparanih, uuf kje je še 56 user posted image user posted image user posted image ampak traktor me pa vabi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?