Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 9:41:39
|
|
|
|
farfala
|
ploha a ti se odseliš čez pol leta? kam daleč stran?ma, saj dovolj je že, če nisi v isti hiši
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 9:53:59
|
|
|
|
ronja
|
jst sm jih tud slišala češ sej jo boš pa ja zdej doma imela k si na porodniški ... hehe, meni pa ravno obratno govorijo:pa kaj si nora, da boš mela obe doma?, zakaj pa ne daš ronje v vrtec ipd... in to čisto vsi, no, razen pediatrinje jaz pospravljam in pokam zadnje reči, cartam lejlo, ki danes ponoči ni kaj prida spala in simultano delam robidov sladoled, da ne grejo v nič, ker pičimo ob 2h na morje, jupiiiii!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 10:59:24
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, na kratko. Vročina ji skozi narašča, driska še, na bruhanje jo samo sili. Trenutno skozi na joški. Res je, da ji fanta nosita viruse, zmotil me je le ton stavka P, ne pa vsebina. Če bi ona vedela, kake m preživljamo z vsemi tremi...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:04:52
|
|
|
|
mimi30
|
krtekxx in kaj so rekli, da ji je? Naša nima vnetih ušes, grlo ok, zgleda da samo trebušna viroza z vročino.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:06:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha a ti se odseliš čez pol leta? kam daleč stran?ma, saj dovolj je že, če nisi v isti hiši ja mi trije, ja hiša je kuj zravn, nimam kej, pa šenkanmu konju se ne gleda zobe....bolje kot nič...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:13:48
|
|
|
|
sonček33
|
Ronja, škoda ker imaš le dve roki, kajne? Kam jo torej mahnete na morje?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:15:12
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx saj bo....ne ženi si k srcu besed...Briti želim, da se čimprej pozdravi. Dojenje je ok, kar crkljajta se. Mimi tudi Špelca naj se hitro pozdravi.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 10:39:53
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Danes pa sem tako jezna...včeraj je bila nevihta in nam je neslo klimo. Vse sem odšekala razen klime, ker moj dragi pravi, da klima pa se ne bo odklapljala, ker ji itak nima kej bit...in zdej mamo . Mamo pa hišo zavarovano in vso opremo...ampak seveda klime ni zraven...vsa ostala oprema razen klime. Ko bo nam pa hladilnik neslo bo pa rekla...vse rezen hladilnika. Sem jezna ko Spali smo tud bolj slabo...se mi zdi da je čedalje slabše...samo nekaj se premetuje, nonstop išče zizo, če je ne najde je jok...in zjutraj vstanem ko bi bla zadrogirana. Pa še glava me že 14 dni skupaj boli pa ne vem ali od pritiska ali pa od kontracepcijskih tablet. Eh bo že. Daša pa je boljše...vsaj to. Vnetja nima, tako da so očitno krivi zobeki. Včeraj zjutraj sem ji še dala scečko, ker je mela skot 39 vročine, popoldan je mela 38,5, pa ji je do večera sama padla. Je še pa vedno sitkana, kar na rokah bi bila in kar precej je skoz zaspana. Se mi smili revica boga. Grem zdaj za nazaj prebrat in malo pokomentirat aja ulla kak se ti je zdelo včeraj?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:04:51
|
|
|
|
nina166
|
ronja lepo se imejte na morju...kam pa grete? IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 No midve s Klaro sva sedaj spali 2 uri in pol... kolk je sedl. Zdej greva pa na kavo.... kaj bi jaz dala za tako spanje Vrtec: tudi jaz mislim, da je prav da gredo otroci v vrtec, predvsem zaradi družbe. Domen tudi gre v torek prvič, pa bi lahko bil še doma, ker sem trenutno jaz na porodniški, pa še moja mama je doma tako da bi ga lahko komot pazla skoz dokler ne bi šel v šolo. Pa smo se že na začetku odločli, da bo na začetku doma, ko pa bo star 3 leta pa bo šel...sploh pa opažam, da zelo pogreša družbo in je ćist navdušen kadar pride kdo z otroci na obisk. barba super slikce ...kaka cukra sta Brita in Špela čimprej se pozdravita Podatki za na seznam. pri 7 m je imela 6960g, 68cm in obseg glavice 41cm. GH je od 5m, plazit se je začela kak teden predno je bila stara 7m, spodnja 2 zobeka je dobila 25.7....več pa jih itak še nima. Mislim da je to vse.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 11:05:11
|
|
|
|
Jancci
|
pa zarad igrač isto, jancci posluš Ti me kar draži.. sam bi ob mojem vrjetno popi.zdila. Sej jest nisem za ful igrač. Ampak moj ne bi imel NIČ.. niti igralne podloge.... Naj jo dam na tla pa naj v zrak gleda. Vozička tud ne. Ničesar. Niente. NIČ. 90% tistega kar je dobila daril niti odprla nisem. Bom vrjetno na rdeč križ nesla!? Moja mati in taščica še nista kupili ene stvari razen plenic. Pa veš kako je to za babice? Sam kje pa upata... mamo špartansko vzgojo! Sama sem pa mnenja, da sem pa tja kakšna stvar otroka malo zamoti in kakšna igrača je lahko tudi "pametna" za razvoj otroka.. a kako?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 16:59:46
|
|
|
|
krtekxx
|
Mimi, rekla je, da ima eno črevesno virozo. Isto sr...je imela že 1 mesec nazaj. Kri je super. Torej čakamo, da mine. Ji je pa po zadnji virozi mal obrnilo presnovo - sedaj že cel mesec kaka precej redko , veliko in pogosto. Je pa problem, ker ji vročine s paracetamolom 120 sploh ne moremo zbiti dol. Poleg svečke jo cele ure namakam v vodi, skozi je samo v bodiju s kratkimi rokavi in plenički. Paziti je potrebno le na hidracijo. Če bi opazili znake dehidracije moramo na infuzijo. Drugače pa si je danes po tel. vzela P 20 minut in me kar tolažila, da sploh ni tako hudo, da bo punca pa prej prekužena in da je seveda razumljivo, da ne moreta biti fanta doma...pa da bi bilo dobro, če je januarja ne damo v vrtec. No,saj je ne bomo dali. Vsj do septembra ne.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 17:02:52
|
|
|
|
sonček33
|
No, vidiš krtekxx saj bo.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 17:07:35
|
|
|
|
kiara24
|
oj, mi smo spali še kar ok, razen tega da se je ful premetavala ker ji je bilo tolk vroče. Pol k sm shladila je bilo pa kul. Še druge podatke, sedi od 6 meseca dalje, GH pri 4,5 mesecev, plazi se tam nekje od 6 meseca, zobki pri 5 mesecih oba. No potepali sva se, pol je bila kolegica na kavi. Sedaj je zaspala, to je bilo ob12tih pa je spala do pol dveh. Sosedovi gredo na morje in dobim v varstvo činčilo za en teden :). Joj pa danes očka pride nazaj domov. Sploh nisem mogla na ta forum sem skor živčenga fasala. Klara je spet zaspala. Ful se drgne po dlesnih . Barba- ful sta huda. Ronja- uživaj na morju, joj jaz bi tudi naredila kak sladoled. Kako je za navadnimi bejbi piškot, a jih že lahko Sem gledala pa sem videla da je notri tudi jajček... Krtexxx- upam, da bo bolje . ne meni se na ton glasu mogoče je imela P samo slab dan tako kot ga imamo včasuh mi . Mimi- tudi za vas upam, da boste kmalu bolje Jancci- naša ima igrače in se ful igra z njimi. Meni je to malo čudno. Zakaj pa ne igrač z vsemi stvarmi ki jih prijema se ji izboljšuje motorika..... malo se zamoti. Zakaj ne vozička? Saj jo ne morš skoz nosit....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 17:09:01
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: barba: super slikce,...meta in tine sta fackota mala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 19:27:06
|
|
|
|
Jancci
|
Zakaj pa ne igrač Pa sej men tudi ni, da bi bilo celo stanovanje polno igrač, da človek nima kam stopit. Sem pa tja kakšna pa že lahko je. Moj pa noče nobenih igrač.. u bistvu bi moglo bit vse tako, kot je bilo preden smo dobili otroka. Če to kdo razume?!? Vozička pa po njegovem ne rabimo, ker on jo bo skos v slingu nosil.. no sej zdej je mal utihnu, ker v vozičku tud vedno zaspi, prej se je pa drla ko sraka in sva jo res vedno mogla v sling dat. Tam je bilo pa vedno fajn. Odkar pa sama sedi in vidi dogajanje je pa tud voziček OK. Ma bomo že. Sej men ni tak problem.. Barba tamala je pa huda tam na toboganu. Fajn slikca! Tine je pa tud že pravi dečko - skos bolj očiju podoben Krtekxx za dežjem vedno posije sonček. Ronja lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.8.2009 19:28:19 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 19:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jancci no ajd, mal pa mogoč res pretirava vsaj kako žogo pa lohk majo menda pa ne tako iz cajtng in tarjavga salotejpa čer
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 20:51:29
|
|
|
|
sonček33
|
Večer kako smo? tale vročina sparina ubija jutri bo dež, za štrudlanje in takšne stvari. mi mamo sicer en piknik napovedan, samo se mi zdi, da bom kar jaz doma mogla kuhat Lovrenc se igra, oči večerjo pripravlja, jaz pa tipkam pa gledam atletko sem ravno pojedla narabutano koruzo...njami a sem vam že povedala, da imam jaz najlepšega fantka na svetu? sej vem, da jih iamte tudi ve ... čuk se mi je ravno priplazil pod noge in me pogledal gor, pa zagrabil za noo in začel glodat... sem vmes skočila še previt ga ...zvčer se obvezno v frišno plenico pokaka
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:24:13
|
|
|
|
sonček33
|
Kateri jogi za posteljico priporočate?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha as vidla, zdej lohk kombajn kupiš za une tvoje njive ogromne
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kateri jogi za posteljico priporočate? sam da je trd, vse ostalo je pr teh tamalih brezpredmetno.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vmes skočila še previt ga ...zvčer se obvezno v frišno plenico pokaka neo se pa zjutri, pa k je že itak čist polulana plenica, pol ga še pa nakida, tko da vsepovsod ven udari in je vse posrano...tko da tam k leži pr nama, mam pod rjuho še eno zloženo rjuhco, k dvakrat je drek že do jogija pršu pravi seronja je
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:27:02
|
|
|
|
Jancci
|
pa ne tako iz cajtng in tarjavga salotejpa Sej taka bi bla tut ql. Sam da je! Grem spat, ju3 imam 3atlon
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem spat, ju3 imam 3atlon ti si čist nora....jst zmorem kavč - hladilnik - računalnik
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:37:53
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla hvala za info. Jancci a si kej trenirala ...mogoče te pa vidim, kako plavaš do otoka ... Aja, dons sem bial pri frizerju! Jupi.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.8.2009 21:44:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ploha as vidla, zdej lohk kombajn kupiš za une tvoje njive ogromne ne kombana še ne morm kupt, loh pa traktor kupm,...sm še razmišlam, zdej ko imam dnar pr seb al bi mal kmetijo povečala, pol bi loh več posadila in pol več zaslužla....ker un dnar FV šparam, ker si bom hišo kupla, zdej jih mam 16 našparanih, uuf kje je še 56 ampak traktor me pa vabi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?