Jancci -> RE: Januamah sej valjda, otrok pač rabi mamico rčice in januarčki 2009/II. del (27.8.2009 12:33:41)
|
Dan. Spanje bp. Vsako noč 1x pije pri meni in spi naprej. Se ne pritožujem. Zdej mi je tok fajn, ko lahko kam grem z vozičkom in je ne prinesem domov v naročju. Ji je čist super ko lahko sedi in gleda kaj se dogaja. Sva bile na gibigib na enem kofetu. Je sedl. Pol mi je pa na poti domov zaspala in zdej v kleti spi, jest sem ji pa govejo juhco skuhala, pa kuskus noter, pa malo nudlčkov. A ji makarone že lahko dam? Jajca in gluten sem ji že pa ni bilo težav, po lvrjetno makarončke tudi, ane? Ja no, a vi mislte s svojimi pridt na srečanje? Mojmu se vrjetno glih zmeša, da bi "mogu" zraven. Sicer je pa fino, da je med tednom. Mimi WB! Ulla najboljš, da greš po sestanku še na en kofe, da se fant malo navadi. Otroka bosta itak ok!! Ponavadi nas samo ful skrbi, ampak se zmeraj popedenajo. Moj mi je prepovedal kupovat kakršnekoli igrače! Pravi, da ne rabi in naj ji dam kokakolino flašo. Tako kot v Afriki... [sm=smiley29.gif] Mava skos fajte zarad tega. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|