khurde -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (20.8.2009 22:05:52)
|
hm, ulla, ti eno drugo farmo igraš in vsaka ma mal po svoje. sem ti poslala še vabilo za uno k jo jaz igram. [sm=smiley36.gif] pa ne vem, kako ma tvoja to z živalmi urejeno [sm=zmeden.gif] k men jih ni treba hranit, se pač same pasejo [sm=jezicek.gif], vsake par dni je pa treba pomolzt krave al pa jajca kuram pobrat itd. k ena druga k sem prej mal igrala, je imela pa sam živali, pa nič nisi od njih imel. sam tam so bile. to, da ti kdo kaj pošlje vidiš na osnovni strani FB , preden se v farmo prijaviš. tam, kjer piše "vabila", k tam moraš vsako stvar posebi potrdit, potem pa ti darila šele v farmo prenese. za hiško, senik itd. ne vem, ponavad lah kupiš šele sčasoma, ko imaš že eno določeno število točk in k si že ornk kmet [sm=jezicek.gif] ploha, sem tut na fb, ja,sam nisva fb friends; jaz vem sam to, da si špela [sm=smiley1.gif] pošl mi priimek na zs pa te dodam grem to vajino farmo prečekirat. sem prej neki gledala, pa mi ni všeč k je polje tok velik in živali tok miniaturne [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|