khurde -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (11.8.2009 11:57:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Krtekxx a ste imeli krst? Zakaj pa? Sej je bla brezmadežno spočeta v laboratoriju. [sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla vidim, da so te vegani že prebudili in da ne greš nazaj spat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] včas me ma, da bi ullo naštimala, nej raportira, na katerih temah se sprehaja, ker tam večinoma slej ko prej postane zanimivo [sm=smiley36.gif] symona, pri nas je sam mal padal, grmel je sam zvečer, pa še to nekje v daljavi IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mi je pa enkrt en tetka prjavla, ko sem rekla da niso kršeni moji otroci - kah pa če se jim kej zgodi....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image] to je nama tašča rekla[sm=smiley29.gif] in zraven še dodala, če se moj ne spomni, kako njegov bratranc al kdorkol ni hotu na noben način otroka krstit, k je pa ta otrok neki resno zbolel, so pa prvo to nardil [sm=zmeden2.gif] in da upa, da ne bo do tega tut pri nas prišlo [sm=zmeden.gif] če bo tamala kdaj resno bolna, bo zadnja stvar, o kateri bom razmišljala, krst mah, glede cerkve pa starga ata poslušam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] je rekel, da če je človk veren, ni treba to v cerkev hodit kazat, da še sosedje in cela fara to vidijo, da vera in cerkev kot institucija nimata nič več skupnega, da je vse sam ena požrtija in hinavščina ratala. tko d se kr strinjam s krtekxx, ullo, zvezdico [sm=smiley1.gif] no, začela sem z uvajanjem [sm=bravo.gif] je moj rekel, da ne bo prej iz mcdonald'sa sendvič prinesla kokr bom jaz začela [sm=jezicek.gif] je jedla korenje, sem ji mislila spasirat, za prve, pa jutri pol mal koščkov, mam pa sam en tak ogromen pasir aparat, da bi rabla skor kilo korenja not vržt [sm=smiley5.gif] tko da sem ji sam pretlačila, pa je šlo [sm=smiley1.gif] sicer je pa pojedla bore malo, za pol žličke, pa še to ne zvrhane, mal se je igrala z žlico in jo v usta nosila, pol k je začela stran odrivat, sva pa nehali. bomo jutr nadaljeval. [sm=smiley1.gif] sam to kr veliki koščki pri pretlačenju, ane? tam nekje 3x2 mm. se mi zdi, k da nič okusa ne dobi s tem, ker ne zgrize [sm=zmeden.gif] sam zaletaval se ji ni pa nič, pa težko tut ni požirala... v bistvu ji ni čist nič narobe hodil a je tko ok?
|
|
|
|