Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čis... 21.5.2005 12:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem je imela premalo, pa nisem nič čutila, pa tudi odtekla mi ni, pač pa jo je mali popil. Tako da mislim, da to ni nič narobe, je le malo plesal notri.
|
|
|
|
čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čis... 21.5.2005 12:41:06
|
|
|
|
pika78
|
Občasno tudi jaz slišim takšno pretakanje vode v bušiju, in pa mehurške. Tako da po mojem ni to nič narobe - mogoče je celo od prebave in ne plodovnica - jaz to čutim bolj na zgornjem delu bušija, pa ti? LP, Pika PS: Končno sem po dolgem času prišla spet do interneta on na RR!
|
|
|
|
čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čis... 21.5.2005 15:02:51
|
|
|
|
Jessy
|
Točno te mehurčke sem jaz včeraj zvečer opazila. Kar nekajkrat so se mi pojavili in so trajali kar kakšno minuto. Mi je bilo sicer čudno, saj črevesje ni tako visoko, želodec pa tudi ne verjamem, da bi kaj takega počel. Pretakanja vode pa jaz še nisem opazila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......