|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čis...
21.5.2005 11:34:34   
Maša
Danes ponoči me prebudi moj angelček s svojimi gibi in ko položim rokico na bušija začutim pretakanje vode in nekakšne mehurčke...ma to niso bili njegovi gibi, ampak prav gotovo plodovnica. No nazadnje se mu je pa še kolcati začelo.
A je to normalno da tko čutiš ali bi to lahko pomenilo da jo je manj kot bi je moralo biti!? Vem da je vprašanje malo hecno pa vendar ima katera podobne izkušnje!???:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.5.2005 12:03:36   
Anonimen
Jaz sem je imela premalo, pa nisem nič čutila, pa tudi odtekla mi ni, pač pa jo je mali popil. Tako da mislim, da to ni nič narobe, je le malo plesal notri.

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2005 12:41:06   
pika78
Občasno tudi jaz slišim takšno pretakanje vode v bušiju, in pa mehurške.
Tako da po mojem ni to nič narobe - mogoče je celo od prebave in ne plodovnica - jaz to čutim bolj na zgornjem delu bušija, pa ti?
LP, Pika
PS: Končno sem po dolgem času prišla spet do interneta on na RR!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2005 15:02:51   
Jessy
Točno te mehurčke sem jaz včeraj zvečer opazila. Kar nekajkrat so se mi pojavili in so trajali kar kakšno minuto. Mi je bilo sicer čudno, saj črevesje ni tako visoko, želodec pa tudi ne verjamem, da bi kaj takega počel. Pretakanja vode pa jaz še nisem opazila.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2005 10:04:01   
Maša
Ja tudi jaz to čutim v zgornjem delu....potem pač pedvidevam da ni nič narobe, če se pojavlja "vsem";)

No, saj še malo pa bomo, a ne!?

:bravo:

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......