čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Maša -> čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (21.5.2005 11:34:34)

Danes ponoči me prebudi moj angelček s svojimi gibi in ko položim rokico na bušija začutim pretakanje vode in nekakšne mehurčke...ma to niso bili njegovi gibi, ampak prav gotovo plodovnica. No nazadnje se mu je pa še kolcati začelo.
A je to normalno da tko čutiš ali bi to lahko pomenilo da jo je manj kot bi je moralo biti!? Vem da je vprašanje malo hecno pa vendar ima katera podobne izkušnje!???:zmeden:

Anonimen -> čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (21.5.2005 12:03:36)

Jaz sem je imela premalo, pa nisem nič čutila, pa tudi odtekla mi ni, pač pa jo je mali popil. Tako da mislim, da to ni nič narobe, je le malo plesal notri.

pika78 -> čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (21.5.2005 12:41:06)

Občasno tudi jaz slišim takšno pretakanje vode v bušiju, in pa mehurške.
Tako da po mojem ni to nič narobe - mogoče je celo od prebave in ne plodovnica - jaz to čutim bolj na zgornjem delu bušija, pa ti?
LP, Pika
PS: Končno sem po dolgem času prišla spet do interneta on na RR!

Jessy -> čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (21.5.2005 15:02:51)

Točno te mehurčke sem jaz včeraj zvečer opazila. Kar nekajkrat so se mi pojavili in so trajali kar kakšno minuto. Mi je bilo sicer čudno, saj črevesje ni tako visoko, želodec pa tudi ne verjamem, da bi kaj takega počel. Pretakanja vode pa jaz še nisem opazila.

Maša -> čutim pretakanje vode in mehurčke-a je to čist o.k.!?nasvet prosim! (22.5.2005 10:04:01)

Ja tudi jaz to čutim v zgornjem delu....potem pač pedvidevam da ni nič narobe, če se pojavlja "vsem";)

No, saj še malo pa bomo, a ne!?

:bravo:

lp,
midva:nosecka:

Stran: [1]