|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
12.6.2009 13:04:13   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

čer user posted image

madonca donc sem mel pa mal za prebrat user posted image

no uglavnem današnje poročilo iz razgovora: user posted image
kaj naj vam rečem, na takem razgovoru še nisem bila. pridem noter in me najprej tip-kao šefe vpraša, če mi je že tajnica kaj razložila kaj in kako user posted image . pa pravim da ne. pol mi pa pravi: no kaj pa vas zanima user posted image . in vse kar sem hotla izvedet sem mogla prav izvleči iz njega, nč ni sam povedal. uglavnem poden od razgovora.
nas je pa bilo baje 7 punc vabljenih na razgovor, samo je ena imela priporočila, tako, da bo itak una sprejeta user posted image

user posted image user posted image user posted image , upam da bo naslednji boljši.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.6.2009 13:05:54   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

vam morem povedat, da sem pravkar izvedela, da je moja ful dobra kolegica imela spontan splav user posted image

mi kar solzice tečejo in sploh nisem več pri stvari, zato sem bom za nocoj kar poslovila, spati itak ne bom mogla..... ampak vseeno vsem skupaj želim lepo in mirno noč

lahko noč

Boga user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.6.2009 13:07:23   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje user posted image user posted image

Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd.

Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano user posted image , se beremo proti koncu meseca.

Prijazni pozdravčki vsem user posted image user posted image

Tudi jaz ne morem spat, ko gremo na morje in premlevam v glavi, če imam vse user posted image . UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.6.2009 13:08:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje user posted image user posted image

Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd.

Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano user posted image , se beremo proti koncu meseca.

Prijazni pozdravčki vsem user posted image user posted image

dobro jutrouser posted image

uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče se bo Gregi ob spemenjeni klimi premislil in začel spatuser posted image .

drugače pa sem že na šihtu slabo urouser posted image ,
a ja morm vam povedat da smo včeraj dobili 2.zobekuser posted image

user posted image user posted image user posted image za drugi zobek

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.6.2009 13:09:16   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

SS user posted image user posted image user posted image  za razgovor! malo več resnosti bi pa lahko pokazali. katere kolektorje smo vzeli? vem samo to, da so 3 ploščati, katere firme pa nimam pojma. so pa bli zadnjič v merkurju v akciji.

jana v začetku junija so bli v merkurju v akciji 3 kolektorji z bojlerjem za 2.200 eur. vse ostalo smo sami zrihtali. od nosilcev, montaže, zdej pa še finese. smo pa imeli včeraj veliko srečo, ker sta tast in še en gospod, ki je prišel pomagat, ravno prišla s strehe, ko se je ulilo user posted image

špelin@ varno vožnjo in brezskrbne počtnice vam želim! user posted image user posted image user posted image

smo pa od včeraj doma brez tašče, ker je morala iti včeraj v bolnišnico. user posted image  slabih 14 dni nazaj je dobla koprivovko, pa se je stanje malo izboljšalo, v sredo zvečer in ponoči se ji je pa spet poslabšalo. je ratala ful flekasta, pa zelo jo je srbelo. in je morala včeraj ostati na oddelku, da ugotovijo, kaj je narobe z njo in na kaj je alergična. en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image  zanjo

user posted image user posted image user posted image za taščo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.6.2009 13:11:42   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Spali smo ok, glede na to da je pristala pri nama že ob treh user posted image
Sem pa na žalost zamudila čvek, ker sem glih danes imela opravke user posted image , Katy in Anitka, upam da sta se fajn načvekale, mi je žal da nisem utegnila. Ker drug dan pa se lahko dobive user posted image
Nia panča, jaz pa sem lena ko ****sa, grem malo na kavč preden se zbudi, ker spi že eno urco.

user posted image user posted image user posted image so mi kr zvezdice dali, no še enkrat f.u.ksa sem mislila user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.6.2009 14:03:52   
nia5
Če še niste pogledale tega vam toplo priporočam, še posebaj glede mleka in AD3 kapljic:

http://www.s12.si/component/option,com_seyret/Itemid,61/task,videodirectlink/id,770/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.6.2009 14:05:41   
Anitka
Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelouser posted image user posted image user posted image Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovatiuser posted image user posted image user posted image Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu.

Nia škoda, da ravno danes nisi utegnila. Pa drugič.

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.6.2009 14:10:45   
Anonimen
Dan dan.
Bom kasnej mal prebrala za nazajuser posted image
dejte mi povedat ali je katera uporabljala tole http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=c43f49541691428276787407095f347e

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
12.6.2009 14:23:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj, tako kofetkanje in druženje je uspelouser posted image user posted image user posted image Najprej smo se malo iskali, nato pa šli sedet v senco pod brajdami, kjer smo vsi skupaj uživali. Katy in njena družinica so čudoviti in vesela sem, da sem jih spoznala. Lara in Gal pa sta se že začela zapeljivo spogledovatiuser posted image user posted image user posted image Upam, da boste z Laro ujeli ritem in uživali sto na uro na dopustu.

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za čvek

pa luštne fotke. Kdo pa je fant na tazadnji sliki?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
12.6.2009 14:29:14   
Anonimen
DANuser posted image

še moj pozdrav iz službe, jaz še kar tu visim, čeprav sem prišla že pred 5 urouser posted image

V službi sem imela pravo norišnico samo sem spadenala user posted image

kak smo, kaj?

špelin@ uživaj na dupustuuser posted image

Anitka-Katy superca za čvekuser posted image

še kaj, eh ostalo doma, ker odhajam...........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
12.6.2009 14:34:07   
Anonimen
Nia škoda da nisi utegnila na čvek.

Špelin@ uživajte na morčiju, mi gremo pa čez 8 dniuser posted image

Mafi user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek, sej počas pa bouser posted image

Suzy user posted image user posted image user posted image  za taščo

SS user posted image user posted image  za tvojo prijateljico. Preveč so pogosti tile splaviuser posted image . Tud moja kolegica ga je mela zadnjič.
Drugače pa je 10.6. ena kolegica rodila ( od tašče soseda), pol pa še na isti dan še ena soseda in sta skupi v sobi. Res full dobr, sta mele res srečo, da sta skupi pristaleuser posted image

Glede službe ti pa pošiljam velik user posted image user posted image user posted image

Anitka za tvoje zdravje tud velik user posted image user posted image user posted image

Nia a je blo kej od spanja? Pa luštne fotke, bratranec pa res zgleda k punčkauser posted image

Gaja je zdele pri tašči zato mam časuser posted image . Včeri je bla taka tečka, da nism mela ne časa ne volje bit na rr. Zdej ma ene fore k se noče previjat, se dere k norc že ko jo po stopnicah nesm. Pa glede spanja čez dan ma tud nove fore, se kr dere pa neče spatuser posted image  Se prov zmatram zranvn

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
12.6.2009 14:35:15   
Anonimen
Zakva pa že tolk kmal na šiht hodš? Joj mene bi pobral, to je sred nočiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
12.6.2009 15:05:44   
sesil
super za čvek
kdo ma pa voziček babywelt - kiss? identičnega imam jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.6.2009 16:25:58   
Anonimen
Nekaj uporabnega, če katera namerava v ZOO 25.6. Danes delijo brezplačne karte: http://www.superdan.si/

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
12.6.2009 18:29:21   
Srčekgirll

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.6.2009 18:56:48   
nia5

Pa še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image , kako sta lušna

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.6.2009 18:58:52   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nia škoda da nisi utegnila na čvek.

Špelin@ uživajte na morčiju, mi gremo pa čez 8 dniuser posted image

Mafi user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek, sej počas pa bouser posted image

Suzy user posted image user posted image user posted image  za taščo

SS user posted image user posted image  za tvojo prijateljico. Preveč so pogosti tile splaviuser posted image . Tud moja kolegica ga je mela zadnjič.
Drugače pa je 10.6. ena kolegica rodila ( od tašče soseda), pol pa še na isti dan še ena soseda in sta skupi v sobi. Res full dobr, sta mele res srečo, da sta skupi pristaleuser posted image

Glede službe ti pa pošiljam velik user posted image user posted image user posted image

Anitka za tvoje zdravje tud velik user posted image user posted image user posted image

Nia a je blo kej od spanja? Pa luštne fotke, bratranec pa res zgleda k punčkauser posted image

Gaja je zdele pri tašči zato mam časuser posted image . Včeri je bla taka tečka, da nism mela ne časa ne volje bit na rr. Zdej ma ene fore k se noče previjat, se dere k norc že ko jo po stopnicah nesm. Pa glede spanja čez dan ma tud nove fore, se kr dere pa neče spatuser posted image  Se prov zmatram zranvn

Joj, tudi Nia prav sovraži previjanje, jo morem konkretno zamotit, da mi ne pobegne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.6.2009 20:54:13   
suzy85

Dan dan.
dejte mi povedat ali je katera uporabljala tole http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=c43f49541691428276787407095f347e

jst sm si mislila kupit, pa so me doma nasrali, da to pa žđe lahko kakšna šivilja skupaj spravi. pa mi je še zdej žal, da si nisem tega nabavla! pa hvala za link za ZOO!

anitka, katy user posted image user posted image user posted image za čvek!

jana maš jutri popoldne kaj časa? greva z evo k tašči na obisk, pa bi se lahka kaj doble

edinaos si že doma? user posted image

nia hvala za link! morm si vzet čas in ga vredu pogledat

mi je user posted image prej povedat, da gre 14.8. (2 dni za mojim RD) za 3 dni na Nizozemsko na nek izlet, januarja pa za cel mesec v nemčijo na teren. user posted image   zgleda, da me res počasi na misijo pripravljauser posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 12.6.2009 20:55:01 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.6.2009 20:59:26   
Anonimen
Joj Suzy mi je hudo zate user posted image user posted image . Kam pa gre na misijo?

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
12.6.2009 21:01:10   
sesil
nina hvala za link od zoo - mi gremo, pa če še katera gre, naj javi, se lahko dobimo na enem čvekuuser posted image .
pa upam da ne bo gužve

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.6.2009 21:07:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dan dan.

jst sm si mislila kupit, pa so me doma nasrali, da to pa žđe lahko kakšna šivilja skupaj spravi. pa mi je še zdej žal, da si nisem tega nabavla! pa hvala za link za ZOO!

anitka, katy user posted image user posted image user posted image za čvek!

jana maš jutri popoldne kaj časa? greva z evo k tašči na obisk, pa bi se lahka kaj doble

edinaos si že doma? user posted image

nia hvala za link! morm si vzet čas in ga vredu pogledat

mi je user posted image prej povedat, da gre 14.8. (2 dni za mojim RD) za 3 dni na Nizozemsko na nek izlet, januarja pa za cel mesec v nemčijo na teren. user posted image   zgleda, da me res počasi na misijo pripravljauser posted image

Ja poglej si, je zelo "poučen" user posted image

Čuj čisto nič ti ne zavidam, moj bivši je vojak in sem prav vesela da moj user posted image ni, ker bi take stvari težko prenašala. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.6.2009 21:08:57   
nia5
Zgleda da se nam je konkretno poslabšalo glede čvekanja user posted image , sicer pa čist razumljivo.

Jaz vam želim pa le še mirno nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.6.2009 21:14:20   
Estrella*
Nia: ne vem če sem vedela al spregledala; kako, da si ti doma???

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.6.2009 21:23:13   
Anonimen
sam res, kje pa steuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?