Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 21:54:29
|
|
|
|
špelin@
|
Se bom malo oglasila, preden sklofam še nekaj položnic. Soncnica Sandra ***, žal mi je zaradi bednega razgovora Srčekgirll, filmček o lakoti me je zelo ganil... Upam, da nisem česa pomembnega spregledala, samo preletela sem ti dve strani... Utrujena sem in komaj čakam, da grem spat, po drugi strani pa sem tako vznemirjena, da ne morem iti spat Grem nad položnice, potem pa še Gregijeve igrače vržem v eno torbo, prečekiram nahrbtnika z igračami, ki sta si ju pripravili punci, in v horizontalo. Jutri zjutraj vam vsaj nasvidenje pridem reč Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 21:55:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** vam morem povedat, da sem pravkar izvedela, da je moja ful dobra kolegica imela spontan splav mi kar solzice tečejo in sploh nisem več pri stvari, zato sem bom za nocoj kar poslovila, spati itak ne bom mogla..... ampak vseeno vsem skupaj želim lepo in mirno noč lahko noč Ojej Ne znam opisati, kako zelo mi je žal za njeno izgubo, tega res nikomur ne privoščim, preveč boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 23:27:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 lani, ko so me zaposlili za nadomeščanje porodniške, so rekli, da je možnost, da mi podaljšajo, ampak glede na vladne ukrepe, so si premislili. drugače pa imava poroko v planu 15.5.2010. Uuuu na moj rojstni dan se bosta ženila? The best to si bom pa zaponila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 23:29:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** vam morem povedat, da sem pravkar izvedela, da je moja ful dobra kolegica imela spontan splav mi kar solzice tečejo in sploh nisem več pri stvari, zato sem bom za nocoj kar poslovila, spati itak ne bom mogla..... ampak vseeno vsem skupaj želim lepo in mirno noč lahko noč Ojej Ne znam opisati, kako zelo mi je žal za njeno izgubo, tega res nikomur ne privoščim, preveč boli O joj, jst tud ne privoščim nobeni ženski da bi doživela kaj takega (čeprav jst še nism pa upam, da ne bom). Vsaka ženska bi mogla bit, če ne, vsaj 1x mama, pa sploh brez ss-ov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 23:30:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se bom malo oglasila, preden sklofam še nekaj položnic. Soncnica Sandra ***, žal mi je zaradi bednega razgovora Srčekgirll, filmček o lakoti me je zelo ganil... Upam, da nisem česa pomembnega spregledala, samo preletela sem ti dve strani... Utrujena sem in komaj čakam, da grem spat, po drugi strani pa sem tako vznemirjena, da ne morem iti spat Grem nad položnice, potem pa še Gregijeve igrače vržem v eno torbo, prečekiram nahrbtnika z igračami, ki sta si ju pripravili punci, in v horizontalo. Jutri zjutraj vam vsaj nasvidenje pridem reč Mirno nočko vsem Srečno ju3, pa še1x UŽIVAJTE.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 11.6.2009 23:31:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, lepo se mejte vsi skupaj, otročki pa SPAT. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 6:02:59
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 6:07:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem dobro jutro uživajte na dopustu , mogoče se bo Gregi ob spemenjeni klimi premislil in začel spat . drugače pa sem že na šihtu slabo uro , a ja morm vam povedat da smo včeraj dobili 2.zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 6:08:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje pa ste vse???? tuki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 6:09:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer madonca donc sem mel pa mal za prebrat no uglavnem današnje poročilo iz razgovora: kaj naj vam rečem, na takem razgovoru še nisem bila. pridem noter in me najprej tip-kao šefe vpraša, če mi je že tajnica kaj razložila kaj in kako . pa pravim da ne. pol mi pa pravi: no kaj pa vas zanima . in vse kar sem hotla izvedet sem mogla prav izvleči iz njega, nč ni sam povedal. uglavnem poden od razgovora. nas je pa bilo baje 7 punc vabljenih na razgovor, samo je ena imela priporočila, tako, da bo itak una sprejeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 6:10:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Samo na hitro - frišne Gregorjeve mere: 11.900 g in 85 cm. Šibam pakirat. opa je prehitel Filipa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 7:50:11
|
|
|
|
suzy85
|
SS za razgovor! malo več resnosti bi pa lahko pokazali. katere kolektorje smo vzeli? vem samo to, da so 3 ploščati, katere firme pa nimam pojma. so pa bli zadnjič v merkurju v akciji. jana v začetku junija so bli v merkurju v akciji 3 kolektorji z bojlerjem za 2.200 eur. vse ostalo smo sami zrihtali. od nosilcev, montaže, zdej pa še finese. smo pa imeli včeraj veliko srečo, ker sta tast in še en gospod, ki je prišel pomagat, ravno prišla s strehe, ko se je ulilo špelin@ varno vožnjo in brezskrbne počtnice vam želim! smo pa od včeraj doma brez tašče, ker je morala iti včeraj v bolnišnico. slabih 14 dni nazaj je dobla koprivovko, pa se je stanje malo izboljšalo, v sredo zvečer in ponoči se ji je pa spet poslabšalo. je ratala ful flekasta, pa zelo jo je srbelo. in je morala včeraj ostati na oddelku, da ugotovijo, kaj je narobe z njo in na kaj je alergična. en velik koš zanjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 8:56:17
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso ooo kakšne merce Če pomislim ima Petja enih 13 kg. za Gregija, samo je pa res pravi korenjak!!! Kasso: kolk ma vaša Varja? 13kg? A veš, da to pa teško verjamem, da se je tvoj drobižek tako poredil?! oh, ne ne, Varja ostaja pod 10 kg, , Petja ima okrog 13 kg Veš kaj, kljub glupemu razgovoru, upam, da dobiš ti službo. Prvi vtis je dostikrat varljiv. Glede prijateljice pa upam, da se hitro pobere. Prvi splav je najhujši. Ti povem, ker sem ga sama imela 3x, a kljub temu imam 3 zdrave otroke. Boš videla, da bo tudi njej uspelo. špelin@, uživajte na dopustu suzy za tvojo taščo. mafi za 2. zobek ss
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 9:18:36
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro, na hitro se oglasim preden me daste med pogrešane Grlo me boli še bolj kot včeraj, tako da grem popoldne k moji zdravnici najverjetneje po antibiotik Špelin@ uživajte - pogrešale te bomo. Pa upam, da pridete nazaj z zaspanim Gregijem. Suzy za taščo. Mafi za zobeka. SS hudo mi je zaradi prijateljice , glede razgovora pa upajmo, da vseeno kaj bo. Tako zdaj pa šibam jest, nato se Gal zbudi in greva na "randi" z Laro in Katy . Nia sem ti včeraj poslala sms, če utegneš me pokliči in se nam pridruži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 9:31:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem tud mene vedno daje Reisefiber UŽIIIIIIIVAAAAAAAAAAAJTE NA MORJU
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 9:32:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro, na hitro se oglasim preden me daste med pogrešane Grlo me boli še bolj kot včeraj, tako da grem popoldne k moji zdravnici najverjetneje po antibiotik OJEJ...te čist razumem, sem bila 14 dni nazaj na istem.. reci kr za sumamed, če ne ti bodo kr ospen ppodturuili, jst vem da naslednjič težim za sumamed Špelin@ uživajte - pogrešale te bomo. Pa upam, da pridete nazaj z zaspanim Gregijem. Suzy za taščo. Mafi za zobeka. SS hudo mi je zaradi prijateljice , glede razgovora pa upajmo, da vseeno kaj bo. Tako zdaj pa šibam jest, nato se Gal zbudi in greva na "randi" z Laro in Katy . Nia sem ti včeraj poslala sms, če utegneš me pokliči in se nam pridruži. fajn čvekajte še za nas delavce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 9:33:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugače pa sem že na šihtu slabo uro , a ja morm vam povedat da smo včeraj dobili 2.zobek mafi ti si pa zgodnja...men se meša že ko morem vstat ob 7h.. pa za drugi zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 9:34:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 smo pa od včeraj doma brez tašče, ker je morala iti včeraj v bolnišnico. slabih 14 dni nazaj je dobla koprivovko, pa se je stanje malo izboljšalo, v sredo zvečer in ponoči se ji je pa spet poslabšalo. je ratala ful flekasta, pa zelo jo je srbelo. in je morala včeraj ostati na oddelku, da ugotovijo, kaj je narobe z njo in na kaj je alergična. en velik koš zanjo za taščo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 11:03:37
|
|
|
|
sesil
|
dan kako? uuuu, špelin odhaja na morje. srečno pot pa fanj se mejte mi tudi slovensko pivo kupujemo v italiji. ironično kaj? IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugače pa sem že na šihtu slabo uro , a ja morm vam povedat da smo včeraj dobili 2.zobek filip bo očitno tudi prehitel našo dečvo. še vedno imamo samo 2 zoba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 11:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
SS čeprav je bil razgovor beden ti vseeno privoščim službo. Samo da je, potem pa jo lahko že menjaš. Janja glede tistih tvojih mer sem pa malo . Sem se šla merit in sem ugotovila, da imam pas v najožjem delu manjši od tebe , prav čez pas pa 2 cm več. Mene boki matrajo. Jeseni začnem delat vaje za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 11:35:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem se pa jaz bolj zbujala kot Gregi - zvečer nisem mogla zaspat, proti jutru pa tudi ni šlo več, "Reisefieber" me daje Pozabila menda nisem nič, ker imam kilometrski spisek, po katerem natančno pakiram, drugače pa tudi tam obstajajo trgovine, lekarne ipd. Vsem želim lepe dni, imele boste mir pred mano , se beremo proti koncu meseca. Prijazni pozdravčki vsem uživajte !!!!!!! Glede spanja si pa kot en majhen otrok, ki čaka na sladkarije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 11:45:38
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem kljub temu, da se mi "nič" ne da pridna in kuham kosilo pred šihtom. Sem si pa danes HB kupila čevlje, ker me je ubijal križ zaradi nepravilne obutve. Prehodit xx km v nepravilni obutvi ni kar tako. Upam pa, da me ne bodo novi čevlji zažulili. Do zdaj so me samo eni in upam, da ostane tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 12:17:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS čeprav je bil razgovor beden ti vseeno privoščim službo. Samo da je, potem pa jo lahko že menjaš. Janja glede tistih tvojih mer sem pa malo . Sem se šla merit in sem ugotovila, da imam pas v najožjem delu manjši od tebe , prav čez pas pa 2 cm več. Mene boki matrajo. Jeseni začnem delat vaje za to. sej mene tudi boki matrajo, pa tele "miške" okrog pasa so se nabrale.. vem da prej nisem imela tolk obsega,sem bla pod 70.. Pa sej za moje pojme si ti za svojo višino ful suha..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 12:17:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem kljub temu, da se mi "nič" ne da pridna in kuham kosilo pred šihtom. Sem si pa danes HB kupila čevlje, ker me je ubijal križ zaradi nepravilne obutve. Prehodit xx km v nepravilni obutvi ni kar tako. Upam pa, da me ne bodo novi čevlji zažulili. Do zdaj so me samo eni in upam, da ostane tako. kakšne si pa kupila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 12.6.2009 13:02:02
|
|
|
|
nia5
|
Dan Spali smo ok, glede na to da je pristala pri nama že ob treh Sem pa na žalost zamudila čvek, ker sem glih danes imela opravke , Katy in Anitka, upam da sta se fajn načvekale, mi je žal da nisem utegnila. Ker drug dan pa se lahko dobive Nia panča, jaz pa sem lena ko ****sa, grem malo na kavč preden se zbudi, ker spi že eno urco.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?