nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc? EH Nejc pa ne, se zbudi 1x za mleko in ene 3x za čaj.. res pa je da takoj nazaj zaspi, včasih med nama, včasih v svoji postli. ma sej bo že 1x, jest sm jo navajala da ne pije mleka ponoč, čeprov je kr dolg trajal, sm takrat prešaltala na čaj pol pa na vodo. Probi tko, čeprov je itak vsak otrok razrded zase sej to prakticiram, ampak če recimo večerja ob 19h, ne zdrži do 8h zjutraj, in takrat spije mleko okrog 23-00h, če pa večerja ob 21h pa mu ponoči samo čaj dajem...ampak za čaj se pa vseeno zbudi, oziroma ne vem zakaj se zbuja, ampak s čajem nazaj zaspi. Ma sem se že navadla da se zbuja ponoč, kaj čem. Joj, ko bi tudi jaz vedela zakaj se zbuja, navada ali kaj hudiča, ampak kako jo odvadit Pomojem je to navada Sem ugotovila, da je čisto vseeno, koliko poje in popije pred spanjem, itak se potem zbudi vsaj 2x. Upam, da je to prehodna faza. Enako, pa ne vem kako bi jo odvadila, ker nima razloga za zbujanje, zebe je ne, lačna tudi tako hudo ne more bit, mir ima, zakaj se pol iz trdnega spanca zbudi, mogoče ker ne najde dude , eh želim si le prespat celo noč, to je 6-7 ur v kosu