Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 9:08:52
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Pišuka, komaj sem se pohvalila ****, da Gregi včasih pridno spi, ga je spet začel svirat... Od pol enih do treh Đizs! hijenca, za pridnost in iskrene čestitke tvojemu bratrancu ob rojstvu sinka suzy85, res si se ful potrudila z darili, krasno tilči, VSE NAJBOLJŠE NEJCU!!! nina7, žal mi je za zanič torto Evo, jaz sem že pobrisala tla, moja dva srčka sta že pripravljena na štart ven Samo kavo še spijem in do konca izpolnim vlogo za otr. dodatek, potem pa smuknemo na sonček in gremo malo naokoli Mala pika ima namreč zdaj že počitnice, v petek je bila zadnjič v vrtcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 9:09:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo ene tri slikce: Tko se mi2 uspavava: Vidkov stolček: Super da ti takole zaspi, moja-nikoli (no, ne več) , še ti se lepo sprostiš in zadremaš zraven Pravi fantek je. Meni se zdi, da je Maja še vedno malo dojenčkasta. Rada bi jo postrigla pa moj ne pusti, ker ima na vratu kodrčke, ki jih verjetno kasneje ne bo več imela. Tudi Gregi zdaj izgleda pravi fant, kodrčke smo odstrigli in je lepo sfriziran 30.5. smo ga prvič ostrigli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 9:21:31
|
|
|
|
jana81
|
morgen Danes mi pa ni bilo treba Nejca zbudit, se je sam vstal ob 7h ..tako da že uživa v vrtcu, atija sem peljala na kontrolo, zdej bo verjetno čakal kot idiot v bolnici na pregled.. Mene čakajo še gore papirja pred morjem..tako da grem kr delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 9:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
joj Gregi zakaj ne spiš . Špelin@ res ti želim da bo začel bolš spat, pa to čimprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:17:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Noč je bla , počutje , vreme , spet sije sonček, jeeeeee.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:17:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:17:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro vsem skupaj! Spali smo bolj slabo zaradi zobkov .Bo pa čez dan noter prinesel.Danes neseva na CSD pogodbo,da mi bodo prispevke plačevali. Včerajšnja inventura je za nami,verjetno so še kar dolgo delali,jaz pa sem šla ob 11. fletno domov.Smo šli na kosilo,pa na tortico,saj je včeraj moj Nejči praznoval rojstni dan . Vse najboljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:17:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Smo pa dobili včeraj novega dojenčka v družini. Moj bratranec je postal ati in ima sinka Iztoka. Pa bomo lahko cartali . Čestitke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:18:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Najem dvorane v Hotelu Lev za poročno slavje, Tuhnja d.o.o. ( http://www.tuhnja.si/) 15% popust, Kompas holidays ( bon za 15€ ), MOPS (www.mops.net) 20% popust (sam kle prou piše da je sam za naju kot finalista ),PUP (www.pup.si) 20% popust za poročno dekoracijo, za ostalo pa še ne vem, morem še najt jih. hvala, ampak mislim, da mi od tega ne pride nič kaj v poštev. prostor imava rezerviram, pa itak je Lev čist too much predrag za moj žep, Kompas odpade, ker itak ne bova šla na potovanje , pup tud ne, ker bom sama delala dekoracije Kaj pa ta:http://www.magic.si/ ta bi pa znal biti uporaben Lej, sicer bi mogla na moj naslov poslat (k piše: Bon je veljaven pri enkratnem nakupu. Potrebno je navesti oba imena in priimka ob nakupu, ki bo "koda" za prejem popusta. Kupon velja do 31.12.2009)pa bi mela 10% popust pol bi pa jst teb poslala, če hočeš komot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:22:40
|
|
|
|
jana81
|
Nina a Gaja spi celo noč?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:43:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc? EH Nejc pa ne, se zbudi 1x za mleko in ene 3x za čaj.. res pa je da takoj nazaj zaspi, včasih med nama, včasih v svoji postli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc? EH Nejc pa ne, se zbudi 1x za mleko in ene 3x za čaj.. res pa je da takoj nazaj zaspi, včasih med nama, včasih v svoji postli. ma sej bo že 1x, jest sm jo navajala da ne pije mleka ponoč, čeprov je kr dolg trajal, sm takrat prešaltala na čaj pol pa na vodo. Probi tko, čeprov je itak vsak otrok razrded zase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 10:59:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc? EH Nejc pa ne, se zbudi 1x za mleko in ene 3x za čaj.. res pa je da takoj nazaj zaspi, včasih med nama, včasih v svoji postli. ma sej bo že 1x, jest sm jo navajala da ne pije mleka ponoč, čeprov je kr dolg trajal, sm takrat prešaltala na čaj pol pa na vodo. Probi tko, čeprov je itak vsak otrok razrded zase sej to prakticiram, ampak če recimo večerja ob 19h, ne zdrži do 8h zjutraj, in takrat spije mleko okrog 23-00h, če pa večerja ob 21h pa mu ponoči samo čaj dajem...ampak za čaj se pa vseeno zbudi, oziroma ne vem zakaj se zbuja, ampak s čajem nazaj zaspi. Ma sem se že navadla da se zbuja ponoč, kaj čem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:10:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nina a Gaja spi celo noč? ja zdej 1 tedn, pa naj tko ostane .Kaj pa nejc? EH Nejc pa ne, se zbudi 1x za mleko in ene 3x za čaj.. res pa je da takoj nazaj zaspi, včasih med nama, včasih v svoji postli. ma sej bo že 1x, jest sm jo navajala da ne pije mleka ponoč, čeprov je kr dolg trajal, sm takrat prešaltala na čaj pol pa na vodo. Probi tko, čeprov je itak vsak otrok razrded zase sej to prakticiram, ampak če recimo večerja ob 19h, ne zdrži do 8h zjutraj, in takrat spije mleko okrog 23-00h, če pa večerja ob 21h pa mu ponoči samo čaj dajem...ampak za čaj se pa vseeno zbudi, oziroma ne vem zakaj se zbuja, ampak s čajem nazaj zaspi. Ma sem se že navadla da se zbuja ponoč, kaj čem. tko je blo tud pr ns, se je večkrat zbujala pa s flašo nazaj zaspala. Sej ni rečen da bo pa zdej spala, lohk se bo spet začela zbujat kva pa veš, Nejc bo pa tud začel spat. Je pa res ja, da se čist navadiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:16:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:17:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sej to prakticiram, ampak če recimo večerja ob 19h, ne zdrži do 8h zjutraj, in takrat spije mleko okrog 23-00h, če pa večerja ob 21h pa mu ponoči samo čaj dajem...ampak za čaj se pa vseeno zbudi, oziroma ne vem zakaj se zbuja, ampak s čajem nazaj zaspi. Ma sem se že navadla da se zbuja ponoč, kaj čem. Kot bi našega opisovala.Čisto enako je pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:20:45
|
|
|
|
tilči
|
Ali so vaši srčki že vsi v svojih sobah,ali spijo še pri vas? Tilen je še vedno pri nama,ravno zaradi zbujanja ponoči,ker se meni ne da hoditi v drugo sobo Tako da jo še rihtati nisva začela Ta teden me čaka barvanje kuhinje.Končno mi je uspelo prepričati ,da jo prebarvam v kakšno drugo barvo in ne belo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:35:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so vaši srčki že vsi v svojih sobah,ali spijo še pri vas? Tilen je še vedno pri nama,ravno zaradi zbujanja ponoči,ker se meni ne da hoditi v drugo sobo Tako da jo še rihtati nisva začela Ta teden me čaka barvanje kuhinje.Končno mi je uspelo prepričati ,da jo prebarvam v kakšno drugo barvo in ne belo midva boma počakala, da bo opravil maturo, pol pa začnema počasi rihtat. poleti 1x bi naj šla eva v svojo sobico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 11:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so vaši srčki že vsi v svojih sobah,ali spijo še pri vas? Tilen je še vedno pri nama,ravno zaradi zbujanja ponoči,ker se meni ne da hoditi v drugo sobo Tako da jo še rihtati nisva začela Ta teden me čaka barvanje kuhinje.Končno mi je uspelo prepričati ,da jo prebarvam v kakšno drugo barvo in ne belo Gaja spi zdej ene 14 dni v svoji sobi pa se mi zdi da vsi bolš spimo, ona naju ne sliš midva pa nje ne ko kej jamra pa jokca. sm pa tud jest odlašala prov zarad tega k se mi ni dal hodt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 12:02:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali so vaši srčki že vsi v svojih sobah,ali spijo še pri vas? Tilen je še vedno pri nama,ravno zaradi zbujanja ponoči,ker se meni ne da hoditi v drugo sobo Tako da jo še rihtati nisva začela Ta teden me čaka barvanje kuhinje.Končno mi je uspelo prepričati ,da jo prebarvam v kakšno drugo barvo in ne belo Nejc ima sobico že nared (zdej se samo igra tam), samo še rolete dava gor, ampak sem ista kot ti, ne da se mi x- krat na noč it v njegovo sobico, čeprav mogoče bi pa potem spal celo noč ..ko pridemo z morja bova probala ga dat v sobico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 12:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
OJla, Tudi pri nas 50 vstajanj od 1h do 8h zjutraj. Pa mleko, pacaj pa crkljanje... Seveda sem zdaj ze cist hin. Vceraj zdrav pri zdravnici, danes mu tece z nosa. Barbaw : hvala Spelin@: Kako stvar si lahko preberes ze na blogu... toda tisto kar pisem je pa cisto neka druga tema :) Samo do konca je se zelo dalec... Glede spanja pa najin Omar bo spal v spalnici se kar dolgo... najmanj do selitve v novo stanovanje, kdaj bo pa to pa sam Bog ve.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 8.6.2009 13:13:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** OJla, Tudi pri nas 50 vstajanj od 1h do 8h zjutraj. Pa mleko, pacaj pa crkljanje... Seveda sem zdaj ze cist hin. Vceraj zdrav pri zdravnici, danes mu tece z nosa. naj te potolažim da tud to mine, Nejc ima po dveh mesecih smrkanja, končno suh nosek, je pa spet začel pokašljevat, upam samo da se mu je ponoči v spanju zaletelo in je zato kašljal. Jutri imava kontrolo, ker sva bila 3 dni na Sumamedu zarad 4-tedenskega kašljanja. Pozdravčke v Egipt.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?