kasso -> RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) (27.7.2009 15:11:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso Čmrlika, kako je s službo? tilči, Varja ni hotela ne obroča ne rokavčkov za v morje..zanjo je bilo premrzlo, pa tudi silila je nisem. Petja pa je že pri 16 mesecih plavala le z rokavčki. Eh, nič zaenkrat, vse po starem, zdaj bo lahko dala vlogo, ker so ji staro zadevo končno "odpustili". Ne vem kaj bo...še pa moram neke druge zadeve rešit... pa povedat, tako da ...mogoče ne bo nič. škoda...no, kakorkoli, upam, da se kmalu obrne tebi v prid. srčekgirl, super slikce [sm=smiley1.gif], mi imamo tudi tako žabico[sm=smiley1.gif] Aurora, mi smo le za malo časa hodili na plažo (1 do 2 uri) in še to ne vsako dopoldne in ne vsak večer. Vedno smo se namazali že v kampu, preden smo sploh prišli na plažo, tako, da na plaži se sploh nismo. Letos sem jaz prvič brez alergije na sonce preživela dopust, tako da ti že to pove, koliko smo se sploh soncu izpostavljali, pa tudi na plaži smo bili več ali manj v senci. Če je ni bilo, smo pa marelo nesli s seboj.
|
|
|
|