aurora28 -> RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) (26.7.2009 16:46:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Hijenca kakšne težave si imela z Relaxom? Ko sem lani rezervirala morje, so mi rekli, da je plaža privatna in da lahko z vozičkom pridemo do nje, ja pa ja, plaža je bila privat, 3x3 metre, do nje prideš samo preko skal, pa kaki voziček. Potem sem prosla, če se da do mesta pridet z vozičkom in je rekla, da ob morju ne, ampak da je ena vaška cesta, kjer zelo redko pelje avto, a ta cesta je bila magistralka, prometa full, pločnika ni bilo in do trgovine in mesta smo se mogli vozit z avtom, ker v tem apartmajskem naselju ni bilo nič, pa še nikamor nisi mogel z vozičkom. [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Ojoj to je pa res kriza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ma sej neveš, pomoje ko greš nekam, kjer še nisi bil, greš na lepe besede agencije. Moja frizerka je šla na medene tedne, nevem točno kam, v glavnem pa ko je rezervirala termin je izključno rekla, da imata medene tedne in da naj bo vse super, ja pa ja deje bilo, ker ko sta prišla tja pa sta imela pogled namesto na morje na gradbišče in namesto na višjem nadstropju, sta bila čisto v prekličju. In takrat je ona šla v recepcijo in zaropotala in so ji ustregli.
|
|
|
|