|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
9.7.2009 13:14:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Se sam na hitro javim, ker nisva doma.

Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrovuser posted image
Odlična kupčija user posted image

Srčekgirl uživajte na dopustu

Špelin@ pol pa pokaži psičko, upam, da bo tokrat vse tko kot mora bit.
Joj, komaj čakam, zdajle sm ravno pripravila vso kramo za na pot za Gregija in zanjo... user posted image

Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad
Jaz sem mali piki takole na tla pogrnila kar nekaj cm debelo peno, ki mi je ostala od izdelave previjalne podloge (sem takrat kupila celo rolo, ker se drugače ni dalo), da se ni udarila, če je padla s postelje.

ja sej neki bom mogla dat zgleda na tla

Kdaj greš po psičko?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.7.2009 13:25:48   
Anonimen
user posted image

Suzy soba je bla kupjena v Rutarju ja, v akciji je bla 500 Evrovuser posted image

Edina ja zdej spi celo noč odkar je v svoji sobi, na morju ko smo bli v isti se je pa skoz zbujala. Padla dol do današnje noči ni, okol petih je neki zaropotal pa jok, ona pa na tleh, sam ni blo hujšga, tud bolel jo zgleda ni nč k takoj ko sm prišla je nehala jokat. Upam, da se ne ponovi, drugač bom dala pa eno deko na tla, zdej so sam puzle. Ji pa nočm tm dat kšno ograjo, ker zjutri gre včasih sama dol pa hočm da se tega navad

O ŠITuser posted image  še dobro da ni bilo hudegauser posted image , men se zdi, da bi moja mazica kričala še par ur, če bi ponoč padlauser posted image , AT je ena velika prpicauser posted image

Ja mami se bo morala Gaja kar kmalu navadit, ker kmalu jo več ne boš mogla dvigovatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.7.2009 13:31:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

O ŠITuser posted image  še dobro da ni bilo hudegauser posted image , men se zdi, da bi moja mazica kričala še par ur, če bi ponoč padlauser posted image , AT je ena velika prpicauser posted image

Ja mami se bo morala Gaja kar kmalu navadit, ker kmalu jo več ne boš mogla dvigovatuser posted image

ma jest ne vem kva ona ponoč dela da je čist na drugmu koncu. Tud ne vem kako je padla, k sm tja pršla je bla na trebuhu.
Sej pol pa ni hotla zaspat, sm se k njej ulegla ona je pa sedela na pojstli pa ene 10 minut gledala ne vem kajuser posted image . No pol se je pa naenkrat name naslonila pa zaspala na pol v sede. Sm jo čez neki časa položila pa skliznilauser posted image . Zjutri smo pa zaspal. Sm bla ob devetih zmenjena za nohte, zbudil smo se pa 20 do 9,jao.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.7.2009 13:32:15   
Anonimen
Ej a si v vrtcu že kej rekla al kako boste to rešili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.7.2009 13:38:12   
jana81
mater celo dopoldne in včeraj zvečer se že zajebavam prit gor in koker se prijavim mi zmzne, če se pa odjavim pa lahko berem..zdej sem pa pri bitdefenderju nastavitve spremenila- omrežno varnost izklopla, zdej pa lahk pišem...kva me zej to je.be?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.7.2009 13:40:40   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

ma jst bom tud Nejcu dala dol gitre ob straneh, pa tole nizko ograjo kupila...dol itak zna sam zlezt s postelje..visoka pa itak ni..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.7.2009 13:56:35   
Anonimen
jana kaj ti net nagaja al kaj? spet siol?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.7.2009 14:10:12   
jana81

ma ne siol mi čist ok dela, tud na FB ni problemov, samo tule me neki zajeb.ava, koker se prijavim mi piše error-napaka na strani..zdejle trenutno lahko pišem, prej pa spet nisem mogla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.7.2009 14:12:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ma ne siol mi čist ok dela, tud na FB ni problemov, samo tule me neki zajeb.ava, koker se prijavim mi piše error-napaka na strani..zdejle trenutno lahko pišem, prej pa spet nisem mogla..

baje neki delajo na rr, prenavljajo. Sam men pa nč ne štekauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.7.2009 15:58:09   
Estrella*

baje neki delajo na rr, prenavljajo. Sam men pa nč ne štekauser posted image

Počas bi morali barvo ozadja menjat na poletnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.7.2009 17:02:21   
hijenca
Dan dan!

Imam samo minutko časa, ker je Videk šel na sprehod, jaz pa moram posesat v tem času. Moram vam povedat, da imam v ponedeljek nov razgovor za službo. Upam, da mi bo tokrat bolj naklonjeno in da dobim vsaj za eno leto. Lahko mi začnete že danes držat pesti, v ponedeljek pa obveznouser posted image user posted image .

Zdaj pa sesat. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.7.2009 18:23:00   
katy82
Čau mačkice moje

mi smo doma na bolniški ima mačkica 5.bolezen no za zraven sta pa pokukale na plano še obe zgornje štirke,tko smo zdej na 11 -ih zobkih.Je pa tko utrujena mala,se ji vid da ni zdrava,vročine neke hude nima,se pa ogromno crklja.
Sej zdej sem jo pospala pa sem si rekla,da se moram mal javt po dolgem časuuser posted image

Vidim da gre SG na morje-uživajte na polno,jst tud kumi čakam,da gremo po poroki septembra mal čofotat v naše morje

Špelina super za kužka,si kr predstavljam veselje na vaših obrazih,ko ga boste dobiliuser posted image

Nina sem ščekirala sobico,kaj je lepa,čist punčkasta,pa še za neki časa bo,je postelja 200x90?

Suzy midva imava fotografa za cel dan za 450 evrov,sta par iz maribora in baje sta super,če želiš ti lahko dam kontakt

Edina sem prebrala da je AT prpica-dj povej po kom ima to,k ti mi niti malo na prpico ne ličišuser posted image user posted image user posted image
Glede vrtca se mi zdi pa neodgovorno,da otroke sprejemajo študentiuser posted image user posted image user posted image

Jana kako ste se imeli na morju,kako je pa noga od tvojga?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.7.2009 20:16:10   
Anonimen
Uf ste zgovorneuser posted image

Hijenca bomo držale pesti zate v ponedeljek

Katy ja smo kr taveliko kupil, da bo za dolg časa, soba je pa res čist punčkastauser posted image
A Lara je pa bolančkana, bogica kr crklejta se , pa velik user posted image user posted image user posted image  vama pošiljam. Pa user posted image user posted image  za zobke, mi smo še kr pri šestih.

grem gledat še zadnji del Prison Breaka pa se mogoče še javim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.7.2009 20:20:45   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Imam samo minutko časa, ker je Videk šel na sprehod, jaz pa moram posesat v tem času. Moram vam povedat, da imam v ponedeljek nov razgovor za službo. Upam, da mi bo tokrat bolj naklonjeno in da dobim vsaj za eno leto. Lahko mi začnete že danes držat pesti, v ponedeljek pa obveznouser posted image user posted image .

Zdaj pa sesat. user posted image

Držim pesti.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.7.2009 8:34:20   
jana81
dobro jutro

kako zdej to nas najdem na drugi strani ??
hudo..

No naše spanje ok, čeprav zjutraj ko se je zbudil je bruhal nekaj rumenega, mislim da nektarino ki jo je jedel včeraj zvečer.. no zdej je že v vrtcu..

Katy moj je dal v ponedeljek dva šraufa ven (enega še čez leto dni), zdej ima 3.8 kontrolo, do takrat pa more razgibavat, na nogo že lahko narahlo stopa z oporo seveda..
Na morju je bilo super z izjemo vremena ki nam je nagajal....Kako sta
 pa kaj ti in Lara ?

hijenca jst bom fejst stiskala pesti zate da dobiš službo.

nina7 odkar si nosečka se pa res pridno javljaš user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.7.2009 8:35:04 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.7.2009 9:07:44   
suzy85
punce, dobro jutro!
jst sem kljub dežju ful vesela, ker nama je včeraj ratalo fotografa rezervirat! user posted image  bo slikal kolega, s katerim smo na maturantskem skupaj plesali, zdej se pa tudi profesionalno ukvarja s fotografiranjem. nama je dal še popust in naju bo celodnevno fotografiranje prišlo 500 eur + album, ki si ga bova sama naknadno izbrala.

sam pa razmišljala, da ne boma nič pela, tako kot sva najprej načrtovala, bova pa pri prvem plesu nardila nekaj v tej smeri user posted image

katy hvala vseeno za nasvet!

špelin@ kako je s psičko? so otroci navdušeni?

jana user posted image  za spanje. tudi mi smo nocoj že 2. noč spali ok

hijenca držim pesti za službo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.7.2009 9:11:45   
Estrella*
Jutrouser posted image

Kakšno vreme in kakšen mrkuser posted image user posted image user posted image Počas men tud že preseda, ker je Alja tako tečna, ven sicer greva, a je takoj mokra od glave do peteuser posted image
Komaj čakam, da grem v južne kraje na morje, da se malo pregrejemuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.7.2009 9:15:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutrouser posted image

Kakšno vreme in kakšen mrkuser posted image user posted image user posted image Počas men tud že preseda, ker je Alja tako tečna, ven sicer greva, a je takoj mokra od glave do peteuser posted image
Komaj čakam, da grem v južne kraje na morje, da se malo pregrejemuser posted image

ka ni Alja v vrtcu?
Kdaj pa greš na morje? Kam..

Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.7.2009 10:02:57   
Estrella*

Jutrouser posted image

ka ni Alja v vrtcu?

Je v vrtcu, ampak popoldan sitnari ko sto user posted image  Baje je v vrtcu najbolj priden otrok, doma pa se pokaže v vsem svojem sijajuuser posted image
Gremo na Djerbo 5.8user posted image  Že 3 tjičuser posted image  Tam ni mraza in dežjauser posted image
A ti delaš?

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 10.7.2009 10:03:42 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.7.2009 10:14:03   
jana81

Jutrouser posted image

ka ni Alja v vrtcu?

Je v vrtcu, ampak popoldan sitnari ko sto user posted image  Baje je v vrtcu najbolj priden otrok, doma pa se pokaže v vsem svojem sijajuuser posted image
Gremo na Djerbo 5.8user posted image  Že 3 tjičuser posted image  Tam ni mraza in dežjauser posted image
A ti delaš?

ja user posted image ..gledam še mal za dopuste nekje konec avgusta..bi še šla mal na toplo..
Na Djerbi še nisem bla, sem bla pa v tuniziji oktobra in je blo res ful toplo.

Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.7.2009 10:14:57   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image , miodve sva pa dons spali do deset čez devetuser posted image , wiiiiiiiiiiiiiii

Ja Jana sm pridna ane, sploh k je vreme čist v ****u pa pol doma visiva. Ja Gaja je zdej kr pridna pa mi pusti viset na rr, pa še zdej vse nardim takrat ko je budna, ko gre pa spat pa jest tud izležavamuser posted image

Estrella o full dobr, boste užival

Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.7.2009 10:19:54   
jana81
Estrella kolk si ti visoka?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.7.2009 10:20:36   
Anonimen
Estrella kaj je zdej za jutr?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.7.2009 10:21:47   
jana81

Dobro jutrouser posted image , miodve sva pa dons spali do deset čez devetuser posted image , wiiiiiiiiiiiiiii

Ja Jana sm pridna ane, sploh k je vreme čist v ****u pa pol doma visiva. Ja Gaja je zdej kr pridna pa mi pusti viset na rr, pa še zdej vse nardim takrat ko je budna, ko gre pa spat pa jest tud izležavamuser posted image

Estrella o full dobr, boste užival

nina a vi še grete  kej na morje?

Pridna  Gaja , da pusti mamici domačo nalogo delat user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.7.2009 10:23:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.7.2009 10:24:56   
Anonimen
ma ne vem še, jest bi šla sam ne vem če bo Mr. S lahko še kej dopusta dobuuser posted image . mogoče za vikend, al pa pol septembra

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......