Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Revija Cicido ali Zmajcek? 3.6.2009 12:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo oboje. Zmajček je ql, ker ima veliko nalog. Pa zgodbice so fajn. Pa še za starše je prispevek noter.
|
|
|
|
RE: Revija Cicido ali Zmajcek? 3.6.2009 13:19:57
|
|
|
|
t5t6
|
Koliko je tvoj nečak star? Ker ti dve reviji nista primerljivi glede starosti otrok. Zmajček je bolj primerljiv s Cicibanom, je pa v Zmajčku več nalog, ki so primerne za 6-8 let. Pri nas so se v 1 in tudi sedaj v 2 r na Zmajčka naročili vsi oroci, ker te naloge rešujejo kar v šoli.
|
|
|
|
RE: Revija Cicido ali Zmajcek? 3.6.2009 13:30:18
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo obe reviji in sicer zdaj že drugo leto, je pa tavelika zdaj stara 4,5 let. Meni osebno je bolj všeč Zmajček, tamala pa ima skoraj raje Cicido.
|
|
|
|
RE: Revija Cicido ali Zmajcek? 3.6.2009 13:53:59
|
|
|
|
tanikaa
|
Pri nas smo meli naročeno oboje. Ampak zanimanja za Cicido glih ni bilo, tak da smo ostali samo na Zmajčku.
|
|
RE: Revija Cicido ali Zmajcek? 3.6.2009 20:06:54
|
|
|
|
tins
|
Mi imamo tud oboje, ampak če bi se mogla odločit za enega, bi zbrala zmajčka, ker je res super, zaradi toliko nalog in nalepk. Tudi pri nas vse rešimo, čeprav ima tamala šele 4 leta- jih rešujeva skupaj. So pa tudi ful lepe ilustracije in krasne pesmice in pravljice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Otroke prezgodaj ločimo od mamVeč časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?