|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Revija Cicido ali Zmajcek?
3.6.2009 12:33:19   
Ana009
Necaku nameravamo za RD podariti narocnino na revijo Cicido alli pa Zmajcka.

pri nas imamo Cicido in smo z njim zelo zadovoljni. Tamala ga kar naprej lista in studira, nalepke so super, edino kar me moti, da so pravljice vcasih tako butaste ali pa kje drugje cisto mim ustrelijo..

Verjetno katera pozna revijo Zmajcek? Pa me zanima, komu je namenjena in ali vam je bolj vsec kot Cicido?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Revija Cicido ali Zmajcek?
3.6.2009 12:35:51   
Anonimen
Mi imamo oboje. Zmajček je ql, ker ima veliko nalog. Pa zgodbice so fajn. Pa še za starše je prispevek noter.

(odgovor članu Ana009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2009 13:19:57   
t5t6
Koliko je tvoj nečak star? Ker ti dve reviji nista primerljivi glede starosti otrok. Zmajček je bolj primerljiv s Cicibanom, je pa v Zmajčku več nalog, ki so primerne za 6-8 let. Pri nas so se v 1 in tudi sedaj v 2 r na Zmajčka naročili vsi oroci, ker te naloge rešujejo kar v šoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2009 13:30:18   
Lunca1
Mi imamo obe reviji in sicer zdaj že drugo leto, je pa tavelika zdaj stara 4,5 let. Meni osebno je bolj všeč Zmajček, tamala pa ima skoraj raje Cicido.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2009 13:53:59   
tanikaa
Pri nas smo meli naročeno oboje. Ampak zanimanja za Cicido glih ni bilo, tak da smo ostali samo na Zmajčku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2009 20:06:54   
tins
Mi imamo tud oboje, ampak če bi se mogla odločit za enega, bi zbrala zmajčka, ker je  res super, zaradi toliko nalog in nalepk. Tudi pri nas vse rešimo, čeprav ima tamala šele 4 leta- jih rešujeva skupaj. So pa tudi ful lepe ilustracije in krasne pesmice in pravljice.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2009 11:40:43   
Ana009
hvala za odgovore.

Bom narocila Cicido, ker je za Zmajcka se premajhen (2 leti).

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?