Revija Cicido ali Zmajcek? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Ana009 -> Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 12:33:19)

Necaku nameravamo za RD podariti narocnino na revijo Cicido alli pa Zmajcka.

pri nas imamo Cicido in smo z njim zelo zadovoljni. Tamala ga kar naprej lista in studira, nalepke so super, edino kar me moti, da so pravljice vcasih tako butaste ali pa kje drugje cisto mim ustrelijo..

Verjetno katera pozna revijo Zmajcek? Pa me zanima, komu je namenjena in ali vam je bolj vsec kot Cicido?

Anonimen -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 12:35:51)

Mi imamo oboje. Zmajček je ql, ker ima veliko nalog. Pa zgodbice so fajn. Pa še za starše je prispevek noter.

t5t6 -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 13:19:57)

Koliko je tvoj nečak star? Ker ti dve reviji nista primerljivi glede starosti otrok. Zmajček je bolj primerljiv s Cicibanom, je pa v Zmajčku več nalog, ki so primerne za 6-8 let. Pri nas so se v 1 in tudi sedaj v 2 r na Zmajčka naročili vsi oroci, ker te naloge rešujejo kar v šoli.

Lunca1 -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 13:30:18)

Mi imamo obe reviji in sicer zdaj že drugo leto, je pa tavelika zdaj stara 4,5 let. Meni osebno je bolj všeč Zmajček, tamala pa ima skoraj raje Cicido.

tanikaa -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 13:53:59)

Pri nas smo meli naročeno oboje. Ampak zanimanja za Cicido glih ni bilo, tak da smo ostali samo na Zmajčku.

tins -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (3.6.2009 20:06:54)

Mi imamo tud oboje, ampak če bi se mogla odločit za enega, bi zbrala zmajčka, ker je  res super, zaradi toliko nalog in nalepk. Tudi pri nas vse rešimo, čeprav ima tamala šele 4 leta- jih rešujeva skupaj. So pa tudi ful lepe ilustracije in krasne pesmice in pravljice.

Ana009 -> RE: Revija Cicido ali Zmajcek? (4.6.2009 11:40:43)

hvala za odgovore.

Bom narocila Cicido, ker je za Zmajcka se premajhen (2 leti).

Stran: [1]