|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
21.6.2009 12:23:42   
10ka
hvala vsem za cestitke. medve sva se v porodnisnici in se veselo cartava...

moja porodna zgodba je zame kar idealna. v petek popoldne sem prisla v postojno odprta 3-4 cm, so rekli al dans z EA al pa jutri brez EA ker bo šlo ful hitro. so predrli mehur, dali EA pa še malo umetnih popadkov, potem so pa kar naenkrat rekli naj pritisnemuser posted image  4x nsem pritisnila in punčka je bila zunaj. pri tjaši je iztis trajal 1 uro, tukaj pa 10 min... pa čisto sama sem jo iztisnila, ne morš verjet. in to je bilo to. zdaj smo kle, jaz že ok, zanjo pa še čakamo, da se vzpostavi dojenje in začne dobivat na teži. upam, da greva že jutri domov. 

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.6.2009 12:51:22   
loveforever
10ka, super lepo da ni bilo pretežko in da ti ure do odhoda iz bolnišnice hitro minejouser posted image

js sem se pa juhice najedla zdj mi pa tk trebuh otrdeva da groza, tk da grem malo počivat pol pa malo na eno veselico poslušat ansamble pa mislim da je celo rudan zravenuser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.6.2009 13:03:16   
biba14
Men je tole štetje gibov prav mučno...danes sem budna od 7ih, od 9ih štejem gibe in imam do sedaj 3...res me jezi, ker mislim,da je kaj narobe, pa potem user posted image budim,pa se noče...pol da nek mini gib....no,vsi 3je so bili taki posiljeni-a mislite,da bi mogla it v P al čakam do 21ih,če jih slučajno nebi blo 10 (včeraj sem jih tako do 20ih 10 nabrala ) ?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.6.2009 14:37:52   
Mala_princeska
Moj rok je pa že pred 7 dni minil brez posebnosti user posted image user posted image user posted image .
Biba14 jaz se nikoli nisem obremenjevala s štetjem gibov, ne v 1.user posted image , ne sedaj......
Važno je, da gibi SO , štejem jih pa ne....

No, zdajle sem malo odspala, potem grem pa malo ven - se gresta user posted image in tamala rolat na eno parkirišče, jaz si bom pa najbrž Banano Split v gostišču privoščila. user posted image user posted image user posted image   Po formuli 1 seveda user posted image . Ja pa še našo user posted image mormo malo v pogon spaviti.

user posted image   user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.6.2009 15:03:21   
Lsica
Pozdravljene user posted image ,

Vidim, da preživljate mirno nedeljo...kar je tudi prav. V ponedeljek pa akcija - po otroke v P, a ne?

10ka tole se je pa krasno izšlo, res. Jaz sem tud mela skomine da bi šla v PO, ravno zaradi EA...no zdaj upam da se bo vse pričelo zjutraj in da bio kak anestezist še frej tud v LJ.

Biba, moj je tud zaspanc, ampak to lahko počneva skupajuser posted image . Vsaj jaz sem zadnji teden čist brez energije, sam dremkala bi user posted image

Vsem ostalim, ki štejete dneve v minus in plus (po PDP) pa lepo nedeljo še naprej.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.6.2009 15:35:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Rakec nastopi z 22-tim...devica je pa do 21-ga...jaz tud navijam za rakca ,je karin rakec pa naj bo še piko...če je do dans počakal naj lepo prosim še do jutri pozno v noč...

Saj bo...pa a nisva midve rekli da tam, po 29. greva? Kam se pa zdaj mudi?

Sva sva nič bat...

A veste kaj si je zadnjič moj zmislu, ko so ga vprašali kdaj bo ? Čisto resno, da sva prestavila rok na septembra, ker sva se odločila da greva še prej na morje .
In pol meni v avtu- kakršno vprašanje tak odgovor...

user posted image  sej ma prav..zdej grejo tud men že na živce...kaj sej bojo dubl sms-je vsi...tko da res ne vem zakaj tok spraševanja...in pol pred karin to skoz sprašujejo pa pol še njo direkt kaj bo dubla al bratca al sestrico in mi je že kr bed k se vse sam okol dojenčka vrti...je bla prejšn dan kr mal slabe volje...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.6.2009 15:51:26   
loveforever
mala princeska. zdle si mi pa naredla lušte s temle slikam, mene pa spodaj vse boli vse se mi je fulll razbolelouser posted image  boli ko user posted image , kot da bi bla že mimo poroda...

grem poiskat nekaj sladkega morda pa se najde kaj

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.6.2009 16:23:14   
bjondi
Biba14-jaz sem  v 1user posted image  komaj naštela 10 gibov čez dan in to od kar sem prve gibe začutila-je bila velika lenobka glede gibanja od začetka do konca nosečnosti...

No zdej v drugo pa je skoz neko kobacanje...tko da je to čist odvisno tud od same nosečnosti-sej so vse različne...

Mene pa tam spodaj matra že kak teden...evo dans pa je blo mal preveč pospravljanja mi je pa na križ vžgal...

Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.6.2009 16:52:21   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Rakec nastopi z 22-tim...devica je pa do 21-ga...jaz tud navijam za rakca ,je karin rakec pa naj bo še piko...če je do dans počakal naj lepo prosim še do jutri pozno v noč...

Saj bo...pa a nisva midve rekli da tam, po 29. greva? Kam se pa zdaj mudi?

Sva sva nič bat...

A veste kaj si je zadnjič moj zmislu, ko so ga vprašali kdaj bo ? Čisto resno, da sva prestavila rok na septembra, ker sva se odločila da greva še prej na morje .
In pol meni v avtu- kakršno vprašanje tak odgovor...

user posted image  sej ma prav..zdej grejo tud men že na živce...kaj sej bojo dubl sms-je vsi...tko da res ne vem zakaj tok spraševanja...in pol pred karin to skoz sprašujejo pa pol še njo direkt kaj bo dubla al bratca al sestrico in mi je že kr bed k se vse sam okol dojenčka vrti...je bla prejšn dan kr mal slabe volje...

Meni gredo tudi na živce...vsak dan isto-a je že? A sta že tam? Samo preverjamo,če so že popadki...halooouser posted image . Ja kaj mislijo,da bom vse poklicala, ko bom imela 1popadek al kaj ? No, če jih bodo namesto mene predihavali in prenašali bolečino, lahko pridejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.6.2009 17:48:27   
loveforever
joj kak čudno vreme jutri je v mladem znajo bit moški tečniuser posted image user posted image

zdle mi je sestra prinesla en krožnik samega peciva in torto mmmm njami kak je dobrauser posted image  sem se nabasala prj pa en topo sendvič samo s sirom pojedla,... me zanima koliko kg mam, zdj nč več ne tehtajo.... hm mogoč pa se pred porodom še kje stehtam ker moja tehtnica vsakič drgač pokaže

ojojoj kak me šravfa, opridem na wc pa nč ne gre vn,    nevem če ni malo psiheuser posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.6.2009 18:29:17   
bamoocham
Dan.

Js sem si pa mlečn gres skuhala zdjle, nisem ga jedla že celo večnost.

Loveforever, ti boš jutri cartala!!! Ti povem!

Js sem danes dobla že cel kup smsov, pa klice, pa celo mojo mamo so šle tete klicat, če je že kaj al še ni...v glavnemuser posted image user posted image user posted image Res tk ko da ne boma javila, ko bo!!

Js grem pa malo prečekirat net, se beremo potem kaj.
A Kaminek se je javila?

Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.6.2009 18:54:56   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

me zanima koliko kg mam, zdj nč več ne tehtajo.... hm mogoč pa se pred porodom še kje stehtam ker moja tehtnica vsakič drgač pokaže

Jaz sem se do petka, ko sem imela PDP vsak teden tehtala..no,v petek zjutraj sem mela +13kg, sedaj ko pa naše dete noče ven, pa se dobesedno bašem s hrano...tako da bom pridelala žal še kako kilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.6.2009 19:09:01   
bamoocham

user posted image

user posted image   user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

user posted image Marko-sončki

user posted image     user posted image   Jaka- mojjaka

user posted image   Neja-minča

user posted image   user posted image Alja- Goldy

user posted image   user posted image Julija- Kalanteja

user posted image   Bine- Hanuši

user posted image   user posted image   Danaja Tea- Deja777

user posted image Lora- Bačko

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.6.2009 19:21:02   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Loveforever, ti boš jutri cartala!!! Ti povem!

user posted image  ja ja sej bom sam nevem če jutri. ko se uležem mi ful nekej dela po trebuhu ful se vse prestavla in vedno ko se prestavi se mi vse spodaj odpre,... groza zgleda ko bi ta mali prevale delo pa nogo al roko vn potisno pa še ledvice so me začele boletuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.6.2009 19:35:00   
bamoocham
Glih ena je včeraj napisala (se ne spomnim katerauser posted image ), da so jo začele tk kot tebe tut ledvice bolet, potem pa je naslednji dan že cartalauser posted image
Držim pesti, da bo kaj.

Js pa grem pod tuš, oz. se grem kopat (kratko ampak sladko), pa se jutri spet javim, ko bom s pregleda-ko itak grem domov.

Lepo se mejte pa fajn zrihtajte v bolnici! Srečno!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.6.2009 20:32:35   
Naja*
Evo... still here user posted image  rakec bo user posted image  razn če grem 3 tedne čez rok user posted image

Bjondi tuki so podatki za par let:

Vstop Sonca v Raka (preračunano na Greenwich):
2000 - 21.6. 01:48
2001 - 21.6. 07:39
2002 - 21.6. 13:25
2003 - 21.6. 19:12
2004 - 21.6. 00:58
2005 - 21.6. 06:47
2006 - 21.6. 12:27
2007 - 21.6. 18:08
2008 - 21.6. 00:00

2009 - 21.6. 05:47
2010 - 21.6. 11:30
Torej od dons zjutrej 7:47 po našem času so že rakci user posted image

Mala princeska jst ti tud dovolim da me prehitiš user posted image  Ne vem kaj čakaš user posted image  Pa nehaj take slikce gor limat user posted image

Dodi držim pesti za jutr, mogoče se pa res srečava - kaj veš. Sam da mi ne boš talepe sobe zasedla user posted image

Bamoocham jst sm napisala da so me zadnjo noč pred porodom ledvice bolele user posted image

Drugač pa punce - jutr lunca gunca  user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.6.2009 20:46:49   
dodi
Evo mene...še zadnji glas ,ko sem še kinderjajc...jutri bom že cartala svojo štručko...
Bom sporočila Naji in bo ona napisala...če ne bova slučajno skupaj dihali in pihali v porodni...
Ob 8 bom zakorakala skozi vrata porodne...upam,da tam do 12 že pestvam in občudujem malo bitje,ki sedaj še veselo brca pod mojim srčkom...

Punce-držte se in tista ki gre v Rim...naj bo čimmanj boleče in čimbolj srečno doživetje....

Se tipkamo ko pridem nazaj...čaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo

< Sporočilo je popravil dodi -- 21.6.2009 20:47:32 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.6.2009 20:58:22   
Naja*
Dodi srečno!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ma da si ob 10h že fertik user posted image

Ajaaa, morm še tuki povedat... včeri prašam mojga 2 letnega sinčka kako bo ime sestrci, pa pravi da bo DUDA! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.6.2009 22:53:00   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Naja*

Evo... still here user posted image  rakec bo user posted image  razn če grem 3 tedne čez rok user posted image

Bjondi tuki so podatki za par let:

Vstop Sonca v Raka (preračunano na Greenwich):
2000 - 21.6. 01:48
2001 - 21.6. 07:39
2002 - 21.6. 13:25
2003 - 21.6. 19:12
2004 - 21.6. 00:58
2005 - 21.6. 06:47
2006 - 21.6. 12:27
2007 - 21.6. 18:08
2008 - 21.6. 00:00

2009 - 21.6. 05:47
2010 - 21.6. 11:30

Torej od dons zjutrej 7:47 po našem času so že rakci user posted image  

Drugač pa punce - jutr lunca gunca  user posted image user posted image user posted image  

user posted image  user posted image ...jap jutri pa prazna luna...pa da vidmo...zanč je mala_princeska dala en post gor o lunah ,da si preračunaš ,pa mi je prišlo al na luno k je 22-ga al pa na luno 29...no lahko je pa vmes ...bomo vidl...

Dodi srečno jutri zjutraj...

Naja so posrečeni tile malčki user posted image ...

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
22.6.2009 7:10:40   
Mala_princeska
Srečno vsem, pa upam da se kmalu beremo pri "Junijskih sončkih" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi se rihtam za v P, pa da vidim ali me še pošljejo domov.....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
22.6.2009 7:34:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Srečno vsem, pa upam da se kmalu beremo pri "Junijskih sončkih" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počasi se rihtam za v P, pa da vidim ali me še pošljejo domov.....

...dans bi bil pa res že čas ,da dobiš svoj user posted image  v naročje...dobro opravi user posted image ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
22.6.2009 7:38:28   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

...dans bi bil pa res že čas ,da dobiš svoj user posted image  v naročje...dobro opravi user posted image ...

Hvala. user posted image user posted image user posted image

p.s.: od Kaminek žal še ni nobene novičke Kaminek in upam da že cartaš .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 22.6.2009 7:40:52 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
22.6.2009 8:12:13   
Naja*
Srečno Dodi in Mala princeska user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Grem še jst na pregled pa da vidmo kaj bo user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
22.6.2009 8:40:27   
amaya
ja jaz sem še vedno v enem kosu...baje mi jutri sproži...sem odprta, ampak še nič...tako da...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.6.2009 8:43:06   
biba14
Jutrček user posted image
Pri nas tudi še nič user posted image ...če pomislim,da sem imela datum 12.6 (sam mi ga prejšnji G ni popravil v MK, tako da je sedaj "uraden"19.6.) sem v bistvu največja zamudnica. Že v petek je bil piko večji kot za 40tednov...pa še vedno noče ven. Prav zavidam vsem, ki ste že rodile..ne vem kaj je huje-čakanje kdaj bo ali strah kako bouser posted image ( joj sem sitnauser posted image ).
Ja nič, veliko user posted image user posted image user posted image za nas, ki še čakamo.
Pa dobro opravite na pregledih user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?