Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:29:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Mala_princeska-kaj sem pa jaz? Zrak Sorry Btw - držim pesti da bosta z Najo* v pon. čimprej cartali.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:32:00
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: dodi Mala_princeska-kaj sem pa jaz? Zrak Sorry Btw - držim pesti da bosta z Najo* v pon. čimprej cartali. Js bi tut, js bi tut , ko mam glih v pon pregled, pa da ne bom domov hodla nazaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:32:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Hehe mala_princeska, ti kr damo prednost A se je Kaminek že kaj javila? Hvala Kaminek se mi je javila po smsu, da ji je v P dolgčas, da pa se dogaja počasi - voda še odteka, popadki neredni na 20 min in da ji jutri sprožijo, če ponoči ne bo nič. Dajmo Kaminek.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:34:55
|
|
|
|
dodi
|
Ja...upam,da bo ponedeljek čimprej tu...najbolj mučno mi je to čakanje,pa potem popis,klistir,pa CTG...pa da te dajo na "flašo"....potem pa si samo želim,da bi bilo tako hitro,kot je bilo pri drugih dvojčicah,ko so mi tudi sprožili porod...al pa če popadke kar preskočimo in so samo pritiskači in detece na prsih...
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:43:12
|
|
|
|
bamoocham
|
Dodi, a ti si prav dogovorjena že za v ponedeljek al kako?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:45:12
|
|
|
|
dodi
|
Ja...jaz sem naročena na porod. Bi mogla bit v porodni že ob pol sedmih zjutraj,pa sem se zmenila,da pridem ob 8,da spravimo v šolo še otroke...tako,da naše dete bo v ponedeljek rojeno - če se prej ne zmisli sam pokukat na plan...
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 21:58:11
|
|
|
|
bamoocham
|
pol pa res super. Boš kmal cartala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 22:02:23
|
|
|
|
loveforever
|
mala princeska- tudi jaz loveforever sem še med vami si me kr pozabila,... še nisem nikamor šla, sam vete ka vam povem grem 99% stavit da ena jutr rodi sam nevem kera, al dodi, bamoocham al pa al pa mala -princeska, no js ne, čeprav se mi zdi da se zdj k mam ctg v pondelk kr na to zanašam da bom šla, dejansko pa lahko že čez eno uro vse gremo.se sploh tega zavedate??? js se ne se mi lušta goveje župce pa nedeljskega sprehoda,... cartanja z možekom in hčerkico,.... blablabla, pa jest velik,
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 22:04:13
|
|
|
|
loveforever
|
kaminek-upam da se čimprej rešiš muk in kmalu zazibaš svojo malo srečo!! dodi, upam da boš ti tud fajn zrihtala, me kr stisne k se spomnem, kdaj pa v pondeljek maš? pa v kateri porodnišnici??
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 22:15:46
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever grem 99% stavit da ena jutr rodi sam nevem kera, al dodi, bamoocham al pa al pa mala -princeska se mi lušta goveje župce Lejo lejo, sem te pogrešala sem misla, da si šla že. Mala princeska gre a ne sej jo šravfa že, tak da bo počas. Pr men pa sam psiha dela, ker mam jutr rok in zdj bi me pa moglo že kaj bolet, pol pa sam čakam če me bo špiknalo kej. Ma dej si mi lušte naredla z župico-sem rekla mojmu, če jo jutr skuham, ko je na šihtu, ker se mi je ful lušta...pa je on ne bi jedu...eh sam za mene pa se mi je res ne lubi kuhat. Js mam filing da sem že pravi , kr naprej se mi neki lušta no, to ni res!!! Komaj čakam, da rodim, da se vzamem v roke spet, pa da grejo kg dol. Bo težko, ampak bo šlo upam Kje je pa snoopyka kej?
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 20.6.2009 22:17:27 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 23:00:09
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Še eno vprašanje kaj menite o prsnih nastavkih za dojenje in o stekleničkah ? Potrebno kupit prej al počakamo, da vidimo kako bo steklo dojenje oz. če bojo kakšne težave? Jaz nebi kupovala prej,sej vidiš kako steče vsa zadeva pol pa tvojega pošlješ pa ti kupi...jaz nimam nič od tega tudi dude ne... Pri meni je pri karin šele ko sem prišla iz P in se ulegla na kavč prišel prvi naval mleka...ja tam so ji pa eno noč prinesli pač v njihovih flaškah neko zadevo,ker ni in ni bilo še mlekeca... Rakec nastopi z 22-tim...devica je pa do 21-ga...jaz tud navijam za rakca ,je karin rakec pa naj bo še piko...če je do dans počakal naj lepo prosim še do jutri pozno v noč... Naja-jaz se ne obračam več ...spim kak teden sam na levem boku in to na kavču ,tudi vsa tale branja in tipkanja na rr izvajam v leže na levem boku,za oporo hrbta pa imam kavč in je zakon... Veš kaj jaz bi raj za zihr do pondelka počakala na rakca ,čeprav že jutri nastopi...piko si slišal...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 20.6.2009 23:02:45
|
|
|
|
dodi
|
V ponedeljek ob 8 zjutraj v Kranjski porodnišnici.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 0:50:11
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz nebi kupovala prej,sej vidiš kako steče vsa zadeva pol pa tvojega pošlješ pa ti kupi...jaz nimam nič od tega tudi dude ne... Pri meni je pri karin šele ko sem prišla iz P in se ulegla na kavč prišel prvi naval mleka...ja tam so ji pa eno noč prinesli pač v njihovih flaškah neko zadevo,ker ni in ni bilo še mlekeca... Hvala, to sem rabla slišat. Rakec nastopi z 22-tim...devica je pa do 21-ga...jaz tud navijam za rakca ,je karin rakec pa naj bo še piko...če je do dans počakal naj lepo prosim še do jutri pozno v noč... Saj bo...pa a nisva midve rekli da tam, po 29. greva? Kam se pa zdaj mudi? A veste kaj si je zadnjič moj zmislu, ko so ga vprašali kdaj bo ? Čisto resno, da sva prestavila rok na septembra, ker sva se odločila da greva še prej na morje . In pol meni v avtu- kakršno vprašanje tak odgovor...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 0:51:15
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi V ponedeljek ob 8 zjutraj v Kranjski porodnišnici. Dodi, vso srečo... .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 7:32:29
|
|
|
|
dodi
|
Še sem tu...paketek...nič ne dogaja...in naj ostane tako še 24 ur... HVALA LEPA ZA LEPE ŽELJE IN DA MISLITE NAME.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 7:50:01
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Še sem tu...paketek...nič ne dogaja...in naj ostane tako še 24 ur... HVALA LEPA ZA LEPE ŽELJE IN DA MISLITE NAME. Tudi jaz sem še tu, nič ne dogaja . Dodi seveda mislimo nate in na vas!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 7:51:38
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever mala princeska- tudi jaz loveforever sem še med vami si me kr pozabila,... js se ne se mi lušta goveje župce pa nedeljskega sprehoda,... cartanja z možekom in hčerkico,.... blablabla, pa jest velik, Sorry, nosečniški hormoni - pol mi pa katera od vas uide . Nasvet za govejo župco - pojdita s tvojim ven na kosilo! Ajde izkoristite sonček predno rodite!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:16:32
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro!!! jaz sem še tudi tukaj joj sem ful vesela ker je nedelja in sploh ker je sonček, ker boma z mojim popoldan nekam zajadrala, mogoče malo na Roglo ker je drugačen luft:):), danes mi je zabeležilo 41 tedne, in uvod v to da sex pospeši porod, no pa bomo še slončkali mala princeska, dodi- lepo izkoristita " zadnjo nedeljo" kjer koli že,.... pa veliko moči si naberita za jutri bamoocham, ti si pa najbrž še v meževi deželi tudi ti lepo izkoristi nedeljo!!! jutri je ctg, da bo mali buden
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:18:15
|
|
|
|
loveforever
|
haha na tickerju mi piše da mam že 1 dan starega otroka če bo tako fajn da ne bo joka pa nč skrbi tako kot je danes in nč bolečin to j pa fajn
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:20:24
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček Tudi mi smo še vedno 2v1 , ni mu za ven včeraj zvečer me je 2x začelo v križu bolet-taka pekoča bolečina,a se je potem ustavilo . Dodi za ju3. Vedno manj nas je na tem forumu...a druge spite ? Al ste nas prehitele in že rodile ... Naja : jaz se ponoči kar precej menjam iz levega na desni bok, včasih se zalotim celo,da spim na hrbtu...ampak tam mi najbolj odgovarja, ker na boku mi roke mravljinči in mrtvi. Lep dan vam želim
< Sporočilo je popravil biba14 -- 21.6.2009 8:21:25 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:22:17
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever haha na tickerju mi piše da mam že 1 dan starega otroka če bo tako fajn da ne bo joka pa nč skrbi tako kot je danes in nč bolečin to j pa fajn Ha ha...moj je star že 2 dni ,sem raje tickerje dol dala...da mi ne dela skomin
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:24:45
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. Uh, je pasalo spat po tiste glavobolu včeraj. Čeprav bi lahko še kako urico. bom pa potem popoldan šla še malo, pa je Danes imam pa jaz rok! Končno! Pa se tut nč ne dogaja. Tak ko sem rekla, da bomo šle lepo čez rok. Še kavica za vse Moj je pa danes še na šihtu od 10-17h, potem pa do 12.7. na dopustu Tak da je to že 3 al 4 nedelja zdaj, ko sem sama doma. Papa
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:29:28
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Tak da je to že 3 al 4 nedelja zdaj, ko sem sama doma. Moj jo pol prespi, tako da sva skoraj na istem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:29:59
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Tak da je to že 3 al 4 nedelja zdaj, ko sem sama doma. Moj jo pol prespi, tako da sva skoraj na istem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 21.6.2009 8:30:21
|
|
|
|
dodi
|
VIDIŠ...MOJ ROK JE TUDI VČERAJ MINIL POVSEM MIRNO...ah ja...še malo...še čist malo....pa bomo cartale....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?