Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 21:37:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Kak bi pa js zdjle en sladoled iz avtomata...take ko na celjskem sejmu prodajajo.... Lumpa ti pa kar o sladoledu . No, jst grem jutri še sama k zdravniku na CTG, ker nihče od mojih nima cajta zame.....Rok v nedeljo, jst pa še kar mobilna .Se bom kr direkt v porodno zapeljala .
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:13:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k SPOROČA DEJA 777 Danes ob 12.43h je v najino življenje posijalo novo sonce. Rodila se je Danaja Tea, velika 54cm in težka 3930 g. Čestitam! No pa imate parček ...kako lepo!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:18:03
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham 27. Goldy 09.06. 17.06 ALJA 3010 g 48 cm 28. Bačko 09.06. 06.06 LORA 3880 g 53 cm 29. Kalanteja 09.06. 10.06 JULIJA 3270 g 49 cm 30. Meti21 09.06. 12.06 GAJ 3550 g 52 cm 31. Deja777 09.06. 01.06 DANAJA TEA 3940 g 54 cm ======================================================= Čestitke mamicam (in seveda tudi očkom) za vaše novorojenčice in novorojenčka.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:35:35
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Midve boma tk šle med zadnjimi pa še mene zraven prištejta! Sem do sedaj pri obeh prvih do konca vztrajala - ponavadi sva bili kaki dve na koncu tule na temi, tak da se že nisem imela s kom pogovarjat! Po moje zdej ne bo nič drugače. ne vem zakaj, ampak v mislih imam datum 29. 6. za rodit, čeprav imam rok 27. 6. Eh, bi pa že kr šla, ker se nič kaj dobro ne počutim več. Kr spala bi in ležala, potem me pa vse boli. Pa če hodim je vse trdo... Pa še mene prštejta zraven , jaz mam tud občutek da moj ne bo nič prehiteval, ampak se bo lepo držal datuma, konec meseca junija. Počutje zaenkrat OK, mal smo slabokrvni (bo Retafer zdaj pomagal), sicer pa še vedno zelo aktivni in v gibanju. Nimam se kaj pritoževat, tud na trebuh sem se kar navadla . Bomo videli kaj bo na pregledu čez 9 dni.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:44:19
|
|
|
|
*blu*
|
Vas samo pozdravim preden grem spat. Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod. Lepo se imejte in držite pesti.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:44:52
|
|
|
|
bjondi
|
deja777 za konkretno hčerkico...pa sta jo končno dočakala...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:46:28
|
|
|
|
bjondi
|
blu-evo en ,da bo čimprej minilo...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 22:58:33
|
|
|
|
Lsica
|
blu - držimo pesti, da bo šlo jutri vse tako kot si želiš... lenika, tebi tudi. Pa čimprej še nam sporočita veselo novico.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 9.6.2009 23:55:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Mala princeska, če nameravata otroka nositi oba z možem, potem je ravno sling z obroči najboljša izbira. Hotsling (ki je btw tudi predrag, ko bi ve vedele nabavno ceno, ampak kaj čmo, zaslužit je potrebno ) in trakovi so po velikosti - recimo ti in tvoj mož ne bi mogla uporabljati enakega, ampak bi morala kupiti vsaj svoj. Nosi me je samo do 9kg teže - ne priporočam, ta sleppy wrap pa kar hvalijo, ampak jaz ga nisem probala pa ne vem. Meni nasplošno tele stvarčice z elastenom ne sedejo, ker sem imela na probi en hotsling z elastenom, ko je bil Arsen star kakšno leto, imel je cca 10kg in ko sem ga nosila je bil v roku pol ure pouch raztegnjen, otrok pa tam nekje pri kolenih in potem te boli hrbtenica ko . Otrok, ki ga nosiš mora bit nad tvojim popkom, takrat je nošnja najbolj udobna in ne obremenjuje hrbtenice.
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 5:54:03
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro!! danes sem pa prva, ja naporen dan me čaka tako da sem mogla zgodaj vstat. blu- drži se danes vso srečo ti želim in pa seveda kasnejših užitkov ob cartanju tvojega sončka!!!! joj sej ne morem verjet, še 10 dni!!! pa sem si včasih misla lej talema pa še sam 10 dni do konca kako ji velja, le kdaj bomjaz tak daleč prišla,.... pa evo ga mene tu.. no js sem malo prezgodnja da vam časti kavico, pa kljub temu eno kratko za tiste ki že bedite nevem če ne bom šla malo na travnik z grabljam strašit, pa se mi začne kaj dogajat------- aja nemorm ko morem bamoocham počakat---- a mi prideš pomagat?? pridne bodite se slišmo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 6:47:32
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Loveforever dobro jutro. Jaz sem tudi že od takrat, kot ti pokonci, sam ne prostovoljno! Viš ga vraga, jaz bi tudi lahko šla krmo obračat, sam kaj ko je pri nas večina v bregih, potem pa imam trebuh čist trd, če po bregu hodim, pa noge me ful bolijo...je res že čist nizko zgleda. Drugače pa tudi jaz srkam kavico in čakam, da odpremim tavečjadva v vrtec...
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 7:15:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod. Lepo se imejte in držite pesti. *blu* srečno na poti k cartanju vaše štručke!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 7:24:56
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Mala princeska, če nameravata otroka nositi oba z možem, potem je ravno sling z obroči najboljša izbira. Otrok, ki ga nosiš mora bit nad tvojim popkom, takrat je nošnja najbolj udobna in ne obremenjuje hrbtenice. Skuštrana hvala za nasvete iz prve roke. Jaz sem pa mislila da je raztegljiva varijanta kao najboljša, se vidi da še nič od tega nisem še sprobala. Verjetn zdej čez poletje glih črnega ne smem kupit, ker bo potem prevroče v njem. Se pravi so najboljši potem tile? Sem te prav zastopila Skuštrana? A so rabljeni dobro ohranjeni - se ne natrgajo ali je bolje ganz novega kupit? No vsekakor eno tako zadevico takoj po porodu naročim, samo da izberem barvo .
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 7:35:00
|
|
|
|
fragola
|
Dobro jutro punce, spet je ena taka čudna noč za mano, sem bolj slabo spala!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 7:43:18
|
|
|
|
amaya
|
fragola se ti pridružujem....lahko bi si školjko v sobi montirala...sem študirala spat v dnevni pa mi je ura tiktakala na uho in sem se pobrala nazaj v sobo...ob 7 pa mali...joj....spanjeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 7:52:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ajej mamike pa ravno zdaj, ko bi se morale malo naspati..... Nč pri tej kablariji ne najdem pravega, da bi moj buši iz fotiča gor nalovdala. Se moram malo potrudit. Vsem en lep sončen dan!
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 8:33:35
|
|
|
|
tej_a
|
Oj punce, po nekaj dnevih - sem bla brez interneta - joj joj, kot bi bila naga! Vidim, da se pridno vrstimo - čestitke vsem, ki že pestvate!!! Mi je šlo kr na jok ob slikicah... Ste pa zgodnje nekatere danes! Že pred 6! Me vsaj malo potolaži, ko se mi zdi, da ni fer, da mene tamala zbuja malo pred sedmo Študiram, da bom klicala G, če lahko pridem na kak CTG - kot vem, bi ga mogla imet na 1 teden, jaz sem ga imela pa nazadnje (v bistvu edinkrat, pa še to zato, ker sem jest jamrala, da mi trebuh tako otrdeva!) 27.5.! Naslednjič me je pa naročila na rok - 19.6.! Njena razlaga je, da če ni kej izrednega, ne naroča tako pogosto, ker ima tako veliko nosečk.. Ve verjetno hodite na 1 teden do roka, po roku pa na 2 dni?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 8:55:52
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a Študiram, da bom klicala G, če lahko pridem na kak CTG - kot vem, bi ga mogla imet na 1 teden, jaz sem ga imela pa nazadnje (v bistvu edinkrat, pa še to zato, ker sem jest jamrala, da mi trebuh tako otrdeva!) 27.5.! Naslednjič me je pa naročila na rok - 19.6.! Njena razlaga je, da če ni kej izrednega, ne naroča tako pogosto, ker ima tako veliko nosečk.. Ve verjetno hodite na 1 teden do roka, po roku pa na 2 dni? Danes bo že moj 3. CTG, rok pa14.6., tak da ne vem ali me bo gin. že v P poslala na naslednjega , pa upam da bo danes pogledala moje stanje tam spodaj, če sem kaj odprta (pravi da to nekako na rok opravijo). Tej_a, če ti otrdeva buši, ji kar zateži če lahko prideš na CTG, saj je nič ne stane tvoje gin.? Kam pa hodiš da je taka gužva?
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 8:58:38
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutrooo. Eh spanje,... Js zaspat nisem mogla, naši pupiki nič ni pasalo, se je kr obračala neki, pa mi tišala v mehur glavico, tak da sem bila kot na žaru (sem se skos obračala). Ko sem uspela zaspat, sem že dobila brcike..pa sem jo celo noč čutila, proti jutru se pa nisem dala in sem lepo spala do pol 9h. Ona še pa kr razgraja noter Sej prav kr naj. Še 11 dni. tej_a, veš mene niti 1x še ni dala gin na CTG, tak da sploh ne vem, pri čem sem. Mi bo danes povedala, ko imam pregled ob 13:15, če se kej dogaja, ampak na CTG tk verjetn ne grem. Mi bo povedala, a bom še pr njej, ali bom začela v bolnico hodit na preglede...Pač ima tako politiko dela in ne morem tu kaj naredit. Loveforever, ti pridem pomagat ja, ker bi ziher blo potem kaj. Sem se včeraj igrala z nečakom (sma žogo brcala) in ti povem, da mi je trebuh ful otrdeval, tk da ni vrag, da mi tale vaša trava in grabljenje ne bi sprožli poroda povej, kje si doma, pa se narišem tam Danes bom pa naredla verjetn domač sladoled, ker se mi ga res lušta! Verjetn kakega borovničevega.. Mala_princeska, a n da sem lumpa če je taka škoda, nikjer se ne da dobit več onega sladoleda na avtomat (vsaj pr nas ne). Kolk se bo danes rodilo? Upam, da čimveč
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 9:15:01
|
|
|
|
kaminek
|
dobro jutro še od mene! zgleda, da so na pot krenile pupike in da nam tud one povzročajo malo nespanja. danes oz. ponoči sm tud jst slabo spala, se je premetavala tako, kot da želi vse izkoristit in me ziher preizkuša. ob treh zjutrej pa nism mogla več, sm se vstala, si skuhala čaj in šla gledat TV. ob pol sedmih sm šla pa nazaj spat, a do pol devetih sm šla še 3x na WC, ker se je tolk naprezala in tiščala v mehur, da je joj. danes ima pa moja mami 60. let in vam povem, da si izredno močno želi, da bi danes dobila vnukinjo. sej je še čas tam do polnoči, mar ne? princesi: upam, da ti CTG kej pokaže, pa greš ti dons v P, jutr pa men neki pokaže in pridem za tabo. a ni dober načrt?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 9:32:30
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro... vidim, da ste vse pripravljene, da bi že šle, jaz pa neeee.... Men je še čist v redu tko. Mogoče me je pa sam mal strah. Pa ja no, jaz mam le še mal več pred sabo, še 19 dni. Vsem ki imate danes dogajanje želim lepo izkušnjo in zdrave ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 9:33:54
|
|
|
|
skuštrana
|
Dobro jutro... Nespanje, se vam pridružim, s tem da jaz vsak, ko grem spat (recimo ob 2 ponoči) potem še kar ok spim... Mala princeska, he, he, si našo Desetko07 Jasno gor prilepila Rabljeni slingi so čisto ok, to se nič ne uniči. Veš, te stvari je najboljše probat, ker nekateremu odgovarja to, drugemu ono...Ma, kaj pa vem, meni odgovarja vse Je pa s temi obroči tako, da je full simp, ko enkrat obvladaš, pa strah te ne sme bit, da bo otrok padel ven, ker ne bo Joj, jaz sem pa včeraj zvečer ob 8 prišla na pregled in vrata zaprta, vse temno..In seveda sem zgrešila datum za 24 ur Nosečka, nosečka, ni kaj.... Razmišljam, da bi danes Lizo peljala k frizerju, da še to rešimo...Hm, bom videla Arsena ne smem, mi mož ne dovoli
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 9:44:12
|
|
|
|
mojjaka
|
Pozdravljene punce!!! Najprej hvala vsem za čestitke in lepe želje! Midva sva končno doma...pa sem mogla prit malo pokukat sem gor. kar ne morem verjet koliko junijskih dojenčkov že imamo ČESTITKE VSEM MAMICAM!!! Jaka je tako zlat fant, pridno spančka, le za jest je tak lenušček in se kr namatramo zraven hranjenja, pa kupčka nikakor noče podirat, tako da nas potem pa cuka in šravfa...pa bomo že.cartlamo se in lubčkamo in smo neskončno srečni!!!! Se vam še kaj javim, za prebrat vse ne bo časa, držim pesti za vse, ki čakate in vam želim da čimprej občutite to neskončno srečo, ko dobite v naročje svoje srčke!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 10:00:20
|
|
|
|
skuštrana
|
napaka Mala princeska, imaš ZS
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.6.2009 10:07:08 >
|
|
RE: Junijke 2009 - 3.del 10.6.2009 10:07:08
|
|
|
|
tej_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Tej_a, če ti otrdeva buši, ji kar zateži če lahko prideš na CTG, saj je nič ne stane tvoje gin.? Kam pa hodiš da je taka gužva? Dravlje, dr. Babnikova... Bom poklicala, da bi rada prišla še na en CTG, pa da vidmo reakcijo :-) :-) Res se mi zdi predolga za čakat! Skor cel mesec!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?