|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
9.6.2009 21:37:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Kak bi pa js zdjle en sladoled iz avtomata...take ko na celjskem sejmu prodajajo....

Lumpa ti pa kar o sladoledu user posted image user posted image user posted image .

No, jst grem jutri še sama k zdravniku na CTG, ker nihče od mojih nima cajta zame.....Rok v nedeljo, jst pa še kar mobilna user posted image .Se bom kr direkt v porodno zapeljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 526
9.6.2009 22:13:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

SPOROČA DEJA 777

Danes ob 12.43h je v najino življenje posijalo novo sonce. Rodila se je Danaja Tea, velika 54cm in težka 3930 g.

Čestitam! No pa imate parčekuser posted image ...kako lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 527
9.6.2009 22:18:03   
Lsica

27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm  user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
=======================================================

Čestitke mamicam (in seveda tudi očkom) za vaše novorojenčice in novorojenčka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 528
9.6.2009 22:35:35   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Midve boma tk šle med  zadnjimi

pa še mene zraven prištejta! Sem do sedaj pri obeh prvih do konca vztrajala - ponavadi sva bili kaki dve na koncu tule na temi, tak da se že nisem imela s kom pogovarjat! user posted image
Po moje zdej ne bo nič drugače. ne vem zakaj, ampak v mislih imam datum 29. 6. za rodit, čeprav imam rok 27. 6. Eh, bi pa že kr šla, ker se nič kaj dobro ne počutim več. Kr spala bi in ležala, potem me pa vse boli. Pa če hodim je vse trdo...

Pa še mene prštejta zravenuser posted image , jaz mam tud občutek da moj user posted image ne bo nič prehiteval, ampak se bo lepo držal datuma, konec meseca junija. Počutje zaenkrat OK, mal smo slabokrvni (bo Retafer zdaj pomagal), sicer pa še vedno zelo aktivni in v gibanju. Nimam se kaj pritoževat, tud na trebuh sem se kar navadlauser posted image . Bomo videli kaj bo na pregledu čez 9 dni.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
9.6.2009 22:44:19   
*blu*
Vas samo pozdravim preden grem spat.
Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod.
Lepo se imejte in držite pesti.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
9.6.2009 22:44:52   
bjondi
user posted image  deja777 za konkretno hčerkico...pa sta jo končno dočakala...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
9.6.2009 22:46:28   
bjondi
blu-evo en user posted image  ,da bo čimprej minilo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 532
9.6.2009 22:58:33   
Lsica
blu - držimo pesti, da bo šlo jutri vse tako kot si želiš...user posted image

lenika, tebi tudi. user posted image

Pa čimprej še nam sporočita veselo novico.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.6.2009 23:55:45   
skuštrana
Mala princeska, če nameravata otroka nositi oba z možem, potem je ravno sling z obroči najboljša izbira. Hotsling (ki je btw tudi predrag, ko bi ve vedele nabavno ceno, ampak kaj čmo, zaslužit je potrebno user posted image ) in trakovi so po velikosti - recimo ti in tvoj mož ne bi mogla uporabljati enakega, ampak bi morala kupiti vsaj svoj. Nosi me je samo do 9kg teže - ne priporočam, ta sleppy wrap pa kar hvalijo, ampak jaz ga nisem probala pa ne vem. Meni nasplošno tele stvarčice z elastenom ne sedejo, ker sem imela na probi en hotsling z elastenom, ko je bil Arsen star kakšno leto, imel je cca 10kg in ko sem ga nosila je bil v roku pol ure pouch raztegnjen, otrok pa tam nekje pri kolenih in potem te boli hrbtenica ko user posted image . Otrok, ki ga nosiš mora bit nad tvojim popkom, takrat je nošnja najbolj udobna in ne obremenjuje hrbtenice. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.6.2009 5:54:03   
loveforever
dobro jutro!!

danes sem pa prva, ja naporen dan me čaka tako da sem mogla zgodaj vstat.

blu- drži se danes vso srečo ti želim in pa seveda kasnejših užitkov ob cartanju tvojega sončka!!!!

joj sej ne morem verjet, še 10 dni!!! pa sem si včasih misla lej talema pa še sam 10 dni do konca kako ji velja, le kdaj bomjaz tak daleč prišla,.... pa evo ga mene tu..user posted image

no js sem malo prezgodnja da vam časti kavico, pa kljub temu eno kratko za tiste ki že bediteuser posted image user posted image

nevem če ne bom šla malo na travnik z grabljam strašit, pa se mi začne kaj dogajat------- aja nemorm ko morem bamoocham počakat---- a mi prideš pomagat??user posted image user posted image

pridne bodite se slišmo

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 535
10.6.2009 6:47:32   
Naty*Taja
Loveforever dobro jutro. Jaz sem tudi že od takrat, kot ti pokonci, sam ne prostovoljno! user posted image Viš ga vraga, jaz bi tudi lahko šla krmo obračat, sam kaj ko je pri nas večina v bregih, potem pa imam trebuh čist trd, če po bregu hodim, pa noge me ful bolijo...je res že čist nizko zgleda.
Drugače pa tudi jaz srkam kavico in čakam, da odpremim tavečjadva v vrtec...

MONTIGNAC

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.6.2009 7:15:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Jutri zjutraj grem v P, da mi sprožijo porod.
Lepo se imejte in držite pesti.

*blu* srečno na poti k cartanju vaše štručke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
10.6.2009 7:24:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mala princeska, če nameravata otroka nositi oba z možem, potem je ravno sling z obroči najboljša izbira. Otrok, ki ga nosiš mora bit nad tvojim popkom, takrat je nošnja najbolj udobna in ne obremenjuje hrbtenice. 

Skuštrana hvala za nasvete iz prve roke. Jaz sem pa mislila da je raztegljiva varijanta kao najboljša, se vidi da še nič od tega nisem še sprobala.user posted image
Verjetn zdej čez poletje glih črnega ne smem kupit, ker bo potem user posted image prevroče v njem. user posted image user posted image

Se pravi so najboljši potem tile? Sem te prav zastopila Skuštrana? user posted image user posted image

A so rabljeni dobro ohranjeni - se ne natrgajo ali je bolje ganz novega kupit? user posted image user posted image

No vsekakor eno tako zadevico takoj po porodu naročim, samo da izberem barvo user posted image user posted image .

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 538
10.6.2009 7:35:00   
fragola
Dobro jutro punce, spet je ena taka čudna noč za mano, sem bolj slabo spala!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 539
10.6.2009 7:43:18   
amaya
fragola se ti pridružujem....lahko bi si školjko v sobi montirala...sem študirala spat v dnevni pa mi je ura tiktakala na uho in sem se pobrala nazaj v sobo...ob 7 pa mali...joj....spanjeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 540
10.6.2009 7:52:20   
Mala_princeska
Ajej mamike user posted image user posted image user posted image pa ravno zdaj, ko bi se morale malo naspati.....

Nč pri tej kablariji ne najdem pravega, da bi moj buši iz fotiča gor nalovdala. user posted image Se moram malo potrudit.

Vsem en lep sončen dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 541
10.6.2009 8:33:35   
tej_a
Oj punce, po nekaj dnevih - sem bla brez interneta - joj joj, kot bi bila naga! user posted image

Vidim, da se pridno vrstimo - čestitke vsem, ki že pestvate!!!user posted image  Mi je šlo kr na jok ob slikicah...user posted image

Ste pa zgodnje nekatere danes! Že pred 6!user posted image  Me vsaj malo potolaži, ko se mi zdi, da ni fer, da mene tamala zbuja malo pred sedmo user posted image

Študiram, da bom klicala G, če lahko pridem na kak CTG - kot vem, bi ga mogla imet na 1 teden, jaz sem ga imela pa nazadnje (v bistvu edinkrat, pa še to zato, ker sem jest jamrala, da mi trebuh tako otrdeva!) 27.5.! Naslednjič me je pa naročila na rok - 19.6.!

Njena razlaga je, da če ni kej izrednega, ne naroča tako pogosto, ker ima tako veliko nosečk..

Ve verjetno hodite na 1 teden do roka, po roku pa na 2 dni?

Neposredna povezava do sporočila: 542
10.6.2009 8:55:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

Študiram, da bom klicala G, če lahko pridem na kak CTG - kot vem, bi ga mogla imet na 1 teden, jaz sem ga imela pa nazadnje (v bistvu edinkrat, pa še to zato, ker sem jest jamrala, da mi trebuh tako otrdeva!) 27.5.! Naslednjič me je pa naročila na rok - 19.6.!

Njena razlaga je, da če ni kej izrednega, ne naroča tako pogosto, ker ima tako veliko nosečk..

Ve verjetno hodite na 1 teden do roka, po roku pa na 2 dni?

Danes bo že moj 3. CTG, rok pa14.6., tak da ne vem ali me bo gin. že v P poslala na naslednjega user posted image user posted image , pa upam da bo danes pogledala moje stanje tam spodaj, če sem kaj odprta (pravi da to nekako na rok opravijo).

Tej_a, če ti otrdeva buši, ji kar zateži če lahko prideš na CTG, saj je nič ne stane tvoje gin.? user posted image user posted image Kam pa hodiš da je taka gužva? user posted image user posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.6.2009 8:58:38   
bamoocham
Jutrooo.

Eh spanje,...

Js zaspat nisem mogla, naši pupiki nič ni pasalo, se je kr obračala  neki, pa mi tišala v mehur glavico, tak da sem bila kot na žaru (sem se skos obračala). Ko sem uspela zaspat, sem že dobila brcike..pa sem jo celo noč čutila, proti jutru se pa nisem dala in sem lepo spala do pol 9h. Ona še pa kr razgraja noteruser posted image Sej prav kr naj. Še 11 dni.

tej_a, veš mene niti 1x še ni dala gin na CTG, tak da sploh ne vem, pri čem sem. Mi bo danes povedala, ko imam pregled ob 13:15, če se kej dogaja, ampak na CTG tk verjetn ne grem. Mi bo povedala, a bom še pr njej, ali bom začela v bolnico hodit na preglede...Pač ima tako politiko dela in ne morem tu kaj naredit.

Loveforever,
ti pridem pomagat ja, ker bi ziher blo potem kaj.
Sem se včeraj igrala z nečakom (sma žogo brcala) in ti povem, da mi je trebuh ful otrdeval, tk da ni vrag, da mi tale vaša trava in grabljenje ne bi sprožli porodauser posted image povej, kje si doma, pa se narišem tamuser posted image

Danes bom pa naredla verjetn domač sladoled, ker se mi ga res lušta! Verjetn  kakega borovničevega..
Mala_princeska, a n da sem lumpauser posted image če je taka škoda, nikjer se ne da  dobit več onega sladoleda na avtomat (vsaj pr nas ne).

Kolk user posted image se bo danes rodilo? Upam, da čimvečuser posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.6.2009 9:15:01   
kaminek
dobro jutro še od mene!

zgleda, da so na pot krenile pupike in da nam tud one povzročajo malo nespanja. danes oz. ponoči sm tud jst slabo spala, se je premetavala tako, kot da želi vse izkoristit in me ziher preizkuša. ob treh zjutrej pa nism mogla več, sm se vstala, si skuhala čaj in šla gledat TV. ob pol sedmih sm šla pa nazaj spat, a do pol devetih sm šla še 3x na WC, ker se je tolk naprezala in tiščala v mehur, da je joj.

danes ima pa moja mami 60. letuser posted image in vam povem, da si izredno močno želi, da bi danes dobila vnukinjo. sej je še čas tam do polnoči, mar ne?user posted image

princesi: upam, da ti CTG kej pokaže, pa greš ti dons v P, jutr pa men neki pokaže in pridem za tabo. a ni dober načrt?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 545
10.6.2009 9:32:30   
Lsica
Dobro jutro...

vidim, da ste vse pripravljene, da bi že šle, jaz pa neeee....

Men je še čist v redu tko. Mogoče me je pa sam mal strah. Pa ja no, jaz mam le še mal več pred sabo, še 19 dni.

Vsem ki imate danes dogajanje želim lepo izkušnjo in zdrave user posted image ...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.6.2009 9:33:54   
skuštrana
Dobro jutro...

Nespanje, se vam pridružim, s tem da jaz vsak, ko grem spat (recimo ob 2 ponoči) potem še kar ok spim...

Mala princeska, he, he, si našo Desetko07 Jasno gor prilepila user posted image user posted image Rabljeni slingi so čisto ok, to se nič ne uniči. Veš, te stvari je najboljše probat, ker nekateremu odgovarja to, drugemu ono...Ma, kaj pa vem, meni odgovarja vse user posted image Je pa s temi obroči tako, da je full simp, ko enkrat obvladaš, pa strah te ne sme bit, da bo otrok padel ven, ker ne bouser posted image

Joj, jaz sem pa včeraj zvečer ob 8 prišla na pregled in vrata zaprta, vse temno..In seveda sem zgrešila datum za 24 uruser posted image user posted image user posted image Nosečka, nosečka, ni kaj....

Razmišljam, da bi danes Lizo peljala k frizerju, da še to rešimo...Hm, bom videlauser posted image Arsena ne smem, mi mož ne dovoliuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 547
10.6.2009 9:44:12   
mojjaka
Pozdravljene punce!!!
Najprej hvala vsem za čestitke in lepe želje!
Midva sva končno doma...pa sem mogla prit malo pokukat sem gor. kar ne morem verjet koliko junijskih dojenčkov že imamouser posted image user posted image user posted image
ČESTITKE VSEM MAMICAM!!!

Jaka je tako zlat fant, pridno spančka, le za jest je tak lenušček in se kr namatramo zraven hranjenja, pa kupčka nikakor noče podirat, tako da nas potem pa cuka in šravfa...pa bomo že.cartlamo se in lubčkamo in smo neskončno srečni!!!!
Se vam še kaj javim, za prebrat vse ne bo časa, držim pesti za vse, ki čakate in vam želim da čimprej občutite to neskončno srečo, ko dobite v naročje svoje srčke!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 548
10.6.2009 10:00:20   
skuštrana
napaka

Mala princeska, imaš ZS user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.6.2009 10:07:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 549
10.6.2009 10:07:08   
tej_a
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Tej_a, če ti otrdeva buši, ji kar zateži če lahko prideš na CTG, saj je nič ne stane tvoje gin.? user posted image user posted image Kam pa hodiš da je taka gužva? user posted image user posted image

Dravlje, dr. Babnikova...

Bom poklicala, da bi rada prišla še na en CTG, pa da vidmo reakcijo :-) :-) Res se mi zdi predolga za čakat! Skor cel mesec!

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?