|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spuščanje športnega dela vozička v ležeč položaj
2.6.2009 17:50:21   
kerala
Zanima, koliko se vam zdi pomembno, da se športni del vozička spusti iz pravokotnega v vodoravni položaj. Ne predstavljam si najbolje, kakšen je položaj otročka, ki spi z nogicami dvignjenimi, se mi zdi da se na bok sploh ne more obrniti. Vem, da od rojstva naprej tak sploh ni primeren, za tisti čas namravam kupiti košaro.

Predvsem me zanimajo izkušnje tistih, ki tak voziček uporabljate - npr. Quinny buzz in podobni. Bi ga še enkrat kupile ali bi se raje odločile za takega, ki se spusti?

Jaz se še vedno odločam katerega bi kupila, pa sem od začetka vse tiste, ki se niso spustili, takoj izločila. Zdaj se mi pa par takih zdi zelo lušnih, poleg Buzza še Concord Neo, pa tudi Brevi Ovo mi je všeč.

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spuščanje športnega dela vozička v ležeč ...
2.6.2009 18:23:05   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Ne predstavljam si najbolje, kakšen je položaj otročka, ki spi z nogicami dvignjenimi, se mi zdi da se na bok sploh ne more obrniti. Vem, da od rojstva naprej tak sploh ni primeren, za tisti čas namravam kupiti košaro.

Ne razumem, kako to misliš, da ima nogice višje? Saj če se športni del ne spusti čisto v iztegnjeni kot, potem ima malo višje glavico, a ne?user posted image

Men se je zdelo kar pomembno, da bo spal v košari, prav mi bo prišla tudi v hiši, ker imam kuhinjo v nižjem nadstropju, sobe pa gor in sem vzela PP P3 3 v 1.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2009 19:32:32   
kerala
Ja seveda je pomembno, da na začetku spi v košari, zato jo bom v vsakem primeru kupila.

Samo enim vozičkom se naslon športnega dela spusti ločeno od sedečega dela, ki ostane vodoraven, nogice se dvignejo, tako da detece leži na ravni površini. Nekateri vozički pa imajo športni del negibljiv in naslon se ne spušča ločeno - tako kot prej otroček sedi, se potem spusti dol, tako da je rita najnižja, glava in nogice pa višje. A veš kaj mislim?

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 19:42:31   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kerala

Ja seveda je pomembno, da na začetku spi v košari, zato jo bom v vsakem primeru kupila.

Samo enim vozičkom se naslon športnega dela spusti ločeno od sedečega dela, ki ostane vodoraven, nogice se dvignejo, tako da detece leži na ravni površini. Nekateri vozički pa imajo športni del negibljiv in naslon se ne spušča ločeno - tako kot prej otroček sedi, se potem spusti dol, tako da je rita najnižja, glava in nogice pa višje. A veš kaj mislim?

Če ima otrok nogice kvišku, ni nič narobe, glavno je da je hrbtenica v ležečem položaju. Mi imamo tak voziček in sem vprašala pediatrinjo in mi je tako rekla.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 20:51:45   
želva
Če bi še enkrat izbirala, bi definitivno izbrala takega, da gre v čisto ležeči položaj. Doma imam tri vozičke user posted image in sem kot vsaka mamica že doktorirala iz vozičkov. Prvi, mi je bil težak za šofirat, ampak je imel super sedež, res širok, udoben, vse do ležečega.Drugi se neverjetno lahko šofira, samo je sedež tak štorast, da otrok težko sedi nori dokler ni res res stabilen v sedenju. Te dva bi skombinirala in bi imela popolnega.

Pravijo pa,da so ala buzz zelo udobni in da dojenčki notri fino sedio.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 21:07:06   
Anonimen
Men je bil pa Buzz ful všeč, potem všeč mi je bil tudi Bugaboo, pa Slider ... samo so izviseli pri izboru ravno zaradi tega ko otroku v ležečem položaju noge v luft štrlijo. Si ne predstavljam da bi sama spala tako, tako da tudi otroku tega ne privoščim.

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 21:27:34   
metka_zone
Jaz sem imela GT3 in zame ni primerjave.Je lahko čisto v ležečem položaju,vse se regulira in nisem imela košare.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2009 7:38:24   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Men je bil pa Buzz ful všeč, potem všeč mi je bil tudi Bugaboo, pa Slider ... samo so izviseli pri izboru ravno zaradi tega ko otroku v ležečem položaju noge v luft štrlijo. Si ne predstavljam da bi sama spala tako, tako da tudi otroku tega ne privoščim.

Otrok tudi spi v lupinici v položaju lunice, pa v posteljki  na trebuhu z rito kvišku, pa si odrasel človek težko predstavlja tako spanje, ampak je otrokom vseeno zelo udobno, tak da ne moreš na to gledat. In naš je nogice v vozičku dal v tak položaj, da je zgledalo, kot da je v lupinici, nima nobenih problemov z spanjem v vozičku in opažam, da ko se v posteljki prevrne na hrbet, da noge v isti položaj in isto spi, tak da je očitno neki normalnega. Si pa tudi jaz nisem predstavljala, kako lahko tako spi, zato sem pa spraševala tu na RR mamice z izkušnjami in svojega pediatra.Zdaj pa iz lastnih izkušenj vidim, da mu je vseeno udobno. Malo poglej kako tvoj otrok spi ko je na hrbtu, ne vem če spi s stegnjenimi nogami, al pa ne vemuser posted image . Ponavadi imajo malo pokrčene, kolena pa širom narazen, no tako zgleda v vozičku pri nas.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.6.2009 7:41:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2009 8:56:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Malo poglej kako tvoj otrok spi ko je na hrbtu, ne vem če spi s stegnjenimi nogami, al pa ne vemuser posted image .

Ammm ... naša spi s stegnjenimi nogicami in to že od enega drugega meseca naprej. 

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2009 10:48:56   
kerala
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ja, Otika, jaz sem tudi tako razmišljala.
Zdaj sem pa vedno bolj zmedena - če tako drage vozičke, kot je npr. Bugaboo, delajo na tak način, tako zelo narobe tut ne more bit.

Uporabnice, še kako mnenje, prosim...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2009 11:21:50   
Katey
Meni, ko sem izbirala voziček (ki še čaka uporabnika-co), je največ pretehtalo to kar so mi povedale druge mame, ki s tem že imajo izkušnje, sigurno mi je bilo pomembno tudi to koliko se da položit športni del, ampak itak je otroček v športnem delu ko je že malo večji in ne potrebuje popolnoma ravne podlage, za začetek je vsaj meni se zdi, košara kar potrebna.

Jaz sem se odločila za Mutsy 4 rider in se mi zdi super, vsaj kar sem ga imela priložnost videti pri prijateljici, ki ga ima in je zelo zadovoljna.

Glede samega ležanja otroka v vozičku je pa meni jasno da se najbrž vsak namesti kot mu paše, bi pa mu če se le da omogočila čimbolj ravno podlago, in mi te vozički ki imajo dvignjene nogice niso všeč.
Sicer pa kakor komu paše.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2009 12:22:50   
meta21
Sem sicer navdušena uporabnica Jane slalom pro vozička in bi se še enkrat odločila enako (samo lupinice ne bi kupila), ampak, če bi morala izbrat drugega bi sigurno zbrala takega, kjer se športni del vsaj približno da v raven položaj. Že res da je otrok v lupinici tudi v položaju lunca ampak na moji na veliko piše MAX 2h!!!.

Torej, če bi rada hodila na dolge sprehode, kjer lahko otrok tudi dolgo spi, se raje odloči za kaj bolj ravnega. Otrok pa bo, kot so že druge napisale, lahko še vedno držal noge v luft...ali pa ne, kakor mu bo pasalo.

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2009 12:32:40   
Čebel@
meni je full pomembno da gre lahko naslon v ležeči položaj,ker mi mala(3m)takoj zaspi v voziču

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2009 13:27:14   
Sanikaa
Meni je Quinny speedy kar v redu ker športni del lahko spustim , ampak ne gre v popolnoma raven položaj. Dovolj pa , da otrok nemoteno spi in da mu glavica ne pada na ramo. Bolj me moti ker ga precej težko dvignem spet v sedeč položaj. Rabim obe roke in se moram počepnut odzadaj. Mal poglej če ima mehanizem da ga z eno roko sam dvigneš, se mi zdi da bi bilo bolj praktično.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?