Hope2 -> RE: spuščanje športnega dela vozička v ležeč položaj (3.6.2009 7:38:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Men je bil pa Buzz ful všeč, potem všeč mi je bil tudi Bugaboo, pa Slider ... samo so izviseli pri izboru ravno zaradi tega ko otroku v ležečem položaju noge v luft štrlijo. Si ne predstavljam da bi sama spala tako, tako da tudi otroku tega ne privoščim. Otrok tudi spi v lupinici v položaju lunice, pa v posteljki na trebuhu z rito kvišku, pa si odrasel človek težko predstavlja tako spanje, ampak je otrokom vseeno zelo udobno, tak da ne moreš na to gledat. In naš je nogice v vozičku dal v tak položaj, da je zgledalo, kot da je v lupinici, nima nobenih problemov z spanjem v vozičku in opažam, da ko se v posteljki prevrne na hrbet, da noge v isti položaj in isto spi, tak da je očitno neki normalnega. Si pa tudi jaz nisem predstavljala, kako lahko tako spi, zato sem pa spraševala tu na RR mamice z izkušnjami in svojega pediatra.Zdaj pa iz lastnih izkušenj vidim, da mu je vseeno udobno. Malo poglej kako tvoj otrok spi ko je na hrbtu, ne vem če spi s stegnjenimi nogami, al pa ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ponavadi imajo malo pokrčene, kolena pa širom narazen, no tako zgleda v vozičku pri nas.
|
|
|
|