Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:48:31
|
|
|
|
Hope2
|
ko je bil naš prehlajen, sem mu stisnila z inekcijo v vsako nosnico od 2,5-5 ml s močnejšim curkom, da na drugi nosnici ven pride in še pol spucala z aspiratorjem. Čim večkrat na dan. Če ima sam mal zabasan nosek ali mal več muck pa mu nakapam pol ampulce v vsako nosnico in pravtako pucam z aspiratorjem
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.6.2009 16:50:59 >
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kr velik morš dat, jest sm dala včasih po eno ampulo v nosnico, pa babyvac je zakon, brez njega ne vem kako bi
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 16:59:55
|
|
|
|
jutranja rosa
|
Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje. hvala, hvala, hvala
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 17:04:40
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa Najlepša hvala hope2 in Nina7 za uporabna odgovora. Se dojenčkom ne more zaleteti ob takšni količini tekočine v nosku? Aja še to, kakšne aspiratorje uporabljate....jaz imam takega, ko je treba z usti poskrkat iz noska, pa mi ne gre najbolje. hvala, hvala, hvala menjaj za baby vac
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 17:49:27
|
|
|
|
Nina00
|
Pazi samo, da mu ne čistiš nosu takoj po hranjenju, ker baje, da lahko zato bruha.
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 19:27:22
|
|
|
|
jutranja rosa
|
hvala, bom upoštevala....me spravlja ob pamet tale prehlad...pa saj veste kako je to :(
|
|
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 20:55:06
|
|
|
|
čebelica01
|
kupi v lekarni raje razpršilo fiziološka ratopina mislim pa da se reče aqua
< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 2.6.2009 20:58:14 >
|
|
RE: prehlad - fiziološka raztopina 2.6.2009 21:03:14
|
|
|
|
čebelica01
|
aja aqua maris je to razpršilo in je veliko bol učinkovito kot npr. te ampulce . ker iz ampul grejo kaplice in dejansko samo po grlu navzdol . razpršilo aqua maris pa razprši in dejansko se ne prenaša toliko sluza v grlo. in s tem preprečiš še vnetje grla . ko razpršiš naj otrok leži potem pa ga kar dvigni .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.