|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska
20.5.2005 17:52:17   
rozi81
Zadnjič ste nekaj pisale da lahko driska sproži porod.
Zdej me pa zanima ali je to driska, ki jo imaš ne vem en dan ali več in si skos na WC-ju ali je to že dovolj taka da ko greš enkrat na blato in vidiš pač da je samo driska?:ups::ups::ups:

Mal mi je zoprn to spraševat sam nimam nobenga druzga k bi ga to vprašala.:zmeden:

Hvala za odgovore.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Driska
20.5.2005 17:57:00   
SOONka
Hmm ne vem. Prabijo, da povzroci lahko tudi splav..
Lahko pa iz lastnih izkusenj povem tole. Ko pricakujem M in pred tem dobim drisko, cem da bo 100% pisla. Ko pa driske ni bilo, sem pa zanosila... :zmeden::ups:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Driska
20.5.2005 17:58:54   
rozi81
Splav?:zmeden:

Jst sm že v 35t tko da mi če že to povzroča edin porod sproži, splav verjetno malo težje.

No ja no morm rečt da na kej tok groznga sploh ne mislm več.

Lp

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Driska
20.5.2005 18:02:54   
Jančika_
Hmmm....jaz mislim, da bo obratno - ko pride do porodnih krčev, pride posledično tudi do driske. Pri meni je že bilo tako.

Druga stvar pa je kaka bolezen, ki jo spremlja driska, vročina, bruhanje, pa posledično dehidracija....ampak tega pri tebi ni, a ne:). Ena mala driskica te naj nič ne skrbi.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Driska
20.5.2005 18:03:28   
SOONka
Mah ne, saj te nisem hotela nic strasit...
To so punce nekaj tukaj pisale...

..Ampak ves kako je... Ce bi taksne malenkosti lahko skodovale, potem....

Pojej kaksno stvar, ki malo zapre pa bo... Bos vidla, da bo driska hitro minila.
Pa ne se sekirat - se malo pa bos imela pr sebi nekaj najlepsega na svetu.. :duda:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Driska
20.5.2005 18:04:46   
kimi
Pri meni je bilo pa takole prvič zelo me je šrafalo in tudi bruhala sem sprejeli so me v porodnišnico zaradi driske me medtem spustili domov.Kmalu za tem sem pa rodila

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Driska
20.5.2005 21:23:54   
puri
Ne vem,.....mene je ponoči zbudilo zvijanje v trebuhu in ko sem šla na wc, sem imela drisko in rodit sem šla še isti dan!

Pravijo, da driska lahko naznanja porod,....NI PA NUJNO!

LP

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Driska
21.5.2005 12:13:20   
Dadi
Se podpišem pod Jančikin post....Jaz sem preden sem šla rodit doma šla 3-krat na WC in vsakič driskica....no čez par uric sem bila pa v bolnici po klistirju in skoraj nič ni več ven prišlo....telo se pač prištima že samo.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?