Driska (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rozi81 -> Driska (20.5.2005 17:52:17)

Zadnjič ste nekaj pisale da lahko driska sproži porod.
Zdej me pa zanima ali je to driska, ki jo imaš ne vem en dan ali več in si skos na WC-ju ali je to že dovolj taka da ko greš enkrat na blato in vidiš pač da je samo driska?:ups::ups::ups:

Mal mi je zoprn to spraševat sam nimam nobenga druzga k bi ga to vprašala.:zmeden:

Hvala za odgovore.

Lp

SOONka -> Driska (20.5.2005 17:57:00)

Hmm ne vem. Prabijo, da povzroci lahko tudi splav..
Lahko pa iz lastnih izkusenj povem tole. Ko pricakujem M in pred tem dobim drisko, cem da bo 100% pisla. Ko pa driske ni bilo, sem pa zanosila... :zmeden::ups:

rozi81 -> Driska (20.5.2005 17:58:54)

Splav?:zmeden:

Jst sm že v 35t tko da mi če že to povzroča edin porod sproži, splav verjetno malo težje.

No ja no morm rečt da na kej tok groznga sploh ne mislm več.

Lp

Jančika_ -> Driska (20.5.2005 18:02:54)

Hmmm....jaz mislim, da bo obratno - ko pride do porodnih krčev, pride posledično tudi do driske. Pri meni je že bilo tako.

Druga stvar pa je kaka bolezen, ki jo spremlja driska, vročina, bruhanje, pa posledično dehidracija....ampak tega pri tebi ni, a ne:). Ena mala driskica te naj nič ne skrbi.

SOONka -> Driska (20.5.2005 18:03:28)

Mah ne, saj te nisem hotela nic strasit...
To so punce nekaj tukaj pisale...

..Ampak ves kako je... Ce bi taksne malenkosti lahko skodovale, potem....

Pojej kaksno stvar, ki malo zapre pa bo... Bos vidla, da bo driska hitro minila.
Pa ne se sekirat - se malo pa bos imela pr sebi nekaj najlepsega na svetu.. :duda:

kimi -> Driska (20.5.2005 18:04:46)

Pri meni je bilo pa takole prvič zelo me je šrafalo in tudi bruhala sem sprejeli so me v porodnišnico zaradi driske me medtem spustili domov.Kmalu za tem sem pa rodila

puri -> Driska (20.5.2005 21:23:54)

Ne vem,.....mene je ponoči zbudilo zvijanje v trebuhu in ko sem šla na wc, sem imela drisko in rodit sem šla še isti dan!

Pravijo, da driska lahko naznanja porod,....NI PA NUJNO!

LP

Dadi -> Driska (21.5.2005 12:13:20)

Se podpišem pod Jančikin post....Jaz sem preden sem šla rodit doma šla 3-krat na WC in vsakič driskica....no čez par uric sem bila pa v bolnici po klistirju in skoraj nič ni več ven prišlo....telo se pač prištima že samo.

Stran: [1]