kerala
|
eee35, res škoda, tale vajin nagajivček vama bo pa dal vetra... kakorkoli, nekako bo že ven prišel, upam, da čimlažje! Možeki ste pa res pridni, moram še jaz mojemu pokazat kje se nahajamo, daa bo sporočil ko bo kaj novega, oz. bodo kar moje punce verjetno z veseljem za to poskrbele! Jaz se samo še prekladam, imam preveč časa. Pa vsak dan bi šla k telovadbi, mi tako paše, jo pa imamo zdaj samo 2x na teden. Sem pa trenutno tam rekorderka glede velikosti trebuščka, čeprav sem komaj 3. na vrsti za prorod. Joj, ga moram slikat, ma sem lena še za to! Ja, plavat bi šla, to bi bilo najboljše, samo se mi ne da z nobenim dogovarjat, punc ni, moj pa itak nima časa. miška, ma če si tako zelo želiš, glasujem zate, evo , sam ne vem če bo tale moj glas preglasil zakone narave Jaz moram še malo počakat, vsaj še 2 tedna, da končno vsaj približno zaključimo ta gradbena dela okrog hiše, joj, kok mam tega poln kufer! Pa itak da ne bom prej, čeprav se kakega tedenčka manj ne bi branila...