Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Zadnje čase opažam vse več lastnikov psov, ki vozijo pse po nakupovalnih centrih, interspar, tuš, mercator itd A res? Pa je to dovoljeno? Si predstavljaš, da greš z sendvičem iz delikatese do blagajne, pa hops,ostaneš brez njega, pa še česa . Kaj pa vem, lahko so psi lepo vzgojeni, šolani itd., ampak jaz nobenemu psu brez nagobčnika ne zaupam. Se dogaja, da domače napadejo, kaj šele kakšnega nepoznanega. Nikoli ne veš kaj se mu plete po glavi. Posledice pa so lahko usodne. Pa da tekajo po parku, brez povodca mi tudi ni prav. Sam kaj češ, ponavadi je tako, kakšen je lastnik, takšen je pes. Tako, da takšne jaz kar pri miru pustim. Ko je Mala miss bila še dojenček, sem jo peljala v vozičku na sprehod in od nikoder se pojavi pes in gobec direkt v voziček. Jaz kar zamrznila. Lastnik pa potem meni, sej nič ne naredi, je prijazen. Halooo? Pa še to bi vprašala: zakaj pa vozite pse v trgovino za male živali? A zato, da si lahko kaj izberejo? Mislim, kot da tam ni vonjav, pa še razne živali imajo not od ptic do miši..., a to pa nič ne zmede psa? No zgleda, da se vse modernizira, v starih časih so se psi vozili samo na sprehod, sedaj pa zgleda, kot da eni ne morejo niti na wc brez njih.
|