Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Osebno v kakšnem šparu še nisem videla psa, v H&Mu pa že. Mene moti predvsem to, da tisti, ki nosijo pse v naročju ali v torbici, mislijo, da za njih pravila ne veljajo. Bi prav rada videla prodajalke in nakupovalce, če bi jaz prišla noter s svojo 70 kg mrcino. Najbrž bi me pod marš nagnali ven, medtem ko bi se damice s čivavami še vedno sprehajale. Plus tega, jaz spoštujem dejstvo, da nimajo vsi ljudje radi živali. Zato ga ne vlačim s seboj po centrih, po gužvi. Res greva kdaj na kavo, vendar vedno v en kot kjer ni veliko ljudi in da tam ni prehoda. Ker če so ljudje se zgražajo, če leži blizu prehoda pa itak noben ne upa mimo. Me pa zanima kako gledate na kopanje psa v morju? Sem doživela ogromno grdih pogledov. Čeprav mi ni jasno - dlaka je pasja ali človeška - meni je isto. Psi vsaj lulajo ne v morje, tako, kot 90% ljudi. Tako da lahko rečem, da me ne motijo, vendar če že veljajo pravila, naj veljajo za vse lastnike psov. Psi v morju me ne motijo (tudi ribe so v morju, pa kaj čemo zdaj?). Seveda, če so stran od množice ljudi. Koneckoncev gre za to, da pes ne spada med množico, pa naj bo ta v trgovini, na kakšnem shodu, plaži ipd. Pes ima 100x bolj razvit voh, sluh in vid, zato se v množici lahko hitro zmede in reagira živalsko. Mater še meni se zmeša od hrupa, neonskih luči in smrdečih teles.
|