tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek mi smo mel pa včeraj tak direndaj, da je joj. sm si rekla, da jo bom zjutrej polno podojila, naslednji obrok bo pa dodatek (ker nimam dovolj mleka). ja, pa ja de. tamala je hotla zizi in tko ves dan, pa tak jok, k se ni nikol dobr najedla, da sm še jst jokala. tko, da sm se odločla, da jo več ne dam na prsi, ampak si raje iztisnem in ji dam po flaški, ker drugače sploh noče jest po njej. zgleda, da jo čist zmede. dons je hb velik bolš, ker jo nism nč prstavla, čeprav bi jo zelo rada polno dojila, sam enostavn me prehiteva-je za 2 meseca na obrok in to pošten obrok . ah, važn je, da je sita in sva tako obe mirni mi smo dons tud misnli it na bazen, v šmarješke toplice, kjer je naravna gosta senca. moj bi se naplaval, me bi pa No, mi smo imeli tak dan danes. Pa po mojem je kriva vročina in so malčki bolj žejni. Jaz s pomočjo tablet pridelam kar precej mleka in zadnja dva dni popolnoma zavrača flašo. Danes sva se dojila na pol ure ali uro, ampak največ 5 minut, pa je malo zadremal, ko se je zbudil je bil pa jok in vse od začetka. No, jaz ga s flašo zaenkrat še ne silim preveč, ker v teži napreduje primerno in si mislim, da bo že zgrabil flašo, ko bo dovolj lačen (ker je to že delal, ko je bilo mleka manj). Mišel, hvala za link za sling. Pa mislim, da je Lino že pogruntala, kaj delam narobe (mali želi biti v slingu stegnjen, pa ni prostora). Mogoče mu bo pa bolj všeč čez kakšen mesec ali dva, ko ga bom lahko dala pokonci notri. Sem pa tudi sama že brskala po youtubu, ampak me malo moti, ker prikazujejo položaje ali z večjim otrokom, ki že drži glavo pokonci ali pa celo z lutko. Kakrokoli, če bo ratalo, bo, če ne pa ne. Sling sem dobila zastonj in se ne sekiram preveč, če ga v končni fazi ne bom uporabljala. Deja, , res pogumno dejanje. Jaz bi pa taščo nekam poslala...Pa ne bi zdaj pogrevala, sem se že zadnjič malo spucala. Za jutri pa dež napovedujejo in se ne bomo nič vozičkali... Lino je naredila edino pametno, da se je umaknila na morje
|