majana79
|
Čer mamice! Vidim da vas sončki zaposlujejo, tako da ni več toliko časa za klepetanje, kot v nosečnosti. Jaz se nikakor ne spravim več za računalnik, grem samo prebrat pošto, ker sem še vedno utrujena, bo očitno trajalo, da se mi hemoglobin spet zviša na neko normalno raven... Doma ne naredim skoraj nič, ker mi je vse preveč težko in se moram takoj usest... Še dobro da je tako priden in razumevajoč, skoz govori da moram počivat. meni je pa zoprno, ker povsod vidim delo in bi kar nekaj počela. Mi je potem tudi vas kar težko brat, kako greste eni že na sprehode, ipd. Upam da bomo tudi mi kmalu šli, oziroma vsaj mali in oči. Moram v ponedeljek vprašat patronažno kako je s tem... V petek je bila pri nas in ga je tehtala, pa je pridobil v 3 dneh samo 20g, tako da nam je zdaj pustila tehtnico, da ga med in po obroki tehtamo, ter zjutraj. Prejle je prvič pojedel za 40g, tako da mu nisva dodala, je rekla da če poje manj, pa dodamo. Se pozna da je bolj lenivček in da je malce pozno 'dojel' za kaj gre pri dojenju. Je pa tak suhec, pa same nogice so ga. Sva mogla na hitro nakupit še nekaj oblekic št. 50, ker mu je čisto vse preveliko... Drugače pa kar spi, sploh podnevi, ponoči pa malo manj rad, tako da ga ponavadi proti jutru dam kar k nama, ker mi je prevelik napor vstajat (imava turnuse, za njega skrbi dokler ne gre spat, tam okoli 2, potem pa jaz dokler se on ne naspi). Pa umivat se ne mara, tale naš Sem gledala če je premrzlo, pa je patronažna rekla da je dovolj toplo... Očitno ima to po mamici, ker se jaz tudi nisem marala umivat... Aja, a ima katera kak nasvet kaj pomaga proti napihnjenosti? Ampak ne od malega, ampak moji... Imam čisto napet trebuh, tako da me že vse boli, pa vetrove, in mi ni jasno od kje, ker ne jem nič prepovedanega... No zdaj sem se pa 'izjadala', ampak vem da ne boste hude. Btw, a ste ve že naročile vaše pri pediatru? Upam da v Ljubljani ni take gužve s pediatri kot je z osebnimi zdravniki, ginekologi in zobarji...
|