|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
1.11.2009 7:53:10   
Anonimen
dobro jutro!

smo danes malo boljše spali. se je samo 2x zbudila za hranjenje.

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

moj ju lepo oba spravi spat jaz pa ko pridem domov se stuširam in v posteljo.

user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi začnem s ponedeljkom. Kako pa nahrani Danajo?

jaz jo nahranim preden grem. začnemo 2x ob pol 8 in 1x ob 8h, če pa je slučajno kaj sitna ji da malo čaja. drugače pa ponavadi ni potrebe.

manna anej je imel ponavadi po cepljenju bulo na mestu vboda, pa ni bilo nič narobe, opazuj in če se ti bo zdelo da se veča in da ne izgine pokliči k P.

lenika upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image . danaja tudi kašlja ampak se mi ne zdi nekaj hudo.

ali ste že vse dale zimsko vrečo na voziček? jaz jo bom verjetno danes, ker se mi zdi kar mraz zunaj.

lepo nedeljo, mi gremo na kavo in k tašči na kosilo potem pa še na pokopališče in ne bo nič časa za računalnik.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.11.2009 11:49:40   
manna
Dobro jutro..
tudi mi smo se zbudili ponoči najmanj 8x, verjetno pa še več...grozno sploh nevem več kaj naj s tem zbujanjem!?! Ko bi vsaj vedela zakaj se toliko zbuja! Namreč po mojem ne gre za lakoto..nevem..sem spet kot zombi. Je pa tudi drugače danes fuuul sitkana, mogoče je krivo cepljenje. Bula je danes še vidna, ampak manj in ni več tako rdeča, je malo zbledelo vse skupaj. Upam da bo do jutri že v redu.
lenika jooj grozno tole z vašo pupo! user posted image da se čimprej pozdravi! Je bil verjetno fajn šok? Si ne predstavljam kako bi jaz odreagirala..  Kakšen kašelj pa je to, samo suho pokašljevanje ali prav "moker" kašelj?
deja, jaz uporabljam že en čas tole zimsko vrečo in se mi zdi ful fajn ker jo potem ni treba tok oblačit ker je itak notri prijertno toplo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.11.2009 12:01:57   
ronja1a
lenika, ojoj, upam, da bo boljše...

mojjaka
sem kupla prstne barve
jaz sem se pa spraševala, kako narediti prstni odtis. kje pa te barve dobiš?

deja777
ali ste že vse dale zimsko vrečo na voziček?
mi jo imamo že kak mesec. kako pa drugače oblečete? imate bundice za tamale? jaz sem ga imela do zdaj v več majčkah (čebula) in zimski vreči

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.11.2009 13:10:07   
Tira
Ojla!

Joj kok se mi smilite vse, ki se vam otročki toliko zbujajo ponoči user posted image . Mi smo zaenkrat kar zaspanci, vsaj ponoči spi... ponavadi se zbudi okoli 5.30. Prej je bilo to 6.30 in je bilo zakon. Edino danes smo bili pa že ob 4.40 pokonci in potem sploh ni hotel nazaj zaspati. Upam, da je bila to izjema user posted image

Za ven imamo bundico, pa dekco čez, spodaj ima pa v športnem delu itak ovčko. Za kasneje, ko bo ful mraz imamo pa zimskega pajaca. Vreče nimamo, ker ga potem ne morem privezat med nogicami, ko sedi v vozku.

ronja1a prstne barve dobiš povsod... BC, kakšen Hoby Art, mislim pa da jih imajo tudi v Mercatorju, Sparu.... skoraj povsod

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.11.2009 14:01:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ali ste že vse dale zimsko vrečo na voziček? jaz jo bom verjetno danes, ker se mi zdi kar mraz zunaj.

Žijvo, punce.
Meni se je tudi zjutraj zdelo zelooo mrzlo, smo imeli strašno slano (pa včeraj je nekdo nameril -4). No, do pol 11h, ko sva šla ven pa se je že pošteno ogrelo.
Jaz imam Srečkota še vedno v košari in je pač bolje zaščiten kot v športnem delu. Zaenkrat ga imam oblečenega tako kot notri (kratek bodi, bombažna dolga majca, bombažne hlačke oz. "žabice"), čez pa malo debelejši pajacek iz blaga (videti je kot dve plasti blaga in minimalno polnjenje vmes). Bombažna kapica in termo štunfki. Ko sva hodila ene 5 min po soncu, pa je že začel sitnariti in sem snela kapico.
Ker pa mu bo tale pajacek kmalu premajhen, sem mislila, da bi mu Miklavž prinesel tegale:
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X44&p=788&s=13&n=Childrenswear

Ker pa mamo zebeuser posted image , smo imeli danes "modno" revijo. Malo sem premetala cunjice, ki sem jih dobila za SRečka in probali tudi zimski kombinezon. Sem ga dala v kombinezonu tudi v voziček, ker mu je košara še komajda prav. Pa je bil po minuti že strašni jok in je bil revež po glavici čisto prešvicanuser posted image . Zimsko vrečo imam, pa je zaenkrat še ne bom uporabila.
Se mi je pa kar kamen odvalil od srca, ker bomo lahko uporabili podarjeni kombinezonček. Je št. 80 in mu je še prevelik. Ampak malo bo še zrasel, malo bomo pa vihali rokave in ne mislim zapravljat za novega.

Na pokopališču sem bila pa včeraj (pri moji mami), mož gre pa še danes (k svojemu očetu), midva s Srečkotom bova pa doma:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.11.2009 14:04:01   
manna
tira, naša vreča je narejena tako da potegneš skozi tiste pase za zavezat tako da je vseeno lahko zavezan otroček s pettočkovnim pasom. a niso vse vreče take? no, sicer pa je zimski pajac isto super stvar. ampak naši je pajac še ful prevelik tko da se kar zgubi noter.
Drugače pa jaz jo vedno ful oblačim..najbrž kar pretiravam malo. Ji dam bodi, čez majčko, hlače, zgoraj jaknico, kapo kadar piha, vrečo pa zaviham tako da je pokrita samo nekje do popka.
Ja glede zbujanja pa res močno upam da bo kmalu bolje...Razmišljam da ji mogoče novalac ne paše - namreč zadnje 14 dni (približno) dobiva zvečer po 60ml novalaca. Mogoče ji pa to ne paše, kaj vem, saj bom še doktorirala iz tega njenega zbujanja...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.11.2009 14:13:41   
mojjaka
az sem se pa spraševala, kako narediti prstni odtis. kje pa te barve dobiš?

v BC sem jih kupila, jih je v kompletu 6+čopič, cena pa je bila znižana 6,49,normalna cena pa mislim da je blizu 8eur.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
1.11.2009 16:36:15   
manna
Živjo,
punce, če je kjera tu, a ima kjera baby vac in s sesalcem čisti noska svojemu user posted image ? Mi imamo aspirator na baterije ampak se mi zdi da nič ne potegne. V bistvu se mi zdi da Manca nima poln nosek, ampak ima zabasano "nekje" bolj zadaj..nevem kako naj razložim...ne more dihat skoz nos ampak tako "hrka". A se to sploh da ven potegnit ali je bolje pustit pri miru?

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
1.11.2009 16:43:34   
lenika
Naš kašelj izgleda tako kot da bi pes lajal. Res, še zdravnik me je vprašal če tako lajajoče kašlja.

Baby vac pa mi imamo  in je super.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
1.11.2009 16:52:37   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo,
punce, če je kjera tu, a ima kjera baby vac in s sesalcem čisti noska svojemu user posted image ? Mi imamo aspirator na baterije ampak se mi zdi da nič ne potegne. V bistvu se mi zdi da Manca nima poln nosek, ampak ima zabasano "nekje" bolj zadaj..nevem kako naj razložim...ne more dihat skoz nos ampak tako "hrka". A se to sploh da ven potegnit ali je bolje pustit pri miru?

Jaz imam baby vac. Sem že ene 2x spucala noska na ta način in res gre vse lepo ven. Samo sem pa opazila, da se od takrat, ko sem mu s tem spucala noska, sesalca kar malo boji. Tako da sem se odločila, da tega ne bom več uporabljala. Vsaj zaenkrat ne.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
1.11.2009 17:44:08   
Anonimen
no za vrečo sem spraševala zato, ker se mi do zdaj ni zdelo tako mrzlo oz. zjutraj ko je bilo nisva hodile ven. ji pa oblečem žabice, hlače, bodi in jaknico. nisem pa je do sedaj nič pokrivala. sedaj sem pa dala vrečo in je naša tudi taka, da se da pas skozi.
doma jo pa imam samo v žabicah(ker je zokenčke vedno sezuvala in imela mrzle nogice) in bodiju. kratkih rokavov ji pa že en čas ne oblačim.
ne vem včasih se mi zdi da jo tudi preveč oblečem ampak ne vem. ena kolegca je bila danes zjutraj(beri megla in kake 2stopinje zunaj) user posted image oblečeno samo v trenirko(stara je 3,5mes) jaz sem pa danajo v toplo(flis) jaknico oblekla in še vrečo dala čez nogice, pa mi je bilo malo hecno, da ena pretiravauser posted image ali sem jo jaz preveč oblekla ali pa ona premalo. ne vem.
no sem pa še vedno pri pleskanju sobice. mi takrat ni šlo skozi, pa sem danes cel strop pobelila ju3 pa si ločim stene (z trakom) in če mi bo uspelo bom še kaj pleskala. mogočeuser posted image morem še namreč celo stanovanje pospravit ker je bomba-dobesedno, pa dispozicijo še nisem poslala(sem za po riti jauser posted image ) pa še aerobiko imam zvečer. no imam občutek, da bo nekaj spet padlo skozi in če se ne motim bo to kar pleskanje.user posted image mah enkrat do novega leta bom že.

joj sem pa zabluzilauser posted image user posted image . me že dolgo ni bilo in sedaj kar pišem in pišem.

aha, hotela sem še vprašati tiste ki naročate preko nexta, koliko časa traja da dobiš naročeno? mi je ta plašček res všeč in sem razmišljala da bi ga za user posted image od sestrične vzela ker bodo tudi imeli krst.

(odgovor članu smrketa24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
1.11.2009 19:56:38   
lenika
Samo v trenirkici pri dveh stopinjah?user posted image  A ona je bila pa potem v kratkih rokavih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
1.11.2009 20:23:23   
majana79
next- jaz sem dobila v max. 10 dneh

oblačenje
- mogoče ga preveč, ampak danes smo šli na Rožnik in je pot v senci, je bilo ornk mrzlo. Res je otrok v košari, ampak leži in ni aktiven, tako da je imel bodi, žabice, hlačke, tanko jopico in čez jaknico. Je imel pa ko smo prišli domov čisto ledene (ne mrzle) rokice, čeprav so mu rokavi od jaknice preveliki in gleda čez... Pokrit je bil pa z dekico in 'pokrovom', PP skate nima namreč vreče. Ne vem, ko smo prišli domov se mi ni zdelo da mu je bilo vroče, glavica tudi ni bila mokra, smo bili pa skoraj 2 uri zunaj. TOliko ga bom oblačila do minusa, potem gre pa v kombinezon.

manna, jaz imam tudi tega na baterije, pa sva mu ravno danes povlekla ven boga in pol. Je pa treba res ornk navlažit nosek, pa počakat kake pol ure. Pa s tistim roza nastavkom se več povleče kot s širokima.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
1.11.2009 20:54:24   
manna
deja, po mojem je samo trenirka absolutno premalo. Je pa res da tudi meni se kdaj zgodi, da srečam kako kolegico z dojenčkom in ugotavljam da imam jaz vedno največ oblačenega otroka...user posted image Rokice ima pa tudi moja ledene (ne mrzle, ledene!) ko prideva domov, ker pač nima rokavičk (jih noče).
Od nexta tudi mene mika... zaenkrat se še zadržujem user posted image

majana, saj jaz ji dam najprej fiziološko, pa potem ji vse po grlu steče in pogoltne? Nato ji čez en čas potegnem z aspiratorjem, pa včasih gre prozorna sluz ven včasih pa nič, čeprav mala ne more dihat skoz nos...nevem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
1.11.2009 20:55:32   
Hanuši
čer,

evo aktiven vikend za nami. Sam nismo šli nič na grobove. Grem skoraj vsako soboto in ne vem zakaj bi mi potem en "praznik" narekoval, da sveče prižgemuser posted image .
No pa nič hudega, sam kar se teh stvari tiče in razni valentinovi in to, se meni malo obrne. Pa pustimo, tiste, katere gojite to tradicijo, me preskočte, nič hudega ne mislim.

zimska vreča- jaz jo mislim uporabljati pozimi, mamo pa mi tudi tako z odptinami za vse pasove, zdaj sem mu samo ene 2x dala tisto za noge. Ker ne vem kaj bom pa pol pri -5 stopinjah  dala. Sem pa zagovornik bolj malo oblačenja, smo imeli danes prvič žabice, pa moram potrkat, da zaenkrat še ni bil nič prehlajen ali smrkav.

No zdaj grem pa še ta veliki princeski večerjo naredit.

Pa čimbolj mirno nočko vam želim, s čim manj prebujanj.
user posted image user posted image  za vse utrujene in neprespane mamice

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
1.11.2009 22:14:25   
mk8
Živjo!

Manna - prva noč brez kašice, se pravi v predvčerajšnjim, je bila enako katastrofalna kot vse prej, s tem da je ob šestih zjutraj začela ful jokat in se napenjat. Sem vidla, da je hotla kakat, ampak ni šlo. No včeraj je bila druga noč brez kašice pa je bilo malo bolje - se je zbudila ob 23.00, 1.30, 3.00, 4.00 ko je jedla, 5.50 in ob 7.00 ampak sem jo nahecala, da je še za eno urco nazaj zaspala. Upam, da bo danes še bolje user posted image
Sem se pa odločila, da bo z uvajanjem GH počakala kar lepo do 6.meseca. Ne vem, zakaj bi mogla neki prehitevat, če naši punčki očitno ne paše. Tako, da bi te Bjondi prosila, ko boš urejala seznamček, da nam zbrišeš uvajanje GH. Prosim. Pa oprosti, ker si zmišljujem user posted image  user posted image

Lenika user posted image user posted image user posted image  za vašo Dašo, da ji bo čimprej bolje. Še dobr, da ste tako dobro reagirali, mene bi pomoje kr kap, če bi se naši kj tacga zgodil!!

Baby vac - ga imamo in ji vsak večer z njim spucam nosek, prej ji seveda v nos vljivem še fiziološko. A mislite, da ga preveč uporabljam user posted image

oblačenje - jaz pomoje našo kar preveč oblačim, verjetno tud zato, ker sem sama tak zmrzljivček. Smo pa v športnem delu, ampak nimamo nobene zimske vreče ali pa pokrivala, tako da jo dam v ,malo tanjši pajacej, pa spodaj je oblečena tako kot doma - tanjši bodi z dolgimi pokavi in hlačke ali pa samo žabice.

10ka - hvala za tale link, sem že večkrat poskušala prit do te knjige v knjižnici pa je skos sposojena. Si jo bom pomoje kar kupila, ker jo zelo priporočajo. 

Mojjaka vse najboljše za Jaka!!! user posted image    

Nič, grem kar v mižule in upam, da pa danes končno prespimo celo noč user posted image user posted image  (malo pa lahko sanjam in upamuser posted image ). Lahko in mirno noč

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
2.11.2009 7:09:13   
bačko
Jutro!
No pa so prazniki mimo.
Pri nas je tudi bula nastala pa sem samo obkladek dala.
Lenika boga Daša.Samo da je vse uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image
Lora pa vedno manj kašlja.Jo vsako jutro namažen po hrbtu z gelom proti kašlju in zelo pomaga.
Deja jaz bom dala zimsko vrečo takoj ko dobimo nov voziček
Ronja1a jaz Lori oblečem kar bundico..
Manna jaz imam baby vac.To se da ven potegniti ker ima Lora isto.Jaz ji stisnem fiziološko v obe nosnici in potem z baby vacom spucam.
Smrketa naša pa se nič ne boji sesalca.Ona še zaspi ko sesam po stanovanju.
Mk8 jaz ga skoraj vsako uro uporabljam.Ji moram nosek spucati če hočem da diha skozi nos.
Glede uvajanja GH.ALi mislite da bi Lora jedla če bi ji jabolko zmešala z mlekom? Ker samega noče jesti.Bom drugače počakala do nekje 5,5 mesecev in ji bom šele potem dala samo me vseeno zanima.
No včeraj je bila Zoja pri nas in je pravi cuker.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
2.11.2009 8:17:47   
manna
Dobro jutrooo
no spet smo 8x vstali ponoči. Ob 6h zjutraj me je imelo da bi se zjokala ker so me tako pekle oči, lubi jih pa sploh ni mogel odpret in je revež kar spal...resnično, če bi bila moja mama doma (pa je v službi) bi ji nesla Manco za kaki dve uri da se naspim, ker sem bila prav na koncu z močmi. No, zdaj sem spila kavo pa je malenkost bolje. Manči pa seveda veselo čeblja in gricka igračke kot da ni nič.

mk8, a veš da meni se tudi zdi da naša pupa ne spi zaradi napenjanja, prebave, vetrov. (Mimogrede - riževa kašica zapira) Pa mi res ni jasno zakaj. Jaz ne jem nič drugače kot prej, edina razlika ki jo vidim je, da dobi zvečer pred spanjem malo dodatka Novalaca. Tako da možno da jo to zapira in moti??!! Danes sva z lubijem sklenila da bo romal novalac v smeti. Če bo potreba po dodatku, bova pa dodala od Hippa Probiotično bio mleko ki ureja prebavo. Riževa in vse ostale kašice bojo počakale še najmanj 14 dni.
bačko, a ti takoj spucaš nosek ko daš fiziološko ali počakaš pol ure? Glede jabolka pa po mojem komot zmešaš vsako sadje z mlekom, da je bolj znan okus.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
2.11.2009 8:55:15   
bačko
Manna jaz takoj spucam.Ker sem dve P vprašala in obe sat mi rekli da takoj spucaš noska.
Hanuši nekaj ti bom ne email poslala!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
2.11.2009 9:23:00   
10ka
dobro jutro. mi je hudo, ko berem kakšne težave imate s spanjem. mi jih na srečo nimamo, je pa res, da katja v svojih "tečnih nočeh" prespi kar v moji postelji. to pa ni kaj preveč udobno zameuser posted image . danes je pa celo noč prespala v svoji postelji brez zbujanjauser posted image . pa ne samo to! prejle sem jo pa dala v ležalnik in je notri kar sama zaspalauser posted image . ko je bila še budna (brez dude) sem šla v drugo sobo. slišala sem jo, da nekaj jamra ampak je hitro utihnila. zdaj spi v ležalniku Z DUDO V USTIH!!!! me je kar vrglo, saj je mogla najprej najti dudo, si jo vtakniti v usta in potem zaspati user posted image . no saj vem, da še ni zrela za take stvari in da je bil danes le slučaj, ampak vseeno, kolk sem bila presenečena user posted image

lenika - vesela sem, da se je za vas srečno izteklo. upam, da boste kmalu čisto zdravi user posted image . kakšne inhalacije pa daša dobiva?

zimska vreča - jo imamo, ampak za športni del. ker je katja še v košari, jo zaenkrat samo zadekam in dam "pokrov" čez (imamo PP navetto), potem pa po potrebu odstranjujem dekice, kapice in pokrove. mi je to ful fino, ker če grem na sprehod, pa potem še npr. na kavo, otroka ni potrebno slačit ko pridem v lokal.

mk8 - tale knjiga se je pri nas super obnesla. smo jo kupili že pri ta prvi hčerki in jo zdaj pri katji ponovno beremo. npr. eni moji kolegici pa ni nič pomagala. ful je treba bit vztrajen in potrpežljiv, kar so na srečo lastnosti mojega user posted image , ki je pri nas zadolžen za "učenje spanja". jaz nisem pravi karakter, otrokom prehitro popustim user posted image

bačko - jaz ne bi mešala jabolka z mlekom. res pa je, da nikoli ne dajem otrokom za jest stvari, ki jih sama ne bi jedla. a si že poskusila dati banano? potem lahko zmešaš jabolko in banano. če se boš odločila za mleko+jabolko in bo user posted image všeč, moraš to nujno napisati. mogoče bom potem jaz vseeno probala tudi to kombinacijo user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 2.11.2009 9:25:46 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
2.11.2009 9:43:46   
bačko
OK hvala za nasvet!Ji ne bom še nič dala.Bomo kar počakali.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
2.11.2009 9:52:40   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

bačko - jaz ne bi mešala jabolka z mlekom. res pa je, da nikoli ne dajem otrokom za jest stvari, ki jih sama ne bi jedla. a si že poskusila dati banano? potem lahko zmešaš jabolko in banano. če se boš odločila za mleko+jabolko in bo user posted image všeč, moraš to nujno napisati. mogoče bom potem jaz vseeno probala tudi to kombinacijo user posted image

jaz naredim od Milupe kašico moje prve žitarice, je mlečna in potem notri naribam ali jabolko, ali pa banano. Ne jemo, ampak hlastamouser posted image . Glede na to, da to jeva že 2 tedna, ne opažam, da bi bil zaprt.

Smo pa dva obroka flaše že izpustili. Zjutraj dobi flašo, nato nariban jabolček in pa stlačena banana, nato flaša, nato ta Milupina kaša z naribanim jabolčkom (svežim) in pa večerna flaša. Jabolko zamenjam tudi s hruško, vendar pa to prej skuham, danes bova poskusila slive.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
2.11.2009 9:55:39   
mini86
mi bomo pa s kašicami počakal kr do 6 meseca..ne vem zakaj sem tazga prepričanja..

mi smo tud kupl vrečo (draga k žafran-80 eurou) in ga mam kr že ene 14 dni not..mu je sicr mau prevelka in k bo bol mrzlo mu bom kr tm k ma še prostor za nogice dala dekco da ne bo tok zraka not..je pa nš marcel ful zmrznen..

sm mu pa nabavla tud vrečo za spanje pa me zanima a jih vi še pokrivate čez al ne..js niti ne edin mau čez nogice ne pa tko kt prej k si še ni nč zbrcu dol..

mi mamo pa un raspirator za nos k ti iz svojo sapo potegnš vn..pa je kr uredu..res pa da neki ful zabitga noska še nismo mel...

a novalac zapira al kajuser posted image zato ker pol k mu bom začela dodajat GH sm mislna mu mešat iz novalacom da si nebi skos svojga mleka črpala..k sm dubila dve piksni pa sm jih mislna uporabt pol..
tiste ki še ne uvajate GH a boste pol ko bodo malo večji-6 mesecev user posted image hranile v ležalnikih ali v stolčku za hranjenje..

a je katera že bila v tistih trgovinah (šiška+medvode) kjer imajo rabljene stvari za otroke..sem mislila kupt oz jt pogledat stolček za hranjenje kr tja..me prou zanima ohranjenost (baje sprejemajo samo dobro ohranjene) in pa cena-če je ne vem 20 eurou razlike bom rajš novga kupila..majo pa baje tud obleke (to sicer nebi kupila) pa hodalce,stajice vozičke igračke...če ne druzga bom šla enkrat iz ferbca tjauser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
2.11.2009 10:05:08   
kaminek
dober dan čvekice!

mal sm spustila dneve, da nism nč napisala, pa vidm, da ste kr mal poklepetale. lepo, lepo.

naj najprej povem, kaj je naša ugotovila in sicer, da ima palček in lepo hopa v ustka. nekaj časa sm ji palček vn dajala, pol sm ji pa kr dudo dala (kar jo do sedaj ni imela) in je lepo povlekla. tko, da je zdej ta naša mala dudačuser posted image user posted image . no, pa bomo vsaj tistih 10 dud ponucal, k smo jih nakupil, ker smo misnli,da bo takoj povlekla, pa ni hotla, do sedaj.

spanje: danes me je kar presenetla, ker je po dolgem času prespala celo noč. od 20.30-7.00. in jst sm se pa zbujala ponoč, k sm misnla, da bo se vsak čas zbudila, ker se je premikala. pa me je dobr nasankala. ne, sej mi to čist odgovarjauser posted image

oblačenje: jst jo lepo oblečem v bundico, ter žabice in hlače+copatki. po potrebi jo še pokrijem z dekico. pa ji je čist ok.

cepljenje: me je zjutraj iz ZD poklicala in rekla, da imamo jutri cepljenje, ne v čet., ker ne delajo. tko, da bo že jutri dobila 2. dozo.

jedilni stolček: ko smo ble v čet. v lj, sm šla pogledat v pikapolonco za stolček in sm jo še lohk posedla našo notr. smo se odločila in nabavla slex-a. tamala uživa notr, pustim jo kakšnih 5 min, pa ne vsak dan. ko vidim, da bi rada bila pokonci. tukej so pa slikce, kako čiča:

user posted image

in bere cajtng

user posted image

čist not padla;)
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
2.11.2009 10:28:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

evo aktiven vikend za nami. Sam nismo šli nič na grobove. Grem skoraj vsako soboto in ne vem zakaj bi mi potem en "praznik" narekoval, da sveče prižgemuser posted image .
No pa nič hudega, sam kar se teh stvari tiče in razni valentinovi in to, se meni malo obrne. Pa pustimo, tiste, katere gojite to tradicijo, me preskočte, nič hudega ne mislim.

jaz sem istega mnenja in tudi mi nismo šli nikamor.

za zimsko vrečo sem spraševala, ker smo že en čas v športnem delu. se mi zdi da ne kompliciram ampak včasih pomislim da pretiravam, ko druge vidimuser posted image

nič grem nekaj delat,ker drugače bom lepo spet cel dan za računalnikomuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!