mk8
|
Živjo! Manna - prva noč brez kašice, se pravi v predvčerajšnjim, je bila enako katastrofalna kot vse prej, s tem da je ob šestih zjutraj začela ful jokat in se napenjat. Sem vidla, da je hotla kakat, ampak ni šlo. No včeraj je bila druga noč brez kašice pa je bilo malo bolje - se je zbudila ob 23.00, 1.30, 3.00, 4.00 ko je jedla, 5.50 in ob 7.00 ampak sem jo nahecala, da je še za eno urco nazaj zaspala. Upam, da bo danes še bolje . Sem se pa odločila, da bo z uvajanjem GH počakala kar lepo do 6.meseca. Ne vem, zakaj bi mogla neki prehitevat, če naši punčki očitno ne paše. Tako, da bi te Bjondi prosila, ko boš urejala seznamček, da nam zbrišeš uvajanje GH. Prosim. Pa oprosti, ker si zmišljujem Lenika za vašo Dašo, da ji bo čimprej bolje. Še dobr, da ste tako dobro reagirali, mene bi pomoje kr kap, če bi se naši kj tacga zgodil!! Baby vac - ga imamo in ji vsak večer z njim spucam nosek, prej ji seveda v nos vljivem še fiziološko. A mislite, da ga preveč uporabljam oblačenje - jaz pomoje našo kar preveč oblačim, verjetno tud zato, ker sem sama tak zmrzljivček. Smo pa v športnem delu, ampak nimamo nobene zimske vreče ali pa pokrivala, tako da jo dam v ,malo tanjši pajacej, pa spodaj je oblečena tako kot doma - tanjši bodi z dolgimi pokavi in hlačke ali pa samo žabice. 10ka - hvala za tale link, sem že večkrat poskušala prit do te knjige v knjižnici pa je skos sposojena. Si jo bom pomoje kar kupila, ker jo zelo priporočajo. Mojjaka vse najboljše za Jaka!!! Nič, grem kar v mižule in upam, da pa danes končno prespimo celo noč (malo pa lahko sanjam in upam ). Lahko in mirno noč