|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
20.9.2009 20:34:35   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

KAJ NAJ REČEM, BORILI SO SE, AMPAK OČITNO NEKDO GOR NI HOTEL, DA SMO TRETJI.
PR VSEH ŠANSAH, PA NIČ NI ŠLO NOT

PA DOBRI STE FANTJE VSEENO, UTRUJENOST JE OČITNO NAREDILA SVOJE

podpis

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.9.2009 20:37:18   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce, eno vprašanje, preden pozabim... Meni je strašno neprijetno, ko mi hočejo ljudje nosit otroka. Najbrž sem čudna, ampak midva ga crkljava, ni pa to, da bi bil stalno po rokah. Prav tako mi je zoprno vsakemu razlagat, da ga je treba pravilno držat, ipd., v tem času ko je pa ogromno viroz in vsega, pa sem še bolj občutljiva. Ravno zaradi tega ga še nisem peljala v službo pokazat, ker me je že vnaprej groza, ker ga bodo hotele ženske vlačit po rokah. Po drugi strani pa ne vem ali se drugih ljudi navadi tudi, če so samo v istem prostoru. Kako ve gledate na to, koliko naj drugi mrcvarijo vaše user posted image ?

Sej ni treba odgovarjat zdej, ampak tko, za debato. user posted image

majana z vso pravico lahko rečeš, da si otročka komot v vozičku oz. stolčku ogledajo in se z njim pogovarjajo, po naročjih pa pač ne dovoliš. Jest sem zdej pri Binetu bolj skulirana, Hane pa tut nisem nobenemu v naročje dovolila, pa še januarska je bila, ko je razsajalo polno viroz. Clo tašči sem jo prvič dala, ko je bila stara 2 meseca, pa vsi so si mogli z razkužilom roke umivat, pa....

Pa meni ni bilo nič nerodno rečt, da ne dovolim. Otrok je moj pa fertik, jaz bom odločala kako in kaj

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.9.2009 21:01:15   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

KAJ NAJ REČEM, BORILI SO SE, AMPAK OČITNO NEKDO GOR NI HOTEL, DA SMO TRETJI.
PR VSEH ŠANSAH, PA NIČ NI ŠLO NOT

PA DOBRI STE FANTJE VSEENO, UTRUJENOST JE OČITNO NAREDILA SVOJE

podpis

Tudi jaz se strinjam!
Vsa čast fantje.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.9.2009 21:05:13   
manna
kalanteja; ja to je fino da že zdaj navajaš Julijo da bo potem po enem letu mirna in zadovoljna v varstvu pri tvoji mami. No, moja mama se tudi vsak dan nekaj časa ukvarja z našo Manco, pa tudi skopala jo je enkrat (pač živimo v mansardi, moji starši pa spodaj), pa vseeno ko jaz grem iz prostora, po kakšnih 20min Manca začne jokat...user posted image No ja, se bo že navadla. Kar se pa tiče dodajanja - jaz nič ne dodajam, ampak včasih imam občutek da Manca sploh nič ne poje.. še posebej popoldne, od 14h do 18h je skoz nekej sitna, pa nevem al je zaspana al je še lačna al kaj... dojit se pa noče, pa zaspat tudi ne more.  Pol jo pa nosim okrog da je mirna... Zvečer je pa spet v redu.. Po eni strani komaj čakam da bo čas za kašice.

Drugače pa mislim da bo kmalu čas za športni del vozička, ker v košari noče več bit... Skratka, nabolj zadovoljna je, če jo nosim pokonci, na rami, ona pa gleda naokrog.

Aja, kar pa se tiče "mrcvarjenja" drugih je res zoprno. Včasih prav težko gledam ko jo kdo drug (narobe) drži, in samo odštevam sekunde da se bo oglasla, da bom lahko rekla "no, saj jo bom jaz primla da ne bo jok..."  Čeprav, včasih je pa tud čist zadovoljna pri kakšni čist neznani osebi (npr. enkrat je zaspala na rokah moje sodelavke ki jo je dvakrat vidla).

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
20.9.2009 21:15:37   
tecka
Ojla, navijačice. Včerajšnjo tekmo sem gledala tako-tako, tamau ni in ni mogel zaspati, ponoči se je pa dostikrat zbudil. In sva ugotovila, da mu je vroče. Sedaj ga namreč kakšen teden pokrivamo s kovterčkom, pa je očitno preveč. Danes sva probala pa poletno spalno vrečo in eno flis dekico, bomo videli. Midva imava pa kovter..

Danes smo se pa mi potepali - šli smo na izlet v Štanjel. Tamau je spal v avtu tja in nazaj (slabo uro), potem pa popoldne samo še pol urce in okrog sedmih, ko sva se oblačila po kopanju, je bil tako zmatran, da je samo še jokal. No, upam, da bo noč bolj mirna kot včerajšnja.

Za kosilo smo imeli pa pico in jaz sem si privoščila kar eno pivo. Ste me tako zrajcale s tem svojim navijanjem in pivom. Je pasalo in res se mi zdi, da imam malce bolj napete joške. Lahko je pa tudi psihauser posted image
Danes popoldne pa sem se pregrešila tudi še z drugo kavo, tako ta pravo iz avtomata in me je prav prijetno "zadela".

Izpadanje las: tudi pri meni se je začelo kmalu po drugem mesecu in kamor pogledaš je polno mojih las. Še dobro, da imam kratke lase (pravzaprav jih imam prav zaradi izpadanja). Mi pa v nosečnosti niso izpadali praktično nič in frizerka mi je rekla, da bodo zdaj izpadli za vseh 9 mesecev in da je pač treba potrpet. Sem pa v preteklosti uporabljala šampon fitoval od Krke, se ga dobi tudi v navadnih trgovinah  in mi je takrat pomagal. Zdaj pa mislim malo potrpet in upam, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
20.9.2009 21:23:03   
lenika
No vidim, da nisem edina, ki ima problem z izpadanjem las. Pri Maticu je po kakšnem mesecu minilo. Upam, da bo tudi sedaj čimprej, ker je res grozno. Povsod so moji lasje.

Drugače pa kar se košarke tiče bravo naši fantje. Dobro ste se držali.

Ne moti me, če kdo drugi nosi Dašo, če je njej všeč. Ko pa začne jokat, jo vzamem.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
20.9.2009 21:50:01   
lino
Večer.

Košarke nisem gledala, sem pa vse dni z veseljem prebirala vaše komentarje, je bilo suuuper zanimivouser posted image user posted image user posted image dobre ste junijke!!!!!!!!!user posted image

Izpadanje las, trkam, zaenkrat ni hudegauser posted image

Pivo, ja včasih spijem kakšnega, pa tut skadim kerga zraven, sem zeloooo grda, se moram skulirat in zopet nehat, sploh ne vem kaj sem ga sploh mogla pržgatuser posted image user posted image user posted image

Drugi ljudje mojega Maksija lahko primejo (prijatelji/ce, bivše sodelavke,... in itak, če mu ne paše ga pol jst vzamem) me pa zelooo moti, ko se kak tujc v njega spusti in ga po rokicah božauser posted image in pa moti me, ko ga mali otroci lupčkajo (od prijateljice sinek, ki ga ima fulll rad in mu mingrede pripopa lupčka) no takrat sem pa jezna in kr nejevoljna, ker itak da v vrtec hodi in kar naenkrat bo Maksi pokasiral kako virozo, ki bi mu lahko bila prihranjena...(pa sej mu vedno rečem, pa tudi prijateljica mu reče, pa men se včasih zdi, da ima občutek, da kompliciram, ampak tudi domačim ga ne pustim lupčat, tudi Maretu ne, ker ga NI TREBA in ko bo zbolel ...user posted image to me jezi!!!!)

Nič, grem sedaj spat, sem se najedla ene paštete, je malo pikantna in ima isti okus kot biftek (ga dooolgo ne bom več jedla, upam, vsaj še kakih 6 mesecev kolikor imam še namen dojit, če bo sreča mila...)

Nočkouser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
20.9.2009 22:03:38   
Mala_princeska
Ponovno čeeerrrrrr.user posted image user posted image user posted image
Poslušam košarko in Španci bodo "nascali" Srbe.
Mene pa skrbi bruhanje/polivanje user posted image user posted image user posted image . Po vsakem obroku mi ven meče, pa ko se previjava ali ko leži pod igralnim mostom user posted image . Tud če podre kupčka, ven meče user posted image - a jo preveč futram? Je pa res da kar golta - prehitro je.
Ma sem jezna nase, ker še brat ne znam in sem zamudila en teden napenjanja možganov pri izvedbi diplomskega seminarja, mi ni kapnilo da je treba bolj pobrskat po šolskem forumu in se približati diplomi.....Še tem za diplomsko nisem našla.....do danes...user posted image user posted image user posted image Ma j**** ga, tud jst se učasih poserjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se tolažim da bom enkrat bolj pametna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.9.2009 0:07:15   
*alina*
Hej punce, se samo toliko javim, da sporočim, da grem do petka uživat v Kranjsko goro. Greva s prijateljico, ki ima prav tako junijko, tako da bo super. Tudi ve uživajte, vremenska napoved za ta teden kaže zelooooo dobro.

Se oglasim konec tedna! LP

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.9.2009 7:43:14   
smrketa24
hvala za odgovor glede količine mleka user posted image Matej poje cca. 120-150ml na obrok, imava pa okoli 5 obrokov na dan. včasih tudi 6.

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Še nekaj sem vas včeraj pozabila vprašati in sicer glede goste hrane, kdaj boste začele dajati jo, jaz sem toliko razčičnih mnenj slišala da sedaj sploh več ne vem kaj naj naredim.
Noel ima že preko 7kg in glede na to da se dojiva cca vsake pol ure (flaške ni šans da sprejme) imam občutek da je skozi lačen, jaz se tudi kaj dosti ne hranim najbolje(ker mi je cel dan na rokah) in mislim da za njegove potrebe nimam dosti močno mleko,  sem v dvomih kako naprej.

jaz že uvajam gosto hrano, ker Mateju ne zadostuje več samo mleko. mu je pa ful všeč ta hrana user posted image še vedno pa se mi ponoči zbudi okoli 1-2h in mora jest. očitno ga vseeno ta hrana ne nasiti (spat hodi ob 20h) in potem se mi ob 6h zbudi in ne zaspi več. očitno ta otrok potrebuje zelo malo spanja user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.9.2009 8:43:09   
Hanuši
Dobro jutro,

no košarkarska saga se je končala, končno je Špancem uspelo, da ne bojo večno drugi.
Jaz pa ne vem kaj je z mojim otrokomuser posted image . Včeraj je šel spat ob 20.00 in še vedno spi. Očitno ga je košarka utrudilauser posted image . Si sploh ne znam predstavljat kok bo lačen, ko se bo zbudil.
Tut jaz sem že razmišljala, kdaj bomo začeli dodajat, a očitno še ne potrebuje, če zdrži od 20h pa madonca 8.40.je že. A bo danes 13 urno kitico vlekel ?

Mi pa nekaj ni jasno. Meni je patronažna rekla, da se hrana začne dajat pri 6. mesecih(pri Hani smo pri 4. začeli s sokovi in sadnimi kašami), če pa pokaže lakoto, pa pri 4. lahko začneš s kakšnimi grisollinoti in podobnim, da jih nasiti.
Pri Hani sem PediatrU rekla, da pač noče jesti,teh raznih kašič od Milupe pa keksolinotov, čokolinotov,..... in njegov odgovor: BODITE VESELI, TO JE CEMENT ZA ČREVESJE

Pa bodi pametenuser posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.9.2009 9:27:10   
manna
Jutro,
smrketa24: kaj mu pa daješ? A te rižke in mlečne kašice??? Jaz tudi komaj čakam da bo čas za to. Vedno ko ji dam kapljice (oleovit) ji dam na žličko malo čajčka in noter kapljico, potem pa ko zagleda žličko kar odpre ustka in se sploh ne upira, pa lepo pogoltne. Komaj čakam da jo vidim umazano okrog ust od kašic user posted image

alina; jooooj jaz bi tudi kam šla !! Pa moj dragi ne more, dela, ko pa pride domov pa piše diplomo (končno). Lepo se mejte na gorenjskem!

hanuši; mogoče je pediater mislil da je veliko bolje če otrok je sadje in zelenjavo kot pa sladkane čokolinote... saj je najbrž res boljš da se ne navadi preveč na kupljene sladke zadeve. Lahko ratajo potem fajn izbirčni pa jim nič druzga ne gre za jest, potem imajo pa prebavne in druge težave...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.9.2009 9:42:24   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: manna

hanuši; mogoče je pediater mislil da je veliko bolje če otrok je sadje in zelenjavo kot pa sladkane čokolinote... saj je najbrž res boljš da se ne navadi preveč na kupljene sladke zadeve. Lahko ratajo potem fajn izbirčni pa jim nič druzga ne gre za jest, potem imajo pa prebavne in druge težave...

manna se absolutno strinjam, sem totalni obsedenec, kar se zdrave prehrane tiče. Pri nas Hana ni nikdar jedla nobenih Frutkov, ali Hippov, samo za na pot, sem ji pa ene parkrat poskusila te kaše dat, ker sveže sadne kašice potemnijo in zapirajo.
Samo to se mi zdi čudno, da sedaj propagirajo, da se jim naravne stvari dajo tok kasneje, te iverka stvari pa lahko že pri 4. mesecih. Ker Hana ni imela nobenih problemov, je že pri 5. mesecih skoraj vse jedla, pa se ji do danes ni nobena alergija razvila. Zakaj pa ne bi raje sadne naravne kašice dali. Ker za le-te mi je pa absolutno rekla, da ne, da šele po dopolnjenem 6. mesecu.
Ma sej čez 5 let bojo pa že nekaj novega pogruntal, jih bojo pa že takoj začel futrat s sadjemuser posted image (malo heca, to je tko kot handling, Pri Hani še ni bilo ne duha ne sluha o tem)

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 21.9.2009 9:44:07 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.9.2009 9:58:20   
smrketa24

Jutro,
smrketa24: kaj mu pa daješ? A te rižke in mlečne kašice??? Jaz tudi komaj čakam da bo čas za to. Vedno ko ji dam kapljice (oleovit) ji dam na žličko malo čajčka in noter kapljico, potem pa ko zagleda žličko kar odpre ustka in se sploh ne upira, pa lepo pogoltne. Komaj čakam da jo vidim umazano okrog ust od kašic user posted image

Jaz sem začela z zelenjavnimi kašicami. Po cca. 4 žličke pred vsakim obrokom, potem pa mleko čez. Mu je ful všeč. Njega mleko sploh ne nasiti več user posted image Tudi, če mu da par žličk kašice in potem še mleko zvečer, se še vedno po petih ali šestih urah zbudi ful lačen. Potem je pa že ob 6h auf in ob 8h spat papca. Mu bom morala količino goste hrane zgleda povečat user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.9.2009 10:00:34   
smrketa24
Evo, tako mi papcamo user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.9.2009 10:17:17   
majana79
Najprej hvala za odgovore, vidim da sem med bolj zadrtimi (no, mogoče ima to vzrok nekje drugje), ampak v končni fazi sem res jaz tista, ki določa meje.

Uf, vidim da ste že pri GH... Midva sva se šele dobro začela polno dojit in bi rada čim dlje samo dojila . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.9.2009 10:45:27   
bjondi

Punce, eno vprašanje, preden pozabim... Meni je strašno neprijetno, ko mi hočejo ljudje nosit otroka. Najbrž sem čudna, ampak midva ga crkljava, ni pa to, da bi bil stalno po rokah. Prav tako mi je zoprno vsakemu razlagat, da ga je treba pravilno držat, ipd., v tem času ko je pa ogromno viroz in vsega, pa sem še bolj občutljiva. Ravno zaradi tega ga še nisem peljala v službo pokazat, ker me je že vnaprej groza, ker ga bodo hotele ženske vlačit po rokah. Po drugi strani pa ne vem ali se drugih ljudi navadi tudi, če so samo v istem prostoru. Kako ve gledate na to, koliko naj drugi mrcvarijo vaše user posted image ?

...majana79 tud jaz enostano našega NE pustim da mi ga nosijo,pa naj bo tašča,mama al pa kolegica...žal mi je pretežek in jaz sem z njim 24 ur in ko njih ne bo ,ga bom jaz mogla nosit...ni šans...tako da ga pustim sam kupček podret potem pa ga odložimo...tako sem imela tudi pri karin in sedaj tudi...tašči sicer to ni najbl pasal ,sam so se kmal navadluser posted image ...men niti ni panika al ga znajo al ne nosit,ker ga tud sama ne nosim kot je predpisano...v glavnem pri nas se NE nosi in fertik...zdej to vejo vsi in to je to...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.9.2009 11:26:45   
bjondi
Tole pa je naš Žiga

http://borutgorenjak.com/objava.aspx?id=79

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.9.2009 11:37:57   
manna
bjondi: zakaj pa ga ne nosite? mi pa velik nosimo...

smrketa24: oo kok je zlat!! pa velik tudi!! a vam je pediater rekel da začnite z GH ? naša se tud doji na 2 uri (razen ponoči).

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.9.2009 11:39:26   
manna
uau bjondi super slike! kaki knedelček user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.9.2009 12:04:56   
smrketa24

bjondi: zakaj pa ga ne nosite? mi pa velik nosimo...

smrketa24: oo kok je zlat!! pa velik tudi!! a vam je pediater rekel da začnite z GH ? naša se tud doji na 2 uri (razen ponoči).

Ja, sem rekla P, da je enostavno skoz lačen in ker bo ta teden star 4 mesece, nam je dal zeleno luč. Pa je še vedno lačen user posted image Sicer res ful počasi uvajamo GH, samo njemu je res ful všeč. Samo da vidi kozarček z GH, začne usta odpirat in stegovat jezička user posted image

bjondi - kako je žiga cortek user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.9.2009 12:34:15   
bjondi
manna-zakaj ga ne nosimo ,ker še nismo tri mesece stari pa smo bliz 7,5 kilam in žal je men ohhoho pretežek...sem med peresno lahkimi,pa mi res ni za kvihtatuser posted image ,oz. mi je enostavno pretežek...pa da se nebo tole zdej bralo ,kot da se mi nič ne cartamo...

Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.9.2009 12:34:53   
bjondi

uau bjondi super slike! kaki knedelček user posted image

Pa ne knedlček...ampak buhtlček user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.9.2009 12:54:38   
lino
res nooooro dobre fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image bjondi, a to ste ga sami slikali al ste ga kam peljaliuser posted image user posted image

alina, uživaj na Gorenjskemuser posted image user posted image user posted image

jst pa moram rečt, da sem bila danes šokirana na cenami kapic v BC v SG-ju (no sej so cene povsod iste)..., uglavnem navadna pisana kapica iz bombaža (vsaj mislim ) je 13€ daljeuser posted image user posted image user posted image , soorry, pa ne, da bi hotla glih šparat, sam se mi full draga zdi, ko lahk za Mareta npr. kako full frajersko štrikano s šiltom dobim za 5€, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.9.2009 12:55:56   
Tira
Ojla!

No mi smo uspešno dali krst mimo. Ve pa vidim, da ste uživale ob košarki user posted image

Sem imela tolk za prebrat za nazaj, da sem zraven že dva topla sendviča pojedla user posted image

V glavnem... men tud ful izpadajo lasje, pa sem šla že v lekarno in sedaj jem kapsule za biološko prehrano las - upam, da bodo kaj pomagale.

Glede nošenja... meni tud ful ni prov, da je skoz po naročju (beri naročju drugih), še boj pa me motijo poljubčki na lička user posted image  Sploh tete ga skoz lupčkajo in cmokajo po ličkih, jz sem pa kr zelena zraven. Drugače pa ne gledamo na noben handling... nikoli nismo in zaenkrat je vse ok. Itak, pa ni govora, da bi se mali nosil v leže... mora gledati čez ramo, če ne ni srečen.

Sedaj spi že v svoji sobici in zaenkrat je super. Me pa zanima ali že kaj uvajate redno popoldansko spanje?? Pri nas je to že nekaj časa, samo problem je k zaspi če je in potem ga samo nesem v posteljico na trebušček in spi. Da bi pa budnega dala not, se mu pa zmeša pomoje user posted image  Pa ne vem kako naj naredim, da bi zaspal brez flaše - ker zvečer ga lepo damo v posteljo in zaspi, brez problema. Čez dan pa ne.

Jutri imamo pa cepljenje.

Še to, rada bi prilepila kakšno slikco, pa sem pozabila kako se to naredi user posted image  Sem čorova, vem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?