|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
18.9.2009 22:56:18   
Hanuši
HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče. Upam, da ga ne bo danes kaj zmedl, k smo se pa tok drl. Ma res trden spanec.

Sej ne morm verjet, da nam je končno ratal u polfinale pridt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
18.9.2009 22:56:37   
lenika
Vsem tistim, ki ne spremljate košarke in boste jutri to brale, se vam že vnaprej opravičujemo za smetenje teme. In ne ni se nam zmešalo.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
18.9.2009 22:58:42   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče.

Jaz bi tudi. Ah, saj se ne pritožujem. Saj naša tudi 12 ur ponoči spi, samo, da se vmes 2x podoji.user posted image  Enkrat ponoči, pa še okoli sedmih zjutraj.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
18.9.2009 22:58:45   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Vsem tistim, ki ne spremljate košarke in boste jutri to brale, se vam že vnaprej opravičujemo za smetenje teme. In ne ni se nam zmešalo.user posted image

se podpišem, pa sej je fajn, da se ne vrti 24h sam okrog pikolinkotov, ampak, da se še nekje drugje malo razživimo

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
18.9.2009 22:59:55   
lenika

se podpišem, pa sej je fajn, da se ne vrti 24h sam okrog pikolinkotov, ampak, da se še nekje drugje malo razživimo

Absolutno in vse več bo tega sedaj ko bodo naši pikeci vse večji in ko se bomo navadili na ritem in na skupno življenje.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
18.9.2009 23:00:37   
lenika
Hanuši paše piva?user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
18.9.2009 23:01:10   
mk8
Se pridružujem leniki in vas obveščam, da bo jutri ob 21. uri zvečer verjetno enako user posted image user posted image user posted image .

Sem se tudi jaz odločila, da grem v mižule, lahko pa upam, da bo današnja noč tista, ki jo bo naša mala prespala v kosu (to upam vsak večer, pa se mi želja še ni izpolnila user posted image user posted image ).

Hanuši user posted image user posted image user posted image  za vašega polhka, super da spi, jaz se pa tolažim, da enkrat že bo. Če ne prej, pa ko bo najstnica in je ne bomo mogli iz postelje spravit (po možnosti takrat, ko bo mogla zjutraj v šolo user posted image user posted image ). 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
18.9.2009 23:01:58   
Hanuši

HB, da naš Bine 12-urno kitico vleče.

Jaz bi tudi. Ah, saj se ne pritožujem. Saj naša tudi 12 ur ponoči spi, samo, da se vmes 2x podoji.user posted image  Enkrat ponoči, pa še okoli sedmih zjutraj.

ja mi pa, trkam in trkam, kar v kosu. Od 19.30 pa do 7.30, cca. Je danes tati reku, če ga lahko  do ene 21h pokonci drživa, da bo pol jutri do 9h spal, sam revež ni zdržal, sem ga mogla ob 20h spat dat

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
18.9.2009 23:02:29   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Se pridružujem leniki in vas obveščam, da bo jutri ob 21. uri zvečer verjetno enako user posted image user posted image user posted image .

Pa upamo, da v nedeljo tudi. user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
18.9.2009 23:03:22   
mk8
Absolutno!!!

Kr ne morem spat...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
18.9.2009 23:03:38   
Hanuši

paše, pašeuser posted image user posted image , pa še en cigaret sem šla ven pokadit

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
18.9.2009 23:04:09   
lenika
Daša gre pa spat ob 20.30 in spi potem do 9.00. Seveda z dvema vmesnima premoroma.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.9.2009 23:04:46   
mk8
Pivo - kaj je že to?? Si ga bom jutri privoščila pri tekmi. Saj ne bo mič narobe, ker dojim user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.9.2009 23:05:02   
Hanuši

Pa upamo, da v nedeljo tudi. user posted image

Punce jutri se spet dobimouser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.9.2009 23:05:31   
lenika

paše, pašeuser posted image user posted image , pa še en cigaret sem šla ven pokadit

Jaz sem danes sanjla, da sem v enem lokalu fehtala cigarete.user posted image  Jih po enem letu še kar ne morem izbrisat iz glave.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.9.2009 23:06:48   
lenika

Pivo - kaj je že to?? Si ga bom jutri privoščila pri tekmi. Saj ne bo mič narobe, ker dojim user posted image user posted image

Seveda ne. Jaz sem imela zadnjič na dekliščini in fantovščini tudi slabo vest, ker sem kadila.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.9.2009 23:07:13   
Hanuši

zakaj??? jest ne dojim več, sam sem ga pa začela pit, ko mi je začelo zmanjkovat mleka, pa so mlekarnice za nekaj časa začele spet delovatuser posted image . Je Bine vsak dan cca. 1 mesec vsak dan eno pivo spil

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.9.2009 23:07:15   
mk8
Naša gre spat ob 20.30 in se zbudi ob 8.00, če je sreča. Ja pa tako, da prvo rundo vleče največ do 1.00 ali 1.30, potem se pa zbuja na dve ali celo urco pa pol. Sploh ne zaspi več trdno nazaj, pa dudo ji je treba v usta dajat pa smrči in se preteguje, jaz se pa itak ob vsakem najmanjšem šumu zbudim. Če sploh zaspim..user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.9.2009 23:09:29   
lenika
Mk8, pa jo daješ nazaj v posteljico? Jaz sem Matica vedno dajala. Sedaj pri Daši sem pa prelena. Po prvem podoju ostane pri nama. Ja, me že emšo daje.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.9.2009 23:10:19   
mk8
Potem pa navalimo jutri na pivo!!!!

Mam eno neumno vprašanje, ampak me že dolgo matra.. Zanima me, kako naredim tisto, da v bel okvirček pride tekst od ene, ki jo hočem na primer komentirat in potem spodaj pod okvirček napišem svoj tekst? A me razumete, kaj mislim user posted image user posted image user posted image . Sej vem, da sem čorava user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.9.2009 23:10:23   
lenika
Ja nič, sedaj sem se malo umirila, zato grem poskušat zaspat. Lahko noč.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.9.2009 23:11:25   
Hanuši
a ni to fino, če že ven ne moremo it, se pa vsaj tukaj lahko v živo dobimouser posted image user posted image .
No jutri pa ta druga ex jugoslovanska saga - Srbi

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.9.2009 23:11:32   
mk8
Jo dajem nazaj v posteljico. Ene trikrat sem jo pustila pri nama v postelji, ker nikakor nisem mela moči, da bi še vstala

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.9.2009 23:13:03   
lenika
Greš nad uporabnico, ki jo želiš citirat, pritisneš citiraj in nato pišeš tam kjer se zaključi spodnji quoute. Kar želiš od uporabnice spustit, enostano zbrišeš.
Sedaj sem zakomplicirala. Upam, da razumeš.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.9.2009 23:15:07   
lenika
Nič sedaj pa res grem še oba otroka prečekirat in spat. Pa upam, da mož kmalu pride domov, da bomo jutri zjutraj imeli kaj od njega. user posted image  Hecam se, saj ve, da je tavečji njegova skrb, da ga obleče in mu pripravi zajtrk.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!