|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
16.9.2009 12:24:39   
Janci F

Evo, mojo novo najljubšo slikco našega frajarja.user posted image

http://soncek.eu.org/images/Tom.jpg

- na žalost mi ni ratal slikco prilepit, samo link je user posted image

< Sporočilo je popravil Janci F -- 16.9.2009 12:26:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.9.2009 12:26:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Deja: glede na to, da je do krsta samo še par dni, jaz ne bi odpovedovala. Ker bo naslednjič lahko enako. Pač ne boste šli v gostilno, ampak domov. Ali pa gre v gostilno najprej en starš, potem se pa izmenjata. Dobro spelji do konca!

ja saj zato glih, ker je že vse naročeno,... no sicer pa bo vse skupaj potekalo preko ceste- tako, da lahko tudi baby fon vzamem če bo spala.

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.9.2009 12:53:10   
lino
user posted image user posted image user posted image punce hvala!!!!!!!!!!!! Sem se res že sama sebi zdela grda, ker sem šla, pa ste mi vrnile samozavest ...RES HVALAuser posted image

Tečka stol pri recinkotu je lahko v barvi češnje ali pa natur.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.9.2009 13:07:01   
mk8
Pozdravček punce, po dolgem času. Saj berem kar redno, za pisat pa zmanjka časa, likam cele dneve, pa se mi zdi, da se kup vedno bolj več, ne vedno bolj manjša user posted image .

Lino in Deja user posted image user posted image user posted image  za vajini "slabši" polovici!! Čeprav sem jaz skoraj na istem, ma moj tako službo, da je večinoma od doma - ponedeljek, sreda, petek ga ni od desetih pa do desetih zvečer(dopoldanski in večerni trening v LJ., pa še trije treningi vmes z otroki), tako da opravita z malo samo jutranjo nego (previjanje, malo umivanja, oblačenje) pa še to ne čisto vsak dan, torek, četrtek ma pa dopoldanski in večerni trening (vmes je doma), tako da tudi kopanje ne pride v poštev. Vikendi so pa tako-tako, včasih je doma, včasih ni. Se tudi jaz počutim kot samohranilka, dobro, da je mala pridna, pa že tako se mi včasih trga. Kadar je doma, jo seveda on kopa in poskušan, da se čimbolj ukvarja z njo. Je pa res problem, ker ga ni navajena. Sem to ugotovila prejšnji teden, ko sem šla na izpit (btw dobila sem 10, sem kr ponosna nase user posted image user posted image ) in sta bila sama kakšno urco pa pol. Sem bila že skoraj doma, ko me kliče in se mala zadaj noro dere. Hitro tečem domov in je bila čisto histerična (nazadnje se je tako jokala, ko smo še imeli gipse), sem rabila ene 10 min da sem jo pomirila. Potem je bilo pa vse OK, nič ji ni manjkalo, se je smejala in igrala. Je bil moj kr malo presenečen, pa sem mu govorila, da se bo to zgodilo, če se ne bo z njo več ukvarjal. Ker ko je pa doma, pa večinoma dela in pripravlja treninge, tako da se čez dan tudi večino časa jaz ukvarjam z njo. Je pa zelo nepotrpežljiv, če v njegovem naročju ne neha jokati v roku 5 minut, kr živčen rata in mi jo da (pri meni se seveda potem pomiri). Namesto, da bi se potrudil in jo poskušal potolažit. Potem pa čukasto gleda in je užaljen, zakaj mala pri njemu samo joka. Se kar bojim, da svojega očka sploh ne bo poznala user posted image user posted image . Je na primer problem tudi pri mojih starših. Zadnjič je prišla mami, da bi čuvala malo in bi jaz lahko spekla pecivo, ker smo naslednji dan dobili obiske. Je bila mala prej zelo pridna in razigrana, se je smejčkala. Takoj pa, ko sem šla jaz v kuhinjo in jo je mami vzela v naročje, po dveh minutah v jok in ne pa ne nehat. Seveda sem jo vzela v naročje in se je pomirila, tako da je na koncu mami mogla zamešat maso za biskvit user posted image user posted image . Me skrbi, da se ne bo pa preveč navezala name in pri drugih nikakor ne bo hotla bit. Ali je to možno????

Aja lino, nimaš se kaj za sekirat, ker si šla ven, hvala bogu da greš in daš malo možgane na off, noben te ne bo kritiziral (no, razen tvoj dragi), še najmanj pa me!!

Alina user posted image  za izpit, držimo pesti!!!

V trgovine gremo tudi mi, saj ne gre drugače. Izogibaš se množici ljudi, pa gre. Ponavadi tako ali tako zaspi in jo zapakiram v košaro od vozička, še pleničko dam čez, da ne bi slučajno koga zamikalo skočit v voziček in jo gledat ali pa bog ne daj, božat.

Lsica verjetno se čisto vse sprašujemo, če kaj kdaj delamo prav ali ne. S tem ni nič narobe in pomeni, da ti ni vseeno, kaj počneš s svojim otrokom. Naredi pa tako, kot se tebi zdi da je prav in dobro za tvojega otroka in nimaš meti za kaj slabe vesti.

Kalanteja tudi jaz se podpišem za slikico, fuul ste fletni!!

Janci zdaj se grem pa še zakopat v tvoje ankete. Pa uživajte še te zadnje dni na morju.

Pozdravček vsem

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.9.2009 14:15:57   
smrketa24

Moj mož ima danes dopust zaradi prepisa avtomobila (že opravil), tako da mi ni treba kuhatuser posted image . Pa v "mesto" sem že šla in malemu kupila ene termo štumfke. Več se pa v našem "selu" ni dao dobit. So bile pa kar drage - 3 eur. Glede na to, da so clarovi bodiji od 5,5 eur, se mi zdi dosti.

Kje pa je trgovina Clar???

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.9.2009 14:28:53   
lenika
Jaz sem pa zelo vesela, da imam tako dobrega moža in očkata. nikoli mu ni nič težko. Oba otroka brez problema porihta, full se z njima ukvarja, igra, prav v veselje mu je to. Res je krasen. Vedno mi govori, naj grem kaj ven, nikoli mu ni težko pazit otroke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.9.2009 14:45:45   
bačko
Lenika moj je isti kot tvoj!Resnično sem hvaležna da je tako dober in da mi veliko pomaga.
Komaj čakam da imamo jutri pregled ker me zanima kako je z Lorinim levim kolkom.In tudi da vidim koliko se je zredila in zrastla.Pa en kup vprašanj imam za našo P!
No lepo se imejte in se javim jutri po pregledu.
Za vse punce ki imajo bolj čudne možeke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.9.2009 14:52:41   
Mala_princeska
Mamice en dober vic za vas, sem se nasmejala ob branju.
Kruto, a večkrat žal resnično.
Naj si ga vaši user posted image preberejo.

Mama na >>bolniški<<

Ko zboli moški, se svet ustavi. Nujno potrebuje domače medicinsko osebje,nenehno pozornost in nešteto besed, s katerimi ga pomilujemo. Načrt zdravljenja ima pripravljen ob prvi bolečini v grlu.

Ko pri nas zboli gospod oče, je zdravljenje jasno in načrtovano. Recimo, da gre za navaden prehlad. Teče iz nosu, boli grlo, boli glava. Gospod se ob prvih znakih zvali v posteljo, v spalnici, da ne bo pomote! V dnevni sobi bi otroški hrup škodoval njegovi prehlajeni glavi. Njegova teorija prehlada je tri dni potenja pod odejo in si ozdravljen. Seveda je moškega treba okrepiti z domačo govejo juho, vsako uro liter vročega čaja, da se njegovo telo lahko spoti. Ja, vsekakor je tako zdravljen prehlad v treh dneh mimo.
Kako pa je, ko zboli mama?
Že teden prej čutim, kako me praska po grlu, vsako jutro neprijetna bolečina v grlu in poln nos. Nekako se vlečem skozi teden in napade glavobola krotim z zmernimi analgetiki. Ko vse to preraste v resnejše težave, ko mi že lije iz nosu in me boli vse telo, se >>filam<< z vitamini, dodatki analgetiki ... a zraven še kuham, pospravljam, vozim otroke v vrtec in šolo - pa čeprav se zjutraj komaj sestavim.
Počitka ni, vlečem se kot sluzasta zmes, iz tedna v teden bolj slabotna.
Čaj in vitamine si pripravljam sama, mimogrede, če imam čas.
>>Bolniška<< na drugačen način
Ves teden me je glavobol opozarjal, da se nekaj >>kuha.<< Spet sem ga napadala s tabletami in upala, da je za vse >>krivo<< vreme. V četrtek me je povozilo. Že v službi strašen glavobol, ki se je doma nadaljeval. V petek sem otroke komaj spravila v vrtec, verjetno sem se puncama zasmilila, ker sem tako milo prosila: >>Prosim, oblecita se, prosim, obujta se, samo danes, prosim ...!<< Verjetno se jima je zdelo malce nenavadno, da imamo tako mirno jutro - ja, mama ne more kričati!!!
Dopoldan sem ležala na kavču in v mislih načrtovala, kaj bom  skuhala, da bo hitro neboleče in nasitno. Hvala bogu je šel po otroke gospod oče. Ko so prišli domov, so me našli na kavču, obloženo z robčki, čajem, medom, sirupom, smrekovimi vršički ...
Od vsakega sem dobila kratek pozdrav, potem pa so vsi že sedeli za mizo in
čakali ... halo?!
>>Mamica, a bomo kaj jedli?<< ... je vprašala najstarejša. Ja, seveda, takoj, saj nisem bolna, samo tako za zabavo malo poležavam na kavču! Polna ihte sem premetavala lonce in jim jezno stresla na krožnike špagete in tunino omako. Ulegla sem se nazaj na
kavč in skovala načrt.
Zvečer sem moje drage sklicala na družinski sestanek. Povedala sem, da je moj prehlad napredoval do te mere, da potrebujem tridnevno potenje v postelji v spalnici. Možu so oči skočile iz jamic, starejša hči je nekaj momljala, mali dve pa vojne napovedi nista razumeli. Oče mojih otrok je previdno in počasi vprašal, če sem prepričana, da je moj prehlad tako hud. A sem že s pogledom povedala, da je vprašanje nepotrebno. Uf, sobota bo moja! Ves dan bom v pižami, v postelji z dobro knjigo, glasbo ali pa bom visela na Facebooku. Moji predragi mi bodo skuhali kosilo, mi stregli spredaj in zadaj. S temi lepimi mislimi sem zaspala ...

Sobota, ura 7 :15 zjutraj (še ptiči so spali)
Iz otroške sobe se sliši: "Mamica......mamica....maaamiiicaaaaaa!" Jaz sem tiho, saj sem na bolniški, a ne?! Moj predragi se >>naredi<<, da trdno spi, a iz druge sobe punci vztrajata. Ko sta že čisto obupani, njun oče dojame, da sem z bolniško mislila resno. Ko odnese svojo še vedno seksi ritko iz spalnice, si privoščim vse razkošje velike postelje. Mmm, ravno zadremam, ko zaslišim:
>>Kaj naj jima pa oblečem?<<
>>Ja, kopalke pa rokavčke!<< se zaderem.
Predvidevam, da so se oblekli, upam, da v dolge hlače, ker je bil deževen in hladen dan. Spet se razkomotim in zadremam ... Sredi najlepšega dremuckanja spet pride mož:
>>Lubi, a paštete nimamo?<<
>>Ne vem, poglej v hladilnik!<<
>>Ja, saj sem!<<
>>In?"
>> Ja, ni je...<<
>>O, moj bog! Pogledaš v hladilnik, ugotoviš, da ni paštete, in potem prehodiš 15 stopnic, da vprašaš bolno ženo, če imamo pašteto. Ja, verjetno jo imam v kopalnici med vložki še kaj za rezervo!!!<<
Skušam ostati mirna, usedem se, ga pogledam v prelepe čokoladne oči in mu mirno povem, da je njegova žena na tridnevnem potenju v postelji, da sprejema samo zajtrk, kosilo, večerjo in vsako uro liter čaja. Da ne želi, da jo kdo moti, razen če gori hiša!
Z dolgim nosom se je pobral. Jaz pa sem spet zadremala. Prebudi me strašen hrup od spodaj ... poslušam. Mali dve se prepirata, gospod oče se nekaj dere, najstnica tudi ... nora hiša! Kar naenkrat vse utihne. Mislim, da jedo, ker so tiho ... to pa je le takrat, kadar jedo. Mmmm, diši po carskem pražencu, šmornu po domače. Se bo kdo spomnil na bolno mamo in ga prinesel? Ne, ga je takoj zmanjkalo, ker ga je oči premalo naredil. Aha, kaj pa čaj?
Čaja pa nimamo. Aha, kaj pa ... oh, se bom pa postila, tudi to je del zdravljenja.
Okrog treh popoldan slišim ropot posod, loncev, skled. Predvidevam, da se kuha kosilo. .. Ne, ne, babica je prinesla kosilo, ker se ji je zet zasmilil. Revež, sam s tremi otroki, žena pa poležava, namesto da bi kuhala! Lačna kot volk čakam, če se bodo morda le spomnili name.
Nič ... Pokličem dostavo pic in naročim največjo pico vseh okusov in ledeni čaj. Čez dobre pol ure slišim moža, ki se pod oknom pregovarja z revežem, ki je pripeljal mojo pico.
>>Poslušajte, to je pomota, pri nas ni nihče naročil pice, mi smo ravno pojedli kosilo!<<
Ko ubogi človek le pride do besede, reče: >>Mislim, da je pico naročila vaša
gospa!<<
BOINGGGGGG ... umirala sem od smeha, kako ga je zadelo, kako je prebledel, ko
se je spomnil, da je pozabil na svojo >>staro<<! Pograbil je pico, plačal in me našel, kako se valjam od smeha. >>Ja, ljubi moj, lačna sem bila!<< Pojedla sem dva kosa pice, ostalo pa skrbno shranila za naslednji obrok. Saj bi pri taki negi v nekaj dneh umrla od lakote!
Zaključek moje bolniške je bil pred predvidenim datumom. Mama enostavno ne more ležati in pričakovati, da ji bo kdo stregel. Moški so nerodni, pa naj rečejo v bran kar hočejo. Če jim stvar, ki jo iščejo, ne skoči naravnost v glavo, je ne bodo našli. Logično razmišljanje je za domačo uporabo preveč zahtevno. Morda se nekoč lotim ustvarjanja žepnega priročnika za moške, ki naj bi izgledal takole:
Vprašanje: Kako obleči otroka, če je zunaj 10 stopinj Celzija, piha močan
veter in dežuje?
a) v trenirko in topel pulover, b) v kratke hlače in majico brez rokavov,
c) v kopalni plašč.
Izberite odgovor a !
Mogoče bo pa še uspešnica!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.9.2009 16:06:27   
lenika
Mala princeska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.9.2009 16:10:59   
lenika
Pogrešam kar nekaj junijk, ki se niso že dolgo javile: Bamoocham, blu, july08, amaya, Mišel09, Tinca84,...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.9.2009 16:11:47   
manna
user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.9.2009 16:14:19   
manna
Moj smeško je bil namenjen vicu. Ja, res je tako z moškimi... čeprav jaz moram mojga tud pohvalit ker je super očka in možek ! (ok no, nisva poročena)

bačko; srečno na pregledu!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.9.2009 16:42:39   
tecka
Janci, sem se tudi jaz potrudila in izpolnila ankete - vse tri. Bi pa imela en komentar, ker sem videla v rezultatih, kako malo so ljudje pripravljeni plačati za zasebni vrtec. Itak da bi vsak rad plačal čim manj, meni je pomembno, da zasebni vrtec za podobne storitve ne bi bil dražji od "državnega". In naš bo kar drag - letos bi plačevali 240 eur.

Smrketa, clar ni trgovina, je samo blagovna znamka, ki jo lahko kupiš v Baby Centru. Meni so njihova oblačila všeč ker so zelo raztegljiva.

Možje in otroci:verjetno smo res lahko vesele, da se dandanašnji naši možje več ukvarjajo z otroci kot v prejšnjih generacijah, ampak meni gre strašno na živce, če kdo reče, da mož "pomaga". Halo, saj je otrok tudi njegov. A jaz rečem, da pomagam njemu? Edino pri dojenju nas ne morejo nadomestiti. Tudi me jezi, ko  me naš vpraša, če ga kaj "rabim pri tamaumu". In če rečem ne, je ponavadi hitro črta k mamici čez dvorišče, grrrrr. Tudi tako majčkeni otročki že kar dosti razumejo. Naš Srečko je bil danes npr. zelo presenečen, ko je zjutraj v postelji videl očka

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.9.2009 17:20:29   
*alina*

Janci, sem se tudi jaz potrudila in izpolnila ankete - vse tri. Bi pa imela en komentar, ker sem videla v rezultatih, kako malo so ljudje pripravljeni plačati za zasebni vrtec. Itak da bi vsak rad plačal čim manj, meni je pomembno, da zasebni vrtec za podobne storitve ne bi bil dražji od "državnega". In naš bo kar drag - letos bi plačevali 240 eur.

240 EUR za zasebni vrtec ali občinski? Jaz sem prejela cenik zasebnega vrtca, ki se odpira v neposredni bližini in, če bo Lara v tem vrtcu bomo morali plačevati približno 440 EUR? Je to sploh mogoče al sem jaz kaj narobe zračunala?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.9.2009 17:50:54   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

240 EUR za zasebni vrtec ali občinski? Jaz sem prejela cenik zasebnega vrtca, ki se odpira v neposredni bližini in, če bo Lara v tem vrtcu bomo morali plačevati približno 440 EUR? Je to sploh mogoče al sem jaz kaj narobe zračunala?

alina, odvisno je, če ima zasebni vrtec koncesijo se delež staršev obračunava enako kot za javni vrtec. Če pa zasebni vrtec nima koncesije, potem pa starši plačajo polno ceno, razen če občina kaj sofinancira.

Ali mi lahko prosim na zs pošlješ link vrtca v vaši bližini?

Hvala vsem, ki ste glasovali na anketah.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.9.2009 19:18:02   
manna
Joj kar malo me strese ko govorite o vrtcih ker si sploh ne predstavljam da bi šla naša pikica v vrtec! Kar mal mi je grozno... Upam da jo bom loh dala šele s tremi leti če se bo dalo zrihtat nekako...

JanciF, pa je res frajerček vaš Tom!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.9.2009 19:20:28   
manna
Aja pa še to; naša mala ima očitno šele danes malo reakcije na cepljenje, namreč je tako mirna kot še nikoli. Pa nič ne spi, samo leži pa nič se ji ne ljubi, nobena igračka jo ne zanima, nič ne brca, ne pase kravc, samo leži in gleda okoli... Vročine ima pa 37,2.  A so vaši, tisti ki so že bili cepljeni, imeli kakšno reakcijo??

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.9.2009 19:45:05   
Tira
Ojla!

Joj, ko sem brala kakšne moške imate ene doma, me je kar groza. Potem šele vidiš, da je moj zlata vreden. Vedno, ko le ima čas, se ukvarja z Marcelom. Sploh sedaj na morju, sta se tako zbližala, da je čist "nor" na njega. Ju je prov lepo gledat skupaj. Pa ni govora, da bi me kdaj užalil s kakšnim novim "nadimkom". Itak bi me pa pomoje samo enkrat, ker bi mu take povedala nazaj...

Glede vrtca, sem pa jaz definitivno zanj, samo ne takoj. Mislim, da je okoli drugega leta res idealen čas, da gre otrok v vrtec in tud ga dam veliko rajši tja, kot pa da se pazi pri babicah.

Janci lepa slikca Toma user posted image

Mala princeska sem že enkrat to dobila na mail in sem se od srca nasmejala user posted image

Joj še vedno mi ni skoraj nobena (razen kalanteja - hvala) odgovorila, koliko ste dale župniku za krst user posted image  Res bi bila ful vesela, da dobim mal občutka, koliko naj mu damo v nedeljo.

Glede vnete kože... Marcel je še ni imel nikoli, pa ima kar velik podbradek user posted image , ker ga vedno po kopanju namažem po vseh gubicah z olivnim oljem. Preizkušeno pomaga user posted image

Sedaj greva pa Marcela skopat, ker greva zvečer z user posted image  v kino (če bo mali zaspal) user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.9.2009 20:51:09   
lenika
ampak meni gre strašno na živce, če kdo reče, da mož "pomaga". Halo, saj je otrok tudi njegov. A jaz rečem, da pomagam njemu?

Ja meni tudi. Ali pa če rečejo, joj kako fajn da imaš moža, ki ti pomaga pri gospodinjstvu. A meni pomaga? Saj nisem gospodinjska pomočnica. Ali pa: Tvoj mož tudi lika? Ja no saj tudi jaz žarnico zamenjam pa kakšen žebelj pribijem.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.9.2009 20:54:28   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Joj kar malo me strese ko govorite o vrtcih ker si sploh ne predstavljam da bi šla naša pikica v vrtec! Kar mal mi je grozno... Upam da jo bom loh dala šele s tremi leti če se bo dalo zrihtat nekako...

Zakaj? Jaz sem pa absolutno za vrtec. Naš Matic full rad hodi, pa veliko se je naučil. Tudi s področja socializacije je fajn, da se nauči delit, da ugotovi, da ni edini, da se nauči potrpežljivosti, samostojnosti, da se svet ne vrti samo okoli njega,...
Skratka jaz lahko naštejem same pluse. Je pa en velik minus in sicer bolezni.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.9.2009 21:04:04   
Hanuši
mala princeska: user posted image user posted image user posted image , žal pa očitno ponekod tudi resnično

Janci F mali je pravi manekenček user posted image

lino tebi bi pa rada toliko stvari povedala, pa pomoje sama veš najbolje. Mislim pa da smo včasih tudi same malo krive. Večina očkov ima v krvi, da hvata krivulje. Pri mojem bivšem vem, da sem bila sama največ kriva, ker mu do nekako Haninega 7-meseca nisem dovolila ničesar. Potem ko sem si pa želela malo pomoči, je bilo pa njemu samoumevno, da vse postorim sama. Če sem želela sama kakšno pomoč, sem mu morala skoraj narisati, podobno kot v vicu:JA KAJ JI NAJ PA OBLEČEM? HALLLLOOOO?!?!

Sedaj moram pa mojega res pohvalit. Tudi sama sem šla že ene 3x ven in je prav lepo poskrbel za najinega angelčka. Res pa je, da takoj ko smo prišli s P, sem mu rekla, da naj ga tudi on previje, pa umije, od kar smo na AM, mu da velikokrat on za jesti, kar pomeni, da tudi sam pripravi mleko.
Se spomnim, ko sem prvič šla v trgovino, se je mali po ene 10 min začel na fertik jokat. In kaj je moj lubi pogruntal, seveda brez da bi me klical, ker je vedel, da bi vse iz rok spustila in priletela domov, Hana ima v sobi tisto veliko žogo za aerobiko, se je vsedel na njo in nalahko poskakoval in tako umiril Bineta. Po moje, da kaj takega tudi meni ne bi padlo na pamet.user posted image  res je zlat očka

Jih bo treba navadit, lepo postopoma pa bo šlo. Lino čez en teden pejt spet za kakšno urco ven, pa čez en teden za urco in pol, pa naj ga še on malo rihta, da ne boš samo ti kriva, da je scrkljan

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.9.2009 21:05:59   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ampak meni gre strašno na živce, če kdo reče, da mož "pomaga". Halo, saj je otrok tudi njegov. A jaz rečem, da pomagam njemu?

Ja meni tudi. Ali pa če rečejo, joj kako fajn da imaš moža, ki ti pomaga pri gospodinjstvu. A meni pomaga? Saj nisem gospodinjska pomočnica. Ali pa: Tvoj mož tudi lika? Ja no saj tudi jaz žarnico zamenjam pa kakšen žebelj pribijem.

se 100% podpišem pod tole, tako šele ugotoviš kok ljudi še vedno živi 50 let nazaj

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.9.2009 21:17:33   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

se 100% podpišem pod tole, tako šele ugotoviš kok ljudi še vedno živi 50 let nazaj

A ne? Jaz sem totalna feministka. Sem se že s par moževimi kolegi pregovarjala okoli tega.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.9.2009 21:53:13   
July08
Hej-hoj drage junijke in vaši sončki.
Joj, kako dooooooooooooooooolgo me že ni bilo na RR. Sem čisto sama kriva, ker vedno mislim, da moram še to in ono narediti, potem pa zmanjka časa zame. malo sem vas na hitro prebrala za nazaj, pa vidim, da se kar dogaja.
Grem še malo brat, pa se kaj oglasim in pokomentiram.

Sem kaj pretresljivega zamudila user posted image user posted image user posted image - malo za šalo, malo zares.

Pozdravčka in cmočka vsem!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.9.2009 21:57:06   
July08

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

A ne? Jaz sem totalna feministka. Sem se že s par moževimi kolegi pregovarjala okoli tega.

Jaz se čisto strinjam z vami, ampak realnost je pa žal malo drugačna. Ker sem doma pač vse (ali skoraj vse) postorim sama - tako v hiši kot na vrtu. Edino "redno" opravilo mojega moža je košnja trave. Sem mu rekla, da je preveliko kosilnico kupil in jo jaz težko obvladam, zato naj kar sam kosi user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo že imeli s kolegi večkrat burne razprave o odnosih moški-žeska pri družinskih opravilih. Zaključek je bil vedno, da bi bilo prav, če bi bilo delo bolj razdeljeno, ampak je žal še vedno večina na ženskah. Je pa res, da se izboljšuje.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.