|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
23.6.2009 18:48:09   
gigi1
Ja madoniš kaj je s tole našo temo? A ste vse zaspale?
Dejmo se mal dvignt! user posted image

Lana kako je bilo danes?

Bebiii dobro opravi jutri.

Gapii samo, da si doma. Zdej boš pa lahko počasi začela uživati v dejstvu, da si srečka user posted image  user posted image

Mlinček kdaj pa pridejo domov? Komi čakam user posted image

Mišmišu kje si ti meni? Nit pišeš, nit se javljaš..

Rebika prav slastna je bila tale kavica danes user posted image

Sonči33 kako ste?

Glorija je Nik že čisto dober?

Barbi user posted image  user posted image  user posted image  za papirje. user posted image  za šparovne na GK.

Škratek kje si? Si dobro?

BibaBond lepo te je videti po dolgem času user posted image

Danes sem Diano videla tukaj gor, pa se ni nič oglasila. Napiši nam kako si.

No pupe gremo mal čvekat, preden vse zginete na morčka user posted image

Zdej pa moram iti user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 951
23.6.2009 19:12:48   
mismis
Žižek, sem tukaj, malo pišem, ostale še manj user posted image user posted image user posted image

Vendar pa mislim nate, ampak ne gnjavim, ker se mi zdi, da imaš veliko dela. Je bil J. vesel torte?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
23.6.2009 19:22:23   
gasilka
Loremi čestitke za velik plusek, želim ti mirnih in srečnih user posted image .

Jaz še čakam kaj bo, danes je 11 dan po et, katastrofa šele 29.6. mam krvni tet v lj kje je šele to.user posted image Upam da bom zdržala do 29.6. da me nebo prej prehitela user posted image
Bomo vidl kaj je z mojimi pikicami ( 2 )user posted image
Čene prej bom v soboto sigurno naredila test ( k bo 15 dni po et). Držite pesti user posted image

Mlinčka čestitke tudi tebi !!!user posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 23.6.2009 19:32:02 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 953
23.6.2009 21:04:20   
veliki ŠKRAT
Čer pohajačke!!

Vidm, d ste res že v večini pohajačke, k je tako zatišje tle gor. Tri dni me ni, pa vas sfolgam prebrat. Skos mam v mislih mlinčkove naše, pa blančkove, upam, d se veselo cartajo!!user posted image user posted image

Gigi, sm z vami, drgač pa ful v akciji, d ne mislm preveč na žalost. Se kr neki pretvarjam se mi zdi. Ah, jebig@. user posted image

Bo že bulš. Upam. Sej upanje umre zadnje.....

V soboto sem vidla tri x dvojčke. Danes s5 ene. Kaj naj si mislm??!! Kdo me tako grdo draži in izziva????user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
24.6.2009 6:26:46   
Reby
Jutro! user posted image

user posted image

gasilka - držim pesti za plusek user posted image
škrat - pozdravček in objemček

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 955
24.6.2009 6:43:22   
Reby
Kaj pa naše nove nosečke, nič se ne javijo user posted image  Punsha, Lana, Andreja, punce, kje ste? Na nosečkah ni nobene....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 956
24.6.2009 7:36:39   
BarbiG
Dobro jutro vsem skupaj.

Reby hvala ti za jutranje intermezze. Ampak veš, ne bi bilo nič narobe, če bi lahk kaj več spala. Edino če si se s tvojim sončkom že zmenila, da bo cele noči spal. Potem zdaj res ne rabiš spanca na zalogo. Pa ne zamerit, ker tvoje kavice res polepšajo dan. user posted image

Ampak tale tema je pa res nekam zamrla. Verjetno bo potem od septembra naprej spet pestro tuki gor.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 957
24.6.2009 8:41:02   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj??

Vidim, da nam je naša pridna Pujsa Pepa postregla z eno giant coffee, da se spravimo k sebi na tale deževen dan user posted image user posted image user posted image  hvala, hvala tole bo danes zelo prav prišlo.

Loremi, visoko beto danes ti želim

Lana70, upam da je folikel počil, da ti ne bo treba čez praznike hoditi v Ljubljano in da se boš končno naspala

BEBIII, tebi pa želim, da ti folikel lepo raste.

BarbiG, kako si ti, a gresta kam čez praznike, sicer glede na vreme bo vožnja z motorjem najbrž odpadla.

Žižek, kako si ti, precej delovno?

Pija, mislim nate in stiskam pestke, da bo tokrat uspešno.

Protina, kaj je kaj s tvojim testom, si ga že delala?

kje pa so moje izgubljene ovčice: Pikovit, Daisy, Abra, WP, Kajsica, MBT1979, T1979, Suska, LaraLight,...da vas ne naštevam vse od A do Ž, ki se dolgo niste javile.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 958
24.6.2009 8:55:03   
hedviga
No , sej...mene sicer nisi naštela pheee, ampak se vseen javljam user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 959
24.6.2009 9:20:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

No , sej...mene sicer nisi naštela pheee, ampak se vseen javljam user posted image user posted image user posted image

ti spadaš med A do Ž... user posted image user posted image user posted image  Pohvalno, da si se javila user posted image user posted image user posted image

kako sta mali princ in princeska

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 960
24.6.2009 9:22:05   
BarbiG
Hedviga helou. Otročka pridna?

mismis ja no, upam, da bo vsaj nedelja lepa, da bova šla mal z motorjem naokoli. Sicer pa upam, da se bo vreme vsaj na obali mal porihtalo user posted image , ker bi z mojim user posted image  najina sončka malo na morje odpeljala.

Pija upam, da je še belina. user posted image

Loremi, naj bo beta danes visoka. user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 961
24.6.2009 9:25:10   
miklarom
mlinček - lepo mi pozdravi mlinčiko in male pupike in jim daj poljubčke v mojem imenuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 962
24.6.2009 10:06:58   
Reby
Barbi - sploh ni panike, ker jaz ob devetih zvečer že veselo spim in sem ob šestih zjutraj že totalno naspana. Ponoči me edino 1-2x naš otroček zbudi, ko veselo brca v mehur user posted image  
mismis - kako je na šihtu? Kdaj grete kej na dopust?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 963
24.6.2009 10:17:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

šiht v redu, še danes potem pa sledi kratka pavza do torka user posted image user posted image user posted image
na dopust gremo pa tam nekje v času tvojega dihanja (konec avgusta).

pa vidva, si bosta še privoščila kakšen dan, dva na slovenski obali

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 964
24.6.2009 10:21:06   
kimsy
Da vas še jst malo pozdravim! user posted image

Vreme je kap, me že celo noč in dan boli glava, katastrofa!
A mi lahko poveste, do kdaj morem jemat še folno. Imam pa samo Tifol, ker vse vitamine poskušam dobit s hrano! Sm pa 10t4d.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 965
24.6.2009 10:25:05   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

šiht v redu, še danes potem pa sledi kratka pavza do torka user posted image user posted image user posted image
na dopust gremo pa tam nekje v času tvojega dihanja (konec avgusta).

pa vidva, si bosta še privoščila kakšen dan, dva na slovenski obali

No, upam, da bom prej dihala, predno greste user posted image  Kje bo pa kužon?
Mislim, da si letos ne bova nič več obale privoščila, bomo šparal za drugo leto.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 966
24.6.2009 10:26:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Da vas še jst malo pozdravim! user posted image

Vreme je kap, me že celo noč in dan boli glava, katastrofa!
A mi lahko poveste, do kdaj morem jemat še folno. Imam pa samo Tifol, ker vse vitamine poskušam dobit s hrano! Sm pa 10t4d.

kimsy - s hrano nikoli ne boš dobila vseh vitaminov in mineralov. Kupi si ali Elevit ali Centramed mami. Folno kislino je potrebno jemati skozi vso nosečnost, pa še potem, ko dojiš.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 967
24.6.2009 10:29:58   
miklarom
kimsy - ojla! kako ssem ugotoila da imama iste datume za PDP , to bo veselicauser posted image , meni je G. rekel da naj jo jemlem kar do konca nosečnosti, ker je dobro tako zame kot za user posted image

mismis - lepo da grete na dopust, in si malo priviščite, moj letošnji dopust bo pa kar doma v peglanju postelje po cerklažiuser posted image , pa nič zato si bomo pa drugo leto dali duškauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 968
24.6.2009 10:35:13   
mismis
Reby, kužon gre z nami na morčka, je tako velik, da ga ne morem pustiti nikomur, v pasji hotel pa ni teorije, da ga dam. Se bo pa kopal z mano  user posted image user posted image user posted image  Mi gremo na dopust zadnja dva tedna v avgustu. Vi boste pa šparali, bo pa naslednje leto bolj razkošno.

Kimsy, ti jemlji folno kislino do konca nosečnosti, tudi meni je tako rekla G.

Miklarom, z lahkoto se odrečem dopustu za tak dober cilj, kot ga imaš ti. Bo pa naslednje leto bolj pestro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 969
24.6.2009 10:41:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, kužon gre z nami na morčka, je tako velik, da ga ne morem pustiti nikomur, v pasji hotel pa ni teorije, da ga dam. Se bo pa kopal z mano  user posted image user posted image user posted image  Mi gremo na dopust zadnja dva tedna v avgustu. Vi boste pa šparali, bo pa naslednje leto bolj razkošno.

Super, kako bo Torči užival... user posted image  Ja, tud jaz ne bi mogla dat naše v pasji hotel, ponavadi jo vzamema zraven al pa jo ima moja mami al pa tašča. Ona je itak pri obeh srečna, ker jo skoz futrata, jaz pa se potem jezim, ko prideva domov user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.6.2009 10:44:51 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 970
24.6.2009 10:46:30   
miklarom
mismis - ti čist verjamem ja. saj men se sploh ni problem odpovedat, samo da bo vse vredu in da končno dočakamo našo malo štručko. kdaj pa greš ti kaj spet v postopek

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 971
24.6.2009 10:51:14   
lana08
Dobro jutroo user posted image ,
včeraj sem imela uz in user posted image  pridno rase, smo veliki 13mm. Mi je bilo tako slabo ko sem prišla iz lj, da vas niti brala nisem. Sem si sama kriva kaj sem pa prosila za znake user posted image  

Čestitke loremi.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 972
24.6.2009 10:53:23   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - ti čist verjamem ja. saj men se sploh ni problem odpovedat, samo da bo vse vredu in da končno dočakamo našo malo štručko. kdaj pa greš ti kaj spet v postopek

po vsej verjetnosti šele septembra ali oktobra, sedaj čakamo šele prvo user posted image  po abraziji

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 973
24.6.2009 10:54:44   
mismis
Lana, super da pikica rste in da je vs ev redu. Tokrat ma, da greste do konca user posted image

Reby, saj veš, mojega user posted image  ne moreta čuvati ne moja mama, ne njegova, ker je od obeh težji, potem bi se samo vlekli po vasiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 974
24.6.2009 11:19:31   
hedviga
Miška, mala dva sta ok, mami pa danes seli hišo. Gremo do nedelje na Pokljuko in je treba vse sabo vzet.user posted image
Ma, ooo včasih je blo to precej bolj enostavnouser posted image Zdaj pa bognedej da pozabimo termometer, vodo, flaške, postle, igrače, banje, kakakajdhdhhfdbfcjikxd  vse skratka user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?