|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
6.6.2009 22:30:36   
punsha
sunia, joj, tako mi je žal user posted image . Mah tale tečka je pa res tečna no, pride takrat, ko je res ni treba. Drži se punca.
Tanja_Jes, ti pa si faca, ma si me prav nasmejala s krčenjem cunj. Očitno vsem skupaj lezejo user posted image Se pa strinjam, da se tili kilogrami prav fletno poznajo.
naska, kako je bilo na UZ?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.6.2009 22:33:20   
punsha
Sedaj pa še eno vprašanje... Sem sicer isto spraševala pri nosečkah, pa ni bilo nobenega odgovora še. No ja, al sem pa jaz bolj nestrpnauser posted image . No, le skrbi me...

Me zanima, kako izgleda hiperstimulacija. Vem sicer kakšni so znaki, a me zanima glede trebuha. Ali se čuti v spodnjem delu oteklina ali kako je to? Jaz imam tam spodaj oteklino, ki je res večja kot ena cela roka. Ena takšna oteklina je bolj navpična, druga pa bolj spodaj in vodoravna. Ko ležim se vidi na trebuhu, ki je ves hribčkast. No sedaj sem pa tole prav hecno napisala, upam da si predstavljate. To sem opazila nekaj dni po ET, se pravi traja sedaj kakih 15 dni. Boli me res ne, le ležati ne morem na trebuhu. Če bi imela kake druge znake bi šla k zdravniku, takoje pa le ta oteklina in obupna napihnjenost, temperatura do 37,5...pa me zanima, kaj bi to bilo.In koliko časa traja hiperca, če bi bilo to to?

Hvala

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 402
7.6.2009 6:45:22   
mismis
good morning sunshine, it's coffee time user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 403
7.6.2009 6:55:29   
mismis
Sunia user posted image user posted image , žal mi je mi, da te je obiskala, bo pa z zamrznjenčki uspelo.

Punsha, žal ti jaz glede hiperce ne morem pomagati, je še nisem imela. Upam, da se vse izteče čimbolje.

BEBIII, jaz sem že polna energije, sedaj spet lepo kondicijo nabiram nazaj, da bo pred poletjem postava za silo pogledljiva user posted image , na slabe stvari pa itak ne mislim, ker je brezveze, spremeniti itak ne morem nič.

Zvezdica, jaz nimam nič proti, če si ti z Zarjo Matt-a deliš, ampak tale Butler je pa moj, saj veš, da jaz ne delim dveh stvari: decov in Heineken-a, za ostalo se pa lahko še zmeniva. Glede na to, da pa jaz tele slikice tak oveselo popam na forum, si tudi lahko lastim pravico, da si koga prilastim user posted image
Evo ene slikice samo zate, ta itak tako majhna, da si jo ne splača deliti. user posted image

user posted image

pa še malo navijanja za danes...
Nedelja, 07.06
Naska - UZ

čim več lepih foliklčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.6.2009 6:56:51 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 404
7.6.2009 9:47:13   
loremi
Lep nedeljski pozdravček vsem!

Naska, naj bodo lepi folikelčki danes user posted image

mismis uuuuu dobra slikica user posted image   user posted image   in hvala za kavico.

Lepo bodite danes, če je le možno, si privoščite mal nedeljskega počitka.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 405
7.6.2009 10:12:02   
Tanja_Jes
Dobro jutro ste že vstale?!

MISMIS ja lahko bi skup začele z dieto...jutri!!!
No sej jest vsako dieto začnem v ponedeljek, v sredo pa že rečem e j*b* ga...user posted image user posted image

Punce greste kej na morje?! Jest že čez en mesec....iiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image yeah....obožujem morje in sonce...mogla bi bit primorka user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
7.6.2009 10:29:17   
veliki ŠKRAT
Jutro!

Sunia, no, zate sm bla pa prepričana bl ku zase, da ti uspe! Škoda, pa k pogumno naprej! Zadnje čase slišim za veliko uspehov z zamrznjenčki!!user posted image

Naska, naj ti bo danes dan lep pogled na vse črno foliklov!!user posted image user posted image user posted image

Mišmiš,  pridna, hvala na kofetu.

Tanja, še vedno maš cajt, da rataš primorka. Čene je pa kul tut sam za parkrat na leto, ane?user posted image

Pri nas je jutri dan D. Ampak občutek ni nič kaj vzpodbuden. Kot ponavadi, so me mlekarne nehale bolet, kar pa je itak ponavadi znak za bližajočo nevihto...user posted image

Želim vam prekrasno nedeljo!!! Moja bo le hudo delavna!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 407
7.6.2009 10:36:00   
Tanja_Jes
Veliki škrat....nč ne glej na  znakce...mene pred user posted image niso nič bolele, sem se prov boksala...pa zamujala je...poj pa čez pet dni (v četrtek) na lepem...se ulije...včerej je pa že zginla... Samo tri dni sem jo imela...tko da se dons lahko že user posted image user posted image user posted image .... Po user posted image pa men tko sede user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 408
7.6.2009 11:36:24   
mismis
Loremi, za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, odmrznjene in preživele pingvine, ter  te konec tega meseca končno doživiš svoj kanček sreče v obliki pluska. Vse najboljše....

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 409
7.6.2009 11:38:46   
mismis
Škrat, nič panike delati, saj veš, da jaz nisem imela nobenih znakov, tudi joške me niso bolele, ama čisto nič. Ti samo upaj v najboljši možni izid, jaz bom pa stiskala pestke zate.

Tanja_Jes, jaz ne potrebujem dieto, vse kar potrebujem tale čas, je močna volja, da rečem odločni NE tisti skladovnici čokolade in čokoladnih piškotov, ki me vabi iz omare. Ampak, saj bo bolje. Enkrat user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 410
7.6.2009 13:39:59   
sonček33
Loremi sem si prav zapomnila, da imaš danes rd. vse jaboljše bejba, pa se se uresničijo najglobje želje. Uživaj sto na uro.

kkao ste bejbe?
Mi smo luštno.
Dežek pada, samo nas to ne moti, kajne? Bomo pa mal pospravile po stanovanju, kaj spekle (jaz sem štrudelj), skuhale kosilce, se pocrkljale, štrudlale z dragimi, šle na kakšen sprehod z dežnikom.... Vse se da. Al pa kino. No, jaz nisem ravno navdušena nad filmi in kinom, ampak tiste, ki ste...dejte pejte, mogoče kar na dva, tri filme zapored...tak maraton.

Navijam za vse.
Mislim na vas.
Vas objemčkam.

Nasmeh na ustnice, glavo gor, mal dečkote poglejte pa bo sonček tudi skoz tole sivino pogledal.

Držite se. Vztrajajte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 411
7.6.2009 13:54:07   
Pija76
Loremi vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 412
7.6.2009 14:00:05   
gospodarica
dober dan babike:)
sunia...žal mi je zateuser posted image user posted image user posted image

no js imam pa test v sredo,ampak sem se odločila,da grem v torek kar v lj v adrialab,pa bomo vidli kakšna je situacija....
sam neki me zanima,kok stane krvni test,koliko časa se čaka na izvid.....a potrebujem kak papir zraven ali kako??

pa še neki me zanima....v prejšnjem postopku sem imela zadnjih pet dni pred testom ful krče,prsi napihnjene in boleče,tokrat pa nič od nič...samo prsi mam povečane za pol številkeuser posted image
a mislite da tokrat bo???

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 413
7.6.2009 14:06:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Loremi, za tvoj rojstni dan ti želim veliko, veliko sreče, odmrznjene in preživele pingvine, ter  te konec tega meseca končno doživiš svoj kanček sreče v obliki pluska. Vse najboljše....

user posted image

se kr šlepam tkole in ti želim vse lepo in pa en orng uspešen postopek z velikim plusom !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 414
7.6.2009 14:08:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Jutro!

Sunia, no, zate sm bla pa prepričana bl ku zase, da ti uspe! Škoda, pa k pogumno naprej! Zadnje čase slišim za veliko uspehov z zamrznjenčki!!user posted image

Naska, naj ti bo danes dan lep pogled na vse črno foliklov!!user posted image user posted image user posted image

Mišmiš,  pridna, hvala na kofetu.

Tanja, še vedno maš cajt, da rataš primorka. Čene je pa kul tut sam za parkrat na leto, ane?user posted image

Pri nas je jutri dan D. Ampak občutek ni nič kaj vzpodbuden. Kot ponavadi, so me mlekarne nehale bolet, kar pa je itak ponavadi znak za bližajočo nevihto...user posted image

Želim vam prekrasno nedeljo!!! Moja bo le hudo delavna!user posted image

Škratkolinkaaaaaaaaa

lepo je videt te in brat, ajaaaaaaaaa, opa, saj mene nič ni ...

kako si dušo???

vidim da si bla aktivistka ... dan D??? ... ma noooooo .... gremo pozitiva ...user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 415
7.6.2009 16:07:21   
Reby
Dan pupe! Kako ste kaj? Mi smo bili malo na morju, vreme ni bilo bog ve kaj, smo se pa nadihal svežga morskega zraka in malo nahodili.
Vidim, da je mismis pridno skrbela zjutraj za vas user posted image
Gospodarica - ti greš v Adrialab in kar rečeš, da bi si dala izmeriti beta Hcg in se zmeni, da kar pokličeš za izvide okrog 12. ure. Plačaš pa nekje 12 EUR - vsaj jaz sem dala toliko, ko sem bila tam lani. Naj ti pa izvide še pošljejo vseeno po pošti, da boš imela potem za osebnega zdravnika, pa če boš rabila bolniško.
Loremi - vse najboljše user posted image
Škratek - mislim nate in držim pesti user posted image
Sonček - pozdravček tebi in lubčka Lovrotu user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.6.2009 18:48:49   
loremi
Naaaajlepša hvala, punce!!!

Vsaki velikega poljubčka in velik kos tortice, čeprav samo vitrualen!
user posted image
Evo, praznovanje je za nami, imeli smo kar piknik, malo je bil v dežju, malo v soncu, ampak vseen prijeten.

Hvala za vse besede in lepe želje in prijetno preživet zaključek nedelje vam želim!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.6.2009 19:21:34   
miklarom
loremi - vse najlepše želje za rojstni dan, in naj se ti izpolni tista največjauser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.6.2009 19:26:42   
zarja1
Loremi vse najlepše....user posted image user posted image user posted image

Škratek moj stiskam pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček pri nas tolk lepo siješ....user posted image

Mismis kateri butler?!? Spet sem nekaj prešricala...user posted image

Pija, Reby pujsa lepa in Grethy helov...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.6.2009 19:39:09   
mismis
Zarja, tale.... ne moreš verjeti, mismis je končno zamenjala svojega fotostimulatorja. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.6.2009 22:40:37   
Naska
Hojla,

takole je z mano - en folikel smo videli, v drugem jajčniku je pa kar velika cista, tako da se grem jutri spet kazat.
hvala za navijanjeuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 421
8.6.2009 6:11:17   
Reby
Dobro jutro! Evo moje včerajšnje jutranje kavice posebej za vas user posted image

user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 422
8.6.2009 7:45:42   
sonček85
hejla punce!
Sem vas prišla malo pokukat in pogledat če je že kaj nosečk v tem mesecu in vidim da sta že kar dve -obema čestitke in čim lepših 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi:vse naj naj za RTD  in želim ti vse kar si sama najbolj želiš user posted image user posted image
trepetalkam želim veliko sreče in seveda največje pluske

Zup2 greje user posted image user posted image  test 05.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 10.06.
Veliki ŠKRAT greje user posted image  test 12.06.
Gigi greje user posted image user posted image  test 15.06.
Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06
 user posted image  

pa še slikca od našega korenjaka
user posted image user posted image

Nosečke božajte bušije user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.6.2009 7:47:10 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 423
8.6.2009 9:02:25   
Anonimen
Jutro.

sunia, žal mi je, da je prišla M.user posted image  user posted image user posted image  Držim pesti že sedaj za zamrznjenčke.

gapii, nič skrbet za user posted image  user posted image  - onadva sta čisto ok, sam mamico malo zafrkavata.. user posted image

veliki škrat, močno, močno držim pesti zate!!user posted image user posted image user posted image
gospodarica, tudi zate držim pesti!! user posted image user posted image user posted image

loremi, vse naj naj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
8.6.2009 9:34:19   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hejla punce!
Sem vas prišla malo pokukat in pogledat če je že kaj nosečk v tem mesecu in vidim da sta že kar dve -obema čestitke in čim lepših 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi:vse naj naj za RTD  in želim ti vse kar si sama najbolj želiš user posted image user posted image
trepetalkam želim veliko sreče in seveda največje pluske

Zup2 greje user posted image user posted image  test 05.06.
gospodarica greje user posted image user posted image  test 10.06.
Veliki ŠKRAT greje user posted image  test 12.06.
Gigi greje user posted image user posted image  test 15.06.
Gapii27 greje user posted image user posted image  test 17.06
 user posted image  

pa še slikca od našega korenjaka
user posted image user posted image

Nosečke božajte bušije user posted image

sonček, kako luštkan škratek user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?