|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby check
20.5.2005 11:20:44   
Nattka
Pozdravljene punce,

Vem, da se je že dosti govorilo o tem, ampak vseeno. Tako sem neučakana, da sem delala test Baby Check Mini, in to 4-5 dni pred pričakovano M. Pokazal ne NE-nosečnost. Zdaj pa me zanima, če je kateri od vas ta test pokazal nosečnost pred pričakovano M, in kakšne izkušnje imate s tem testom.

Tople sončne pozdravčke vsem:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Baby check
20.5.2005 11:30:29   
mala važička
jaz sem naredila test z istim testerjem ampak na dan ko bi morala dobit M, pokazalo je :roza:, tako da bi na tvojem mestu še mal počakala, če pa ne moreš pa kar probaj saj niso dragi.

Katja

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Baby check
20.5.2005 12:24:19   
Lana_s
Počakaj na dan, ko bi morala dobiti M. Jaz sem takrat v sredo delala Romed test (v petek-soboto pa bi morala dobiti M) in je bil negativen. V soboto sem naredila Baby check in je bil pozitiven, tak da malo še počakaj mogoče pa bo. Držim pesti.:miska::miska:

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Baby check
20.5.2005 12:33:00   
rozi81
jaz sem po nesreči nredila test en teden pred M ( sm glih ta zadnjo :hudicek: pozabla napisat kdaj je bla pol sm šla pa na približno) in mi je vseeno poklazal da sem :nosecka: čeprav je bil cel teden prehmalu.
No pol sm pa ugotovila točno kdaj bi moglo bit sam pa čez en tedn še enkrat naredila in.....
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kaj naj rečm še en mesec.

Ful sm bla vesela.

LP S:nosecka: in :duda: 35t

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Baby check
20.5.2005 16:28:05   
SOONka
punce ne hitet! Treba je pocakat na izostanek M!!!

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Baby check
20.5.2005 18:48:15   
kimi
Verjetno je kakšni pokazal pozitivno če je imela dovolj nosečniškega hormona. Naredi ga še po izostali M

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Baby check
21.5.2005 11:51:42   
cleopatra
jst sm ga nardila prej pa ni nič pokazal, po izostali M pa je pokazal :roza:(sej zato sta pa dva notr-za ta hude firbce:))

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Baby check
21.5.2005 11:52:11   
cleopatra
je pokazal :roza: mislim

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......